Na EDGE nema tih problema ili jako rijetko.
Printable View
Na EDGE nema tih problema ili jako rijetko.
Jesu poruke i dalje besplatne ako saljem na tmobile broj koji se nalazi u inozemstvu? Ili se naplacuju?
mislim da su besplatne..ako je broj HR.. a to kaj je u roamingu,ti nemaš ništ s time..ti šalješ na HR broj..
A ako zovem nas broj u roamingu?
Oduzima minute ili novce s racuna?
Jel ima itko problema s pozivima na prejakoj poput onih na bonbonu? Otkako sam uključila tko me zvao, svakih 2-3 dana dobijem obavijest o nekom propuštenom pozivu, iako je mobitel cijelo vrijeme bio uključen i navodno dostupan. Sad sam dobila još jednu, krenem nazvati natrag i nakog što je počelo zvoniti jednom, čuje se nekakvo kratko tuljenje i poziv se prekida. Drugačije zvuči nego kad netko odbije poziv. Nisam trenutno na 3g-u nego na wirelessu, vidjela sam da su ljudi to povezivali s 3g problemima na bonbonu.
Ok.
Dakle, tmob generalno sucka? Mislim da bih se prebacila na brutalnu da nemaju nebulozu s megabajtom kao obračunskom jedinicom.
Pa brutalna ima 10KB obracunsku jedinicu. Zestoka ima 1MB.
To vec ima smisla. Hvala na informaciji.
ja imam prejaku--al sam stalno na E , pošto ema kod nas 3g van grada..i sve radi perfektno
upalim 3g jedino ak kaj trebam u gradu brzo prosurfat,pogledat
kako provjerit do kada mi traje PREJAKA , do kojeg datuma?
A to jedino dobiješ info poruku od njih kada ti skinu 50 kn onda do kada vrijedi tako da čuvaj tu poruku. Za drugu caku neznam. Ali i dan prije jave ti porukom da ti od idućeg dana skidaju 50 kn tako da je najsigurnije ti uvijek imati na računu više od 50 kn da si miran.
Sve i da nemaš na računu, najmanji problem je opet aktivirati tarifu.
Ne napišu
Evo na TV-i reklamiraju da ako kupiš bon za Simpu preko njihove web stranice dobiješ duplo odnosno ako uplatiš npr. 100kn na račun ti sjedne dodatnih 100kn!
Mene zanima na što se tih dodatnih 100kn može potrošiti? Može li na plaćanje parkinga?
Ne može!
Neznam ljudi kako kod Vas ali u zadnje vrijeme poduže imam nekad problema s internetom... Imam uključeno 2G ali često se sam od sebe isključi. Mislim, ikona povezanosti bude i dalje, piše edge ili 2G, niš ne diram, ali jednostavno net nema konekciju. Nekad moram restartat telefon a nekad izgasit podatkovnu vezu pa uključit a nekad ni oboje ne pomaže. Sada koristim xperiu a prije mi se to dešavalo i na windows phone 7. Dakle dva razna uređaja i OS-a. Ima li još tko takve frke?
i ja na iphone 4 imam isto probleme..odjednom si ofline a sve uredno piše da je net uključen
pogledaš npr. whatsapp i kaže offline ..
I ja imam iste probleme na 2G mreži. Dok sam u gradu (Vukovar) sve je ok, no čim izađem iz grada nestane mi podatkovna veza u 90% slučajeva. Dok npr idem za Osijek moram resetirati telefon jer nekad ne mogu vratiti podatkovnu vezu ni uključivanjem avionskog moda.
Ljudi, kako Vama ovo sa nadoplatama simpa bonova za duplo bonus?
Ja sam prošli mjesec uplatio bon i dobio duplo! Osoba na šalteru mi rekla da nema veze koji dan nadoplatim, bitno da je prva u tom mjesecu!!!!
Danas idem za novi tekući mjesec uplatit bon i dobijem samo onih 10%???
Jel to obračun DUPLO se računa onda svakih 30+ dana nakon što istekne neovisno o novom početku mjeseca???
Mamu im...:wtf:
U uvjetima korištenja stoji kalendarski mjesec. Jel to sad od prvog do zadnjeg u mjesecu ili bilo koji dan tokom mjeseca + 30 do idućeg? Mislim da ni ovi u t-mobile na šalterima nemaju pojma o tom.
Zovi sluzbu i pitaj. Kalendarski mjesec se gleda i prva nadoplata.
Ja sam ovaj mjesec(prvoga) nadoplatio s 200kn, dobio odmah bonus, da bi danas dobio obavijest da mi je sjelo 200kn na bonus racun pa ukupno imam 400kn na bonusu xd me like it