Jutro. Fak,prvi dan škole :angry:
Printable View
Jutro. Fak,prvi dan škole :angry:
Nema više odmora, danas sam jedva ujutro usto i otišo u školu... Fak, nemogu zamislit školu opet... a je ljeto brzo prošlo... joj da mi je sad hladne lubeniceee....
poz
malo sam depresivan ovih dana... :-/
Bio na poslu posto sam spisko godisnji odmor... Odmah me slomili za dobrodoslicu... :)
Ja bih,za razliku od skolaraca,rado u skolu... :belj:
došao iz shoopinga, malo još zujao po gradu . . .
kupio dosta stvarčica . . .
sad lagano odmaranje . . . ;)
gledam film, slušam Alejuandro Buendiju, spremam opči kablovski rusvaj u sobi
pozdrav svima... :wave:
ubijam vrijeme...
trebao bih učiti, ali mi se ne da... :-/
Ahhhhhhhhhhhhhhhhh
ebote led.
jedna SMS poruka = 3.25 kn ... za poluditi...
a račun je ohoho... bolje da nisam ni pogledao na internetu koliki mi je račun...
evo spremam se za spavati sutra u školu (kvragu pocela je...)...moram se dici u 6 ujutro i tako cijeli ovaj tjedan....:(.........dobro barem cu spavati u busu.....laku noc forumasice i forumasi...
jutar i tebi i svima Vama
ah sooooo, Ico.
vidis, uopce sam zaboravila da si bio u Vojvodini.. vec sam se isprepadala :D vjerojatno cu te udaviti ovih dana oko nokije ;D
jutro svima.
odo na posao. uf, pocela nova godina, svi se vratili, svi su divlji, drece, vriste, placu.. sad opet treba uvest reda u grupu. ima k'o zivaca na zalihi? i ne, ovo nije oglas :belj:
Dobro jutro :wave:
Danas me već muče sa školom, 8-9 sati imam:)
Jutro svima....:wave:
Idem opet na kupanje u Tuheljske :beer:
Neki rade...neki hodaju u školu...neki na faks..a neki se zabavljaju i ljenčare...:notooth: u ovu zadnju skupinu pripadam ja :notooth::beer::beer:
Skupo brate, za 3 ipo kune pojedem nešto i još mi ostane za poruku :D
Ja ba.
Pogotovo kad uzmeš prepaid bon u Srbiji :)
Nije rekla da će te gnjaviti, nego udaviti...zato je potreban samo jedan kontakt :D
usisavam tipkovnicu i posrkne mi "Y" !!!