Dobro jutro :wave:
Printable View
Dobro jutro :wave:
dobro jutro . . . ;)
evo dosao iz buja jer sam promjenio srednju školu.....ici cu u ekonomsku školu....jbt boli me glava od sve te silne papirologije.....sad idem igrat cod2........
ja brlju vidjela i na zrćeku :notooth:
Necu vise u grad... Svaki Bozji dan slupam kroz jutro po 200-300 kunića,a nista opipljivo... :cry:
Nisam nikoga poznatoga vidio na Zrću...očito su se svi skrivali po grmlju :D
Evo mene, ali sa igrališta- odigrali turnir, ubio se.
Vidim da mi se pojavljuje ono crveno podcrtavanje tu u brzom odgovoru (ono ko u wordu, ako se ne isključi). Jel još nekome?
To ti je do tvog Firefoxa. ;)
Iskljucis to negdje u postavkama.
A, da- sad sam to promijenio.
Ali mi je čudo kako se to samo postavilo, i još par stvari mi je automatski promijenio.
A nikog mi nije bilo doma.
A, dobro- nema veze.:)
Hvala, ravilov.
Eo mene u chataonici, ja lipo u krevetu lezim i listam forume na laptopu, a kompjuter pusta muziku :D
dobio novo crno kuciste za mob... sad cu da ga obatalim :D
Eto, ni ja se nisam javio, ali to je zato sto nisam ni bio na Zrcu. :belj:
o, lijepi pozdrav brljo...
evo, malo ubijam vrijeme. trebam do videoteke da vratim film, a ne da mi se ići... :-/
danas mi je dan za ljenčarenje... :)
Vidim, ovdje ništa novo, sve po starom...
odo lagano spavat...
nda. 10 znakova
katastrfa... sjebo sam keypad dok sam mjenjo kuciste na mobu...
koji looool!
vracam se busom iz grada i skuzim te macu! i sto ce napredna tehnoloska celjad nego se prvo smsat ;D stanicu prije no sto trebam sic mi se upalila lampica u glavi :ideja: da se ustanem i odem do covjeka ;) yebo tehnologiju ;D
a jebi ga... ja sam razbio displey pa kad sam mjenjo displey narucio i novo kuciste jer je osteceno bilo dosta i eto sjebo sam tipkovnicu.. neki brojevi nerade i tipke za menu .. .all full mi je kul ovo crno kuciste :D
eh upravo sam slomio slucajno i drugi displey... :D koji baksuz moram sad narucit i displey i keypad... katastrofa :p
covjece, pa kakve ti prste imas?! kako si pobogu opet skrsio ekran?