Da li se moze to izbrisat preko ifunbox-a?
Da li se moze to izbrisat preko ifunbox-a?
Može. I mislim da znam kaj ti se desilo, instalirao si, ali nisi imao dosta mjesta da se instalacija dovrši, i sad se instalirala aplikacija "na pola". Treba to polu-instalirano izbrisat, al sad ti nemogu točno reći gdje se to nalazi, zato kaj mi iphone nije JB-an. Al trebalo bi bio u onom glavnom folderu (ono zadnje), i onda imaš nekaj kao Apps, pa Downloaded (tako nekako), i onda imaš sve to kaj se instaliralo, ali ne do kraja. Samo nemoj izbrisat ono kaj ti je zapravo instalirano! Malo traži po direktorijima, budeš već našao. :)
Pa mogu, ali moraš mi reći točno koji dio ne razumiješ. Instalirane aplikacije se nalaze u folderu koji nađeš putem postupka s linka. U njemu se nalaze sve zaostale datoteke od instalacije.
FREAKed
Da li se moze to izbrisat preko ifunbox-a jer mi se cini jednostavnije preko njega??????????
Sad sam isao u ifunbox na search i napiso navigon i nije nista nasao
Fico daj me potvrdi na msn
Koristio sam opciju search u ifunbox i nije naso nista od navigona u tim mapama
Mozes preko iFunBoxa, link koji sam ti poslao sluzi upravo tome da mozes pronaci taj folder, jer ga preko search u iFunBoxu neces naci posto su aplikacije i pjesme interno renamane u identifikatore kao sto je u primjeru s linka "B5C31D23-057B-48BF-9165-D98481F104F2". Postupak opisuje kako da za aplikaciju koju trazis pronadjes identifikator. Jednom kad ga pronadjes, obrisi podatke unutar foldera i gotovo. Dakle, direktorij nađeš kao što je opisano u linku, ali umjesto da instaliras aplikaciju, koristi ssh opciju unutar iFunBoxa.
ne skidaš ništa s cydiee.nego s linka na rapidshare-u te ako radiš preko moba prebaciš s ifileom u folder AutoInstall ili ako radiš preko kompa preko iphonefoldersa
A onda je to bio problem, može netko obnovit link jer ovaj ne radi?! Hvala
https://rapidshare.com/files/2918408...honeos-arm.deb
obnovljeno... neznam kako će ti raditi na 4.1. jer ja imam 4.3.3 .. iskreno davno je bilo kad sam to stavljao pa ti nemogu sa sigurnosču reči da če funkcionirat. probaj... držim fige ;)
Normalono pokrene, napiše 404 (page not found) error i onda kad nešto upišeš pod search pronađe ali ne možeš skinut! Uglavnom sa ovom app je najdalje doguralo, u cemu bi mogao biti problem?
neznam.. probao sam jučer prije nego sam obnovio link skinut i radilo je i sad probam i isto radi.. ak ideš preko iphona i ne radi probaj preko kompa pa prebaciš s
iphonefoldersima
Ima li negdje za skinuti čisti backup iOS 4.3.3?
Naime htio bih vratiti smse sa iphonea i baciti ih na android, ali ne mogu jer je sms.db kriptiran pa sam mislio probati ubaciti u taj čisti backup sms.db i onda s programom kojeg sam našao na netu dekriptirati ga. Navodno radi tako :/
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
Linkovi za sve iOS verzije za sve uređaje.
Imam problem sa ip4, koji nikada nije JBkan , nakon stavljanja ios5.
Ne vidim stare slike ni video iako je memorija uredno zauzeta kao i prije, a čak mi je i slika lock screena ona stara iz photo galerije, tako da su slike očito još unutra. Sad kad uđem u photos automatski me izbaci a čak ni nove slike koje uslikam ne ostaju, tj ne mogu ih vidit. Iphone mi windowsi uopće ne prepoznaju kao removable disk tako da ne znam kako da dođem do starih slika...
Itunes mi pri kraju synca da kaže da "iphone could not be synced because sync session failed to finish". Imam backup prije instalacije iosa5 samo ne znam kako ga vratit. Da li da napravim restore možda ? Jel pri tom potezu gubim išta od slika/mp3, kontakata i slično ? za app, postavke i slično mi uopće nije bitno...
Inače zaboravih spomenut da je problem vjerovatno nastao jer je na samom kraju vraćanju starih podataka, nakon instalacije ios5, nestalo struje. Nakon toga nisam imao ništa "staro" osim poruka i kontakata ( i stare lock screen slike) ali kad sam ga poslije opet spojio sa itunes uredno nastavio sa procesom, tj vratio je mp3 i aplikacije ali ne i slike.
Šta radim, kako da vratim slike ? Restore ?
U itunesima lijevo imas kad kliknes na "ime telefona", desni klik misa i "Restore from backup"
Restore from backup je sve riješio, ostao je novi soft a sve stare vrijednosti su dostupne. Jedino što je ovaj proces kod mene potrajao 3, 4 sata(disk na kompu je na izdisaju) i problem je još to što je mob za to vrijeme bio isključen tako da nemam pojma tko je sve zvao/smsao i sl.
Sve OK, izgleda da je prekid sa strujom donio one probleme, hvala na pomoći.
Jel ima jailbreak za ios5 za iphone 4 01.59.00? Unlock vidim da je izašo jučer, samo me za jb zanima, pa da znam dal da upgradeam il ne?
Nema. Ima samo tethered (svaki put da bi se upalio mob, mora se spojiti na komp)
cek, tek sad mi je doslo do mozga :smile:, sta ovo znaci da je moguce da u ducanu (Carefour) prodaju softverski otkljucani iphone i ako updejtam SW mi se zakljuca? mislio sam kad se kupi otkljucani iphone (u ducanu) da je on automatski sluzbeno otkljucan i da se nece nikad zakljucati prilikom bilo kakvog sluzbenog upgrejda.
poz