vikend :jump:
Printable View
vikend :jump:
odo lagano na tečej plesa... :D
vidim, ovdje ništa novo.. :-/
Evo i mene iz škole.
Koji profesore imam :D:lol::lol:
Dođe na sat, baci imenik na stol, "Ja sam Nadarević.......Zlatko Nadarević" :lol::lol::lol:
Znat će koji su išli ili idu u Ruđer.
Cijeli je sat pričao svoja pravila, bez zastajkivanja- 100% je vježbao taj govor, trajao je točno 45 minuta :D
Koji smjehovi.
Ode i turpijanje, sad smo profinjeni- samo lemimo i tiskamo pločice.
Joj, koji tjedan :D:D
@georgy: imao sam i ja tog profesora. gle, ako te programiranje zanima, kod njega ćeš ponešto i naučiti.
mali savjet: nemoj se kačiti sa njim. i nećeš imati problema... ;) :)
btw: neradim ništa. malo gledam što ima po forumu. došao iz grada...
došao s posla, idem spavati . . . ;)
laku noć . . .
To sam i ja shvatio iz njegovog "govora" :)
Najbolje tamo pola sata priča kako je rušio desetoricu iz razreda i pola ih je prošlo i onda kao: "Ne želim ispasti strog i strašan, trudim se ne ispasti takav":lol:
A, dobro.
Evo, ja sam se sad probudio i instalira mi se sp3, došo mi je prek update- a.
jutro, malo sam danas duže potego kako se ne radi. Bio vani (u stanu) dok plavci nisu napravili fajrund.
Gospodo... :deadthread:
veter mi je klapotec rastrgal!
gledam us open djokovic-federer
p*zdim!!
ic ofišl (dobro, ne skroz skroz ofišl, nemam dijamnt jos), udajem se (ne nisam trudna, fala na pitanju) 2010. i obzirom da imamo fiksan datum (mora biti bas taj i nijedan drugi) treba se polako trazit sala i pyzde m*terine.. i nije da imamo para pa da mozemo platit' sve odjednom, nego moramo malo po malo.. kaparit na sto strana..
yebemti nasu divnu drzavu.. pola nacije na socijalnoj pomoci i na fakin prosjackom stapu, al neeee, nemos ti u rvackoj napravit svatove za neki normalan broj ljudi a da se cijena ne krece u desecima iljada ojra! 'ebo mater! srezali smo popis na 70 ljudi, i to je stvarno ona najuza familija, prvo koljeno.. srce mi se cepa jer necu zvati frendove koje imam citav zivot.. al ako njih zovem, onda ce mater htjet zvat cukuntetkinu necakinju i ostalu "rodbinu" i zacas imamo cifru od preko 200 ljudi! :freakout: a uz sve inine dijonice koje posjedujemo, takve svatove nemozemo platit'..
trenutno ne razgovaram s materom, caca me fala bogu podrzava u pravljenju "male" (meni je i ovih 70 puno!) svadbe, dragog boli k*rac - planiranje je zenski posao, jel. sve se veselim razgovoru s njegovim roditeljima veceras..
ova prica zavrsit ce s necijim smrtnim slucajem kad ja izgubim zivce definitivno.
a to je tek pocetak.....
:suicide:
sretno luna . . . ;) :thumbup:
@pomračina mjeseca: čil, čil... samo polako... nađi neki kompromis...
vidim, uskoro nećeš biti tako često na forumu, zbog tog silnog planiranja... :p
btw: ne radim ništa. gledam neke spotove na youtube-u, gledam šta ima na forumu i tako..
samo opusteno.. nemoj se nervirati ni ubijati ljude :p
aj majketi, dodji da te upoznam s metrom mi, pa mi onda reci "nadji kompromis"
i sta necu bit na forumu? tek sad ste nayebali svi kolektivno kad krenem ispoljavat frustracije na vama!
btw, de se mogu dobro unovcit bubrezi? trebam pare za svatove. i ne, ravilov, nit ovo nije oglas!:belj:
e, i da. budite dobri prema meni pa cu vas zvat na djevojacku vecer (kao stripere, of kors)
Evo mene s igrališta.................:mrtav:
Čestitam Luna :)
I sretno! :)
Zato sam i rekao sretno :D
Luna, to će biti jedan dan u životu (barem se nadam), ;D
Preživjet ćeš...
OT: yebem po jednom programu....
Bzvz svrljam po netu...
@ Luna: Nije sve tako crno... :) Cestitam na zarukama... :)
Pa Luna to je divno. Chestitke i od mene. I da, ako trebas stripera...he he...
@Ico: ti me zabrinjavas...skola plesa? Wtf? ;D
To je common term, a ne samo vezan uz fejs.
luna je officially out :D