sad tek vidim ovo, inace ne citam.
lakse se meni vozit neg tebi hodat :)
zadovoljan trgovinom, rami rade
Printable View
trgovao "Sodo`m" na drugi put.....ko uvijek sve preporuke :thumbup:
p.s. isto ak sam bio"banan" :D :five:
i jos jednom...trgovao ovaj cas sa "HOC`om" ...decku stvarno vise nego 5....kupio od njega monitor.....dofurao mi do doma...nosio do vrata...i cak jos nesto poklonio.....ey...stvarno forumas sa stazem :five: :wave:
trgovo sa članom nokman,sve 5 više nego konkretno
p.s.
hvala na pohvalama
trgovo sa članom bubAmeZhivot sve preporuke lik je car :king:
trgovao sa tomekom, sve prošlo kak treba!
trgovala sa imaticom :) svaka pohvala...
istrpio mene i moje neiscrpne poruke :)
sve radi kako treba... :thumbup:
eto, takoder sve 5 sa tutlekom ;) glavno da graficka radi :)
trgovao sa članom "zweitakt" sve prošlo kak treba, moje preporuke
Jučer sam poslovo sa forumašem Don Dumbuška i moram stvarno sve pohvaliti više nego korektno i još smo usput malo popričali o mobitelima i ženama i dobro se nasmijali.
Danas sam poslovao sa forumašem AutoXpert i također sve više nego korektno i još smo popričali o mobitelima i čovjek me još ljepo dovezao s motorom do doma. HVALA !!!
Prije sam još poslova s nekim forumašima i bilo je korektno i dobro.
.......:thumbup:........
moje pohvale idu također kolegi Don Dumbuška-i,
korektan, točan čovo :) svakako osoba s kojom valja poslovati!
Jučer trgovao, sa članom Gocznet...
Stvarno svaka preporuka. 8/5...
Još si je čovjek uzeo vremena da mi objasni neke stvari kod same kupovine a i kasnije... :thumbup:
Trgovao jucher s chlanom vatrogasac,platio u sichi,al nadam se da je sve na broju:lmao: sve preporuke:wave:
Trzio sa Qwasiem po drugi put... sve u najboljem redu :thumbup:
Zaboravih skoro...
Sve preporuke za clana duggi. Mali nesporazum oko dogovorenog mjesta, ali covjek odmah sredio stvar, odradili trgovinu u 5 minuta kako se samo moze napraviti s ljudima koji kazu kako uistinu i jest stanje telefona.
Sve 5.
syzygy i ja uspjesno odtrgovali svoje jest da nam je trebalo malo duze ali smo se na kraju uspjeli razmjenit :thumbup:
Trgovao sa Yo!Gurth, ocjena 5/5!!
Sve je tak kak je rekao s mobom, pricekao me par dana... U principu smo obojica isli na povjerenje jer je on poslao mob sat vremena prije nego sam platio a ja sam opet platio prije nego mi je stigao mob i sve proslo u najboljem redu, sve preporuke!
Takoder jucer neplanski obavio trgovinu s nokmanom i isto sve 5!
trgovao s clanom -TOT- ... sve 5, hvala na linkovima, ak cu trebat nes cu te kontaktirat jos na pm,jer slabo kuzim sve to,al zanimljiva stvarcica... :thumbup:
Trgovao sa članom SODOM,sve je prošlo ok,našli se u roku 2 minute!
Moje preporuke.