poslovao s memberom " turando " i sve 5 , covjek i pol.
svaka preporuka
Printable View
poslovao s memberom " turando " i sve 5 , covjek i pol.
svaka preporuka
Trgovao sa članom HUDO,dogovorili se da kupim njegov k750 koji kako je on rekao "savršeno radi sve u najboljem redu" a kada sam ga dobio poštom odmah čim sam išo isprobat je joystick jer je to njima slaba točka,naravno bio je sheban,radi dole i lijevo dobro a prema gore i desno uopće neće ko da je nešto unutra pa se nemože pomaknuti uopće,odmah sam se razbjesnio:bat: i reko da mi vrati pare,no on je odugovlačio i rekao da je joystick u najboljem redu,i tako nakon 3 dana sam reko evo ako nemaš za vratiti sve novce barem vrati 150 kn za popravak joysticka,no od tada je offline 15.07 i ne javlja se na mob,eto toliko o njemu da vidite kakav je šupa...
:cry: :angry:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44136
p.s. pročitajte samo kako ga hvali,star 3 mjeseca i tako dalje a mob je kur..
eto pa kad budete poslovali sa njime oprez:kitty: ako se ikada opet pojavi na forumu ovdje!:angry:
poslovao s članom mpusic, sve prošlo u najboljem redu
trgovao sa mirtlom, sve ok, dobar decko, ostao duzan pivu :respect:
trgovao i sa el ninom, sve proslo u najboljem redu
poslovo sa archangel sve super , sve 5!!!!!!! Sve pohvale.
Preporucujem ;)
Poslovao sa kix12, imali smo intenzivnu komunikaciju u cilju da svi budu sretni, koliko vidim primio je mob, zadovoljan on zadovoljan ja, još da meni poštar kuniće donese i sve 5
Preporuke :hrv:
P.S. premda sam mob imao izuzetno kratko bilo mi ga je žao prodat, :cry: pazi na njega :crazy:
trgovo sa članom cavtat racing (novi nick metak001) mob je kolko tolko ok,samo nije mi reko da je kodiran na 098 i moro platit oba dve poštarine tako da ocijena 3/5
Trgovao sa clanom RedkinG , sve proslo ok! covjek poslao, ja platio i to je to.. :)
Tommek uplatio 2 ratu prije tjedan dana. Danas idem otvorit novi bank account pa će uplatit i 3. ratu, nadam se...
Bit ce i od tommeka nesto:notooth:
trgovao sam sa Crash009 i sve je prošlo uredu jednostavno i uredno
malo kasnim al na moru sam pa nemam net konstantno, trgovao s vatrogascem za koss sluške i sve prošlo korektno, preporuka!
trgovao sa članom bpodnar svaka preporuka :thumbup:
Evo ja i RedkinG smo se mjenjali za mobitele. Ja njemu 6670 ,a on meni 6680.
Dogovorili smo se oko pojedinosti i sve kako je dogovoreno je doslo.
Čista 5-ica za RedkinG-a. Preporucam da trgujete s njim.
Trgovao sa članom ''BmwMPower'', stanje mobitela je bilo kako ga je i opisao (svaka čast) preporučam da trgujete sa njim.
vertigo... 10 od mogucih 5
heh... dugujem mu pivu i kutiju pljugi... LOL
Nadam se da je zadovoljan pošiljkom... heh...
Trgova sa clanom Putumayo...
Kako je doticni iz SB, a meni se nije slalo postom (losa iskustva) nasao je frenda u ZGB koji je pokupio mob :respect:
Sa moje strane preporuke :thumbup:
Trgovao sa članom Futurama, zahvaljujem mu na brzoj uplati novca jer mi je zbilja bilo hitno, a i na povjerenju (on je meni ujutro uplatio novce, ja njemu poslao mobitel oko 12 da bi u makarsku stigao iza 19 sati :)). Čovjek je pouzdan, ozbiljan i od riječi.