Takodjer mogu samo napisati da je sve proslo kako smo se dogovorili,
tako da i sa moje strane preporuke:respect:
Printable View
Trgovao sa članom Nookman sve za 5
trgovo sa s.silvom i sve ok samo sto mi je zaboravio poslati za nokiu punjac ali smo se dogovorili...
trgovao sa clanom AVFreak
covjek uredno dosao do mene doma po TV karticu, platio, sve gotovo za pol minute
11/10!
Prodaja MDAII Redkingu.
Placeno. Ocjena: 5/5
poslovao s clanom Rebbit i sve je proslo kako treba, preporucujem trgovanje s njim. sve 5.
jedino sam ja malo zeznuo sa slanjem paketa, umjesto da sam poslao prije podne u ponedeljak posalo sam posljepodne i nazalost ce on mobitel dobit tek u cetvrtak.
Trgovao sa clanom Dubrava, 6/5 :)
Preporucujem.
Prodavač: Futurama
Kupac: Ja
Predmet: Display N6610i
Opis: Ja stavio oglas da kupujem neispravnu n6610i ili samo display.. javio mi se Futurama da ima cijeli mob rastureni za 50kn + moja poštarina.. prvo je samo poslao display koji se vjerojatno na putu pokvario jer je mogao i bolje zapakovat.. javio sam mu da display ne radi i on mi je poslao drugi, s ovim strganim mobom kako smo se i dogovorili, te on snosio troškove poštarine.. do ovog nije trebalo doći al nije moja greška..
sve u svemu, dobra trgovina i dajem ocjenu 5/5..
trgovao s clanom RedkinG.
poslao paket, ja uplatio novce i sve proslo kako treba.
5/5
poslovao sa VLADOBRADOM sve oke preporucam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/5
Trgovao sa članom _ivo_ ... Sve je završilo brzo i fenomenalno...
Iznimno sam zadovoljan... 10/10 :klap:
Moja je greška jer sam bio nemaran u prvom slanju, nisam trgovinu shvatio za ozbiljno. Drago mi je da je na kraju ispalo sve kako treba.
Tom Bill: Nikakvih problema, brz i unčikovit dogovor. 10/10
RedkinG: Već druga trgovina, jako brzo poslao paket, sve po dogovoru. 10/10
Tito Puentes i ja razmjenili stvari, i to vrlo riskantnim nacinom, autobusom :crazy:
Obojica smo jedno drugom slali na veliko povjerenje...
Na kraju sve savrseno, kako je i dogovoreno, N9300 kao iz ducana :respect:
Tito Puentes = 15/10 - za svaku pohvalu :respect:
Trgovao sa članom Deny21,u dvije riječi sve se dogovorili.
U svakom slučaju preporuka:klap:
Trgovao s članom sony70 sve pet moje preporuke.:respect:
Poslovao s Kix12, svaka preporuka, 5/5!
trgovo sa članom plišani,svaka preporuka 5/5
Krenuo u trgovinu s clanom kutijaa. Prihvatio je cijenu i potvrdio 100%,nakon cega sam ja narucio nove,jace dijelove za svoj komp,a njemu trebo poslat moje slabije dijelove (proc i memorija). Dakle obavio narudzbu,nakon dogovora s njim,da bi mi danas javio da je naso 40kn jeftinije,i da odustaje od kupnje... Savjetujem oprez!
trgovao clanom "parahybana " ...sve proslo za 5 :hrv:
prije nego zaboravim:clanovima "HOC" i "Vladobrad" velika 5+ ....trgovanje sa tim clanovima obradite bez frke i jos decki obrade super posao ....eto :respect: