loše vidiš . . . :njanja:
Printable View
nisam ni skužio da sam imao tu čast . . . :notooth:
pozdrav svima...
odgledao utakmicu Man.City - Arsenal... 1:3
Eduardo zabio gol, i to kakav... :respect:
Ćorluka asistirao za gol... :respect:
Evo link za video eduardovog gola
Pozdrav!
JA sam Pensek.
Ja sam mislio da je ovo erotski forum.
Znači, nema tu erotike?
jutro...
gle sad vidim..mario je vrbovcan..nemoj srat covjece..jea ima nas ccc
kaj nema tu nikog za kavu
Pa da.
Ti isto?
ima tu erotike
tu ti prakticiramo golu znanost :)
mislim da ne..al jedna forumasica ima sestru u vrbovcu ako se ne varam... a mislim da se ne varam...
je a kaj..i ja sam dugo na forumu
Pa dobro onda.
Nadam se da si učlanjen na Crazy Forum, vrbovečki forum.
pocela kisa,vjetar..koma,mob mi je krepal,imam kolokvije,ispit,ne mogu smrsavit..ccc...:-/
ja sam iz zagreba :cool:
Bokiććććć:chatter:
Samo malo, kome ti to?
Nama ili Zagrepčanima?:confused:
http://www.atheistvoices.com/fpg_public/smileys_wtf.gif
ja sam pucal u vrbovcu :D
Ja sam trenutno Crnogorac.
Ahhh, ja imam domaće suhe šunke, sira, kobasica, salame, špeka, juhe, iverice...
Kaj god hočeš!
http://cafe.mobil.hr/images/smilies/chatter.gif
ja cu ono sa slike broj 2 :cool: idem ja,ljubav zove..pozdrav svima :wave:
Idem i ja. Pozzzzzzzzzzzzzzz............
Idite u miru.....:satan:
Pozzzz....narode...kako je dosadno...neznam kaj da delam došo s posla sve me boli...i još mi je dosadno.....
hahah vidi ivericeee :bigjump:
btw pizdim na ove seljake iz "kum-a"
cekam lika jebenih 45 minuta da dofura pizzu, i lik mi kaze da ga pricekam dolje za 5 minuta, i on dodje za 3 min i nazove me da sidjem, ja sidjem (cca 1minuta) i vidim lika ulazi u auto i ode...e popizdio sam...
tak da sam mu poslo sms i stero ga u ***** i reko mu da si nabije tu pizzu u supak...
osto gladan :-/
igram poker
...veče...upravo večerao, i uploadam slike s mitinga (samo za odabrane ;) - očekujte PM )...
a jesi bjezobjazan :(
ocem i ja , zar mi ostali nemozemo dobit cjelokupan prikaz atmosfere,pa mozda i idem 1.3. :P
ma neznam...
nevjerujem al budem vidio :)
idem ja lagano pajkit
noc
Dobro jutro...
Dosao doma, pijem caj.... :)
Uopce nismo zarakijali jucer :angel: ;D
jutro :kitty:
dragi spava, a ja smišljam kako ću ga probuditi s doručkom u krevetu :)
Baci mu macka onog na glavu i da vidis... ;D
Nemojte tako...vidite da su još uvijek "golubići" :D I samo pet postova od jutra...oslabila nešt čataon'ca
da, fakat, di je ico?
Jutro, dan svima....:wave:
I na ovome forumu ima i Zagoraca.....:hrv: :p
zijev :zijev:
oporavila? jok. jos glava boli :(
bas gledam drugov post da su svi mrtvi od sinoc.. a neki su jos mrtvi od preksinoc!
LOL...Ma fakat: "Gdje je Ju...ovaj Ico" ;D
@Drug: Ma izgleda. I mene još drži...gledam popis stranica na dnu i vidim 251, 253 i 254...nigdje 252 ;D
Pa hebemu Luna, nisi tol'ko popila :D No dobro, onaj Jeger ti fakat nije trebao na kraju ;D
EDIT: Opet kasnim u fazi...dva posta za redom :mega:
EDIT 2: Da ne budem tol'ko OT, prežderavam se bomba kolačima od banana. Da povrati mir i veselje u moj skromni domičak ;D
a to jeger bio? :dunno: fala, otkrio si mi jos jednu misteriju ;D
;) (10 znakova)
a ma forum je zlo..
ne podnasam bas alkohol.. pogotovo mijesanje..
odem frendici na svadbu i citavu noc sam na mineralnoj..
odlucim ne pit, razmisljam o prestanku druzenja s walter wolfom..
i onda odem na okupljanje forumasa, i ubijem se.. ne ono, sto bi se reklo propisno, nego van svih mjerila..
da, bit ce bolje od ponedjeljka.. bogu fala na blackoutima.. nemojte mi popunjavat rupe u memoriji ;)
i da, fakat vise necu pit..
Pozdrav ekipo, evo i mene :)
Evo, baš malo visim ovdje prije nego odem u Samobor na fašnik. Jel bio tko ove godine? Kak je?
...dobar dan ljudi...
...što je Luna, ti to govoriš za korizmu ("neću pit" ;) )...ili...
...čekam ručak, nakon toga torta (snajka ima rođendan :) ) ...
Ma Ico je postao konstanta na ovom forumu, svi pretpostavljamo da je tu stalno, a kad ga nema onda nam je sve čudno ;D
poozz gogac, Ico...:wave:
kaj radim? ,cistim msn http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-399.gif
došel s pive, malo propuhal auto, idem sklepat jen komp pa pakirung za slav. brod
kak je nekome lijepo..došao sa pive..i sada ide skroz u SB na pivu....;D;D
idem buraza razvaliti u nogometu . . .
pozz :wave:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=35996&page=25
pjiz ako netko zna taj program
kaj ti treba program da vidiš kolko nekaj ima mikro-nečega??? :jehon:
Napiši si tablicu tih mjera na papir i voila. Ako to budeš vječito pretvarao na digitronu zakržljat ćeš jer to su elementarne stvari (kao npr zbrajanje i oduzimanje). Vježbaj pretvaranje "ručno", zajebi sve te fore s programima i mobitelima, sutra će ti i digitron izbacivati rezultate u formatu XYZ x 10^-7 pa ćeš se znojiti da to na papiru prikažeš u mikro-nešto. Ista priča kao i za trigonometrijske funkcije koje si negdje pitao ;)
Znam da nije kul znati više od prosječnog srednjoškolca, ali učiš za sebe, a ne za druge. Sutra će ti geek iz razreda uzeti posao jer si ti integrale naučio rješavati u Mathematici :) Život je lijep! ;D
evo me natrag . . .
obadvojica dobila lekciju, sad malo odmora za kompom . . . ;)
..pisem nest na trosjedu http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-516.gif
Dopisivam se.....:mega:
POzz....
Upravo razmišljam da rastavim autić na daljinski i zemem si elektromotor, ili da ga strgam i zemem elektromotor?
Već sam napravil ono prvo.
Ko ima kakvu ideju, kaj da napravim od elmotora,hrpe žaruljica,ventilatora,hrpe žica i 4,5 V baterije?