Ja sam također dosad koristio NOD32 + ZA Firewall, no BitDefender 9 mi je zamijenio oboje. Stvarno je odličan, brz i učinkovit i nemam nikakvih problema s njim. Po meni BitDefender za svaku preporuku! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Printable View
Ja sam također dosad koristio NOD32 + ZA Firewall, no BitDefender 9 mi je zamijenio oboje. Stvarno je odličan, brz i učinkovit i nemam nikakvih problema s njim. Po meni BitDefender za svaku preporuku! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Da sam sebe ispravim nakon neugodnih iskustava s BitDefenderom. Po meni Avast trenutno najbolji! Ima jako puno realtime zaštitinih modula, brz je, ne opterećuje sistem i skeniranje mu je (za razliku od ostalih) vrlo učinkovito i efikasno detektira sve viruse... Jako me ugodno iznenadio realtime scanner koji doslovno na sve pazi. Od vaših IM programa, browsera, maila... Definitivno najbolji AV koji sam do sada probao. Odličan AV koji stvarno za $0 nudi više nego drugi za $xxx! Svaka preporuka za Avast! :thumbup: Također je odličan u combu sa Kerio firewallom. ;)= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
jel to free ili pro vezija?mozda se prebacim jer NOD mi ide na zivce.:sheriff: :sheriff:
Ja koristim i Avast i Kerio free. Nisam htio crackirane verzije jer mi više idu na živce problemi sa crackiranim AV i FW. Odeš lijepo na Avastov site, downloadaš Avast for home, registriraš se da bi ti na mail poslali serial za free korištenje i imaš legalni, registrirani Avast. Za Kerio ti ne treba registracija nego će on jednostavno raditi i kad istekne trial, ali u osnovnom modu. Nekih advanced stvari neće biti, a ne znam točno kojih jer mi još nije istekao trial. Uglavnom Avast i Kerio (Sunbeltov) su free. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
A ako misliš da nešto posebno dobijaš sa Pro verzijama ti crackiraj, ali mislim da se ne isplati. Ovako imaš siguran AV i FW bez brige da će ti jednog dana otkazati update i sl. Tih par advanced stvarčica uopće nije presudno... :thumbup:
ne koristim ni jednoga
da.. tak sam se i ja nećkala, a onda kad mi se uselila gamad promjenila sam mišljenje.
moja zlatna kombinacija: AV (free) + Ad-Awere SE Professional + Spybot Search & Destroy :thumbup: :)
Ne vidim da koristiš neki firewall. Firewall je čak i najvažniji! Downloadaj si Kerio Personal Firewall, isto free, a odličan. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
sada sam instalirao spyware doctor i zadovoljan :thumbup:
Moja zlatna kombinacija koja se slaže zajedno u potpunosti.
Ewido anti-spyware 4.0
Sygate Personal Firewall
AVG Free Edition
Nod me vec poceo zivcirat pa sve vise razmisljam o AVG-u i Avastu.
bila sam si instalirala ZA ali mi se tukao sa avastom. ispili su mi živce njih dvoje pa sam morala jednog dampnuti. mislim da mi je ovo sasvim ok kombinacija. za sada mi nije potreban firewall. prestala sam njuškati po sumljivim stranicama :notooth: :notooth: :notooth:= Citat =:
Firewall ti itekako treba. Nema on nikakve veze sa sumnjivim stranicama nego upadima na komp. Ako ti išta treba onda je to firewall. Čak i da nemaš AV i anti-spyware firewall ti treba. Instaliraj si besplatni (Sunbeltov) Kerio Personal Firewall. Ne kolje se sa Avastom i odličan je. :thumbup: Firewall ti itekako treba dokle god si spojena na net. :)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
bilo kakav firewall je dobar.bolje nego nikakav.
ja koristim Kerio Personal Firewall.
skinula sam kerio ali trial version je :-/
e..a hoće li mi firewall raditi problema dok skidam stvari s neta? hoće li mi usporavati skidanje?
Ja sam imao neki outpost firewall i bio je dobar, al mi je stvarao probleme pri skidanju tak da sad nemam uopče više firewalla.
Ako si skinula Sunbelt Kerio Personal Firewall i on ti je trial nemaš brige. On jest trial, a kad trial istekne on nastavlja raditi kao free verzija, a samo gubiš nekoliko nebitnih administratorskih stvarčica. Firewall će ti i nakon "triala" raditi besprijekorno. Firewall te pita (trebao bi) kada se neki program spaja na net i ti ako to želiš dopustiš mu. Dakle neće biti problema... Samo ga staviš u onaj learning mode ili kako se već zove...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
@matija456: Probaj i ti Kerio Personal Firewall... Možda ti se svidi...
E a jel ga mogu ja registrirat mislim jel ima ono serial number i to?
Ma možeš ti registrirati Kerio, ali ne vidim zašto bi... Free je... Nakon tog "trial" perioda gubiš neke bezvezne dodatne administratorske funkcije koje ti stvarno, ali stvarno ne trebaju. Ama baš ništa važno ti on ne uskraćuje nakon tog trial perioda... Zar ti nije bolje imati free legalni Firewall nego da zbog nevažnih gluposti stavljaš serial i da ti onda kao meni sa BD-om i sl. serial dođe na black listu pa neće updateati ili ne važi za iduću verziju... Bezveze... Kažem ti da je Kerio u free verziji odličan i sasvim dovoljan za sve što ti treba. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao matija456
Ok, hvala probat ću ga.
koja je razlika free verzije i pro?= Citat =:
Kod mene je nod32 i xoftspy
uredno rade posao
Ne bih znao točne razlike, ali što se tiče Sunbeltovog Kerio Personal Firewalla on je na prvom mjestu FREE jer je Sunbelt preuzeo taj projekt od Keria!! Ali dolazi kao trial sa par administratorskih sitnica za postavke u umreženim sistemima i još nekim sitnicama... Ako te baš zanima imaš ovdje tablicu (odscrollaj prema dolje) sa usporedbom free i pro verzije... Ne gubiš ništa ekstremno važno, a firewall je jednako učinkovit i kao free verzija... Na sigurnosti ne gubiš ništa sa free verzijom.= Citat =:
Izvorno postao zmija
mislio sam kod avasta koja je razlika kod free i pro vezije.da li mozda znas?= Citat =:
Da ne duljim, evo jedan link pa pogledaj u tablici. :)= Citat =:
Izvorno postao zmija
Avast Home vs. Avast Pro