wb, posalji i meni kresoml@yahoo.com
Printable View
wb, posalji i meni kresoml@yahoo.com
daj posalji na velja11gimn@yahoo.com pliz
WB daj i meni pošalji na vintom@net.hr
Ajd na kraju krajeva, jel dobio ko taj imenik???
Moze li i meni netko poslat.
perisa@net.hr
Ja ga imam izprintanog.
dajte se obratite neredu na PM, a poslat ću vam svima i njegov mejl (a mogu vam ostaviti i njegov broj ako netko hoće ;D ) pa njemu pišite da vam šalje...
nisam pratio ovu temu al vidim da nesto govore i na tv pa ako je na tv treba to i imat pa moze neko da mi posalje na mrvica2@vip.hr
zabuna ljudi, sori, ispada da je imenik na kraju kod tome, pa se njemu obratite na PM.
Meni je bio overquotan mailbox pa mi nije stigao, a neredu je izgleda komp krepao pa nemre slat... dakle tomo vam je zadnja šansa, njemu se obratite...
Laže, čuva ga za sebe! čembovat ćemo ga! maloprije mi se hvalio kak ga čita. Ja ga nisam ni dobio, a tražio sam par postova više. :) Dajte ga nagovorite da nam pošalje.
I kaj ćete na kraju s tim?
ajde wb svi znamo da ga imaš,podijeli to sa nama,ili se možda bojiš da nešto neotkrijemo o tebi
pa kad zagusti, nek se nađe :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma fuckas imenik, evo gledam ja Suzanu Mančić pa da vidite što je odvratno. Zurka dole loode 80te čupava.
...imam ja jedno pitanje. Oču se ja danas prestat smijat pa hebote vilice me bole. LOOL ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Istina je, imam ga ali ga nikome neću poslat jer mi je žao tih ljudi... posalo sam ga samo tomi, jer mi je frend, ali sad mi je žao što sam to napravio...= Citat =:
Izvorno postao tomo
dajte ljudi recite gdje se moze nac taj filmic za download?!?!!?
ja sam se namučio dok sam ga puknuo u autluk pa onda iz njega na mob, al sad bar imam s kime razgovarati. Ostalo mi još samo 20 slobodnih mjesta na memoriji:(
već je imam.... :thumbup:= Citat =:
kakav pak sad filmić? Od Suzy Mančić?, mi ovdje trenutno raspravljamo o imeniku ;)= Citat =:
Izvorno postao igl
pa *ebo imenik,bolje ti gledat suzanu,koji če ti ku*ac homići!žao mi je ljudi,pustite ih da žive,i tako su već ugroženi!di se može snimka skinit
gledaj, nisi mi dao prazan cd, tako da to stvarno vrijedi gay imenika :D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ajde sva sreca da nema sanse da nadjes 20 prijatelja do kraja zivota= Citat =:
LOL nerede ;D= Citat =:
Dobro, tko ima taj imenik? Može se doć do toga ili ne?
Imam mail u profilu (vCard), thanx!