trgovao s nokmanom...sve 5.. preporucam, dogovorili se i nasli u roku 15 min
Printable View
trgovao s nokmanom...sve 5.. preporucam, dogovorili se i nasli u roku 15 min
Trgovao sa RedkinGom,sve i više nego dobro.
trgovo sa članicom malena,sve prešlo ok čista 5,zaboravio ti zahvaliti što si me čekala
ne preporučam nikakva pregovaranja sa korisnikom robi555.
dogovarali se o zamjeni mobitela da bi nakon što smo već skoro sve sredili, poslo mu 1000 slike i sve to, uspostavilo se da se frajer zajebava....
Na neki nacin trgovao sa Hocom,tj on mi je besplatno poslao masku za 3650,i jos nadodao nekih stvari.Stvarno preporucam, 11/10.
trgovao sam sa Mr m-om.dobar čovjek!!
Poslovao s članom S.Silva, sve pet, još je i platio poštarinu, tako da me je dosta jeftino sve izašlo. ugl sve 5, svaka preporuka. ocjena 10/5 :thumbup:
:drink: svakako, cim dođem, ak budemi iso javim ti :drink:
nema problema odmah si uplatio lovu,poštarinu ćemo riješiti u birtiji u crikvenicu kad dođeš opet!:drink: ;D
Trgovao sa El Ninom, sve bilo OK.
Trgovao s članom gotham_child, u kratkom roku se dogovorili i mobitel je poslao čim je stigao. Sve je bilo kako smo se dogovorili.
10/10
trgovao sa korisnikom Sodom, sve 5! :drink:
foly - mislim da u životu nisam ovako brzo istrgovao :thumbup: ozbiljan čovjek, sve 5, nikakvih zamjerki!
Trgovao sa tomy23 sve za 5
Trgovao sa članom redking prije nekog vremena,ali bilo komplikacija s moje strane,ali to je riješeno pa može potvrda da je sve prošlo za 5.
Moja preporuka.
I ja od redkinga kupio masku sve ok...
Ja dogovorio sve oko zamjene PS2 i mobitela sa članom @amdhammer krecu paketi sutra nadam se najboljem :D
Trgovao s članom sodom prošlo sve 5. Moja preporuka.
hercvu - odličan 5
Uplatio pare na račun, pričekao malo i dobio mob zamotan u WC papir :lmao: :thumbup: Mogli su ga izbaciti padobranom u dvorište, ne bi mu niš bilo. Svaka čast!