pojela sam burek z mesom i sad radim burp burp :notooth:
Printable View
pojela sam burek z mesom i sad radim burp burp :notooth:
Haj,pijanci,Zagorci Vrtlozi i ostala bando!!! Evo ipak sam se odvuko do grada,odneso mob na lemljenje....
Skidam mjuzu....sada će biti sex, drugs and house ;D ;D
Jutro :coffee: Sinoć je bilo veselo
O pozdrav Balki...
otkud ti? nešto te nije bilo u zadnje vrijeme...
Koji fax si upisao?
Imam pitanje...zahtjevam brz odgovor :D
Naime u jednom ima više pjesama..dakle radi se o Megamixu koji sadrži preko 10 pjesama....e sada kako ja njih mogu izdvojiti iz toga, da bude svaka posebno?
Pomoću kojeg programa?
Cool Edit Pro
recimo...
mp3 splitter and joiner
proguglaj malo, ima ti tih programa. ili skini s torrenta
Hvala na brzim odgovorima ;)
kad smo mi kul i ludi i dobri. i nemamo zivot. jel' da Ico? imamo samo komp. i dsl modem. da.
;D
monitor se nekak podrazumijeva, kaj ne? kaj ak je rijec o laptopu? i to je komp! a ak bas striktno inzistiras na cinjenici da je komp samo kofiguracija bez ikakve periferije, onda bih morala nabrajati i tipkovnicu, i mis.. a monitro kao takav niti nije nuzan! uz odgovarajucu graficku i kablove mogu ga ja i na teve spojit!
al to nije poanta.
poanta je da nam je zivot virtuala.
ona pičkr s fejsa (uopce mi se ne da guglat da je nadjem) "I love my computer 'cause my friends live in it", e tooooo. sam si trebam kupit' neku perifernu kitu koja se usteka u komp, onda ce mi bit i ljubavnik. i kaj mi vise treba u zivotu? nis! ja imam komp. i dsl pristup netu. da.
;D
Oko čega vi raspravljate... čoeče...
he he ludi ste skroz.....:banme:
ludi? ma neeee.. makar, isplatilo bi se prolupat malo, isprobat cari kriminala, hladnog i vatrenog oruzja, igrati se lova na ljude.. tak i tak ce 2012. doci Nibiru i svi cemo pocrkat. rekle su to Maye. i Sumerani. oni su valjd znali, kad su i sami pocrkali.
:banme:
nije Luna luda.. jok
;D
Ajde, kad se ovdje najbrže dobije odgovor.:)
Koji je youtube tag?
Ja stavim , ali- ništa.
na kraju ti ide [/youtube]
a na početku [youtube]
između ide ono poslije "=" u linku vide-a
ja ću se sada lagano povući :D
:wave:
zasto gorane? nisma te valjda prestrasila? ma neeeeeeeeeee
;D
AHA, hvala Ico.:)
Vidim da si ipak našo stranicu, ajd pošalji mi link ak se sjetim još neš napisat.
Vidi stvarno, ovdje dobiš odgovor u sekundi.
Više ne postam drugdje- sad samo tu.:p
daj našči napravi jubito gumb da ne moramo stalno pisat :p
Goran se boji frikova :p Pa ti nisi uopće Zagorec, jel tak Vert' :)