3g se isključi automatski dok isključiš data promet preko mobilne mreže i to je to... dok ti treba uključiš i sve šljaka kak se spada
3g se isključi automatski dok isključiš data promet preko mobilne mreže i to je to... dok ti treba uključiš i sve šljaka kak se spada
al ako iskljucim data onda nemogu ni mms dobiti? ili mogu?
Poanta je da ubiti radite dramu od ničeg...
Najbitnija činjenica je da je 4S i dalje kao što je bila 4, bolji u životnom vijeku trajanja baterije od 90% konkurencije...
Meni je isto 3G uvijek upaljen pa mi baterija uz mučenje i non stop prčanje izdrži više od svih poznanika...tako da...treba bit realan nekad...
prije 4s sam imao galaxy s2,i4s ima nedvojbenu jacu bateriju...rekao bih za 20% najmanje..
nemam problema sa time
Mail, face, twitter,... itd.su vec odavno zamijenili mms.Kuda god dodem imam wi-fi a sad na putu do doma ukljucim 3g normalno ne radi jer je low signal a na EDGE radi koda ga ni nema.
Jucer mi je stigao 4s i prezadovoljan sam s njim.
i bio bi jos zadovoljniji da mozes 3g ukljuciti i iskljuciti po potrebi netreba ih nista pravdati tam di nisu zasluzili
Mozda sam se zapravo i prevario sto se tice baterije.. ili sada se usage "mjeri" na drugi nacin. Sa iphonom 4 sam imao max usage nekih 8 sati, a jucer sa 4S 12:30h. I da, prije bi ga (iphone 4) oko 9 navecer mora punit a sad je do 2-3 ujutro izdrza (4s).. Vidit cu kroz par ciklusa punjenja praznjenja koliko je usage al mi se cini da je dosta bolja baterija.
pozz svima :)
imam iphone 4s...prije njega imala sam "običnu četvorku", htc sensation, desire hd... al baterija je daleko najgora na iphoneu 4s :/
zanima me da li ga je ko updatea na ios5.0.1.? kakva se pokazala baterija?
koliko sam pratio forum i ostLe str...nekom bolje nekom ne al se s 5.1 ocekuju velika poboljsanja!bar tako kazu ovi sto testiraju betu...jako su zeznuli s tim 3g i location servisima...
da, baš sam i ja gledala po netu...tako da sam i dalje u stanju čekanja po tom pitanju :)
čak neki kažu da im je baterija još i gora nako update-a :/
ja sam zadovoljan s baterijom... treje mi daleko duže nego na 4...http://imageshack.us/photo/my-images/535/img0095k.png/
a čuješ, svakom očito drugačije :)
drago mi je da si ti zadovoljan s baterijom, ja se navikavam da moran nosit punjač sa sobom hhh
usage odprilike oko 7% baterije mi ode na 1h.
a ovak na standby 2 i pol 3 dana.
maksimalno kaj mi je izdržal je bilo 18h na usage i standby 3d i 17h
Sad bi trebao 5.1 uskoro i kazu da su uklonili sve "probleme" s baterijom, pa cemo vidjet. Meni je prosjek oko 10h usagea, minumum 8h, maksimum 13h.
http://www.iphonehacks.com/2012/01/a...evelopers.html
uuuu ipak netko slusa sto ljudi govore :) **** 3g!! :)
Super, ako stvarno ostave u 5.1 opciju za gašenje 3Ga, razmisliti ću o kupnji 4Sa.
Jel postoji mogućnost otključavanja na sve mreže?
Nisam nikad do sada se susretao sa iPhone-om pošto sam Android fan, no sestra ga kupila pa me zanima...
Jok..
od kud to da operater besplatno dekodira?
http://cafe.mobil.hr/threads/73341-HAKOM-Nova-pravila :)
Ovo je malo offtopic ;)
Jasno, no čovjek je rekao da je sestra kupila 4s i pita može li ga dekodirati. NE MOŽE. A ovo pametovanje da će ga operator otključati besplatno neću komentirati jer sumnjam da Black_hawk.a zadovoljava odgovor s rješenjem kojeg mora čekati 2 godine..
Dobila ga rodica za Božić, odmah nije radila kamera, posli malo radi malo ne radi, sad je i krepao onaj glavni botun, u sredini...