Izvorno postao
raky_b
pa ne razlikuje ih niti Hrvatska agencija za telekomunikacije, jednako kao t-mobile i bonbon(a sada vjerovatno i kmobile), svi se vode pod istim imenom.
s obzirom da sam imao priliku pratiti prijenos brojeva iz jedne mreze u drugu, mogu to potvrditi.
jednostavno, tomato je samo jedna od tarifa VIP-a, koja se reklamira kao zaseban brand.
nema niti zasebna prodajna mjesta, drugu SZK, finansije idu u istu kasu, obracunavaju se u godisnji obracun VIP-a, dakle to je u potpunosti isto. jedino sto se vip s tomatom ogradio od "jeftinog operatera" i korisnicima i dalje prodaje skupi V.I.P. brand,a samim tim i vece cijene.
tomato je tu da zadrzi one koji su shvatili lopovluk vipa, pa da se zadrze unutar mreze, tj bolje da daju 5o kn mjeseco vipu, nego nekom drugom,ali i da bi nastetili drugima...prvo dumpinskim cijenama,a zatim i ovakvim tarifama.
a to im sve omogucava HAKOM i zakoni RH.
kratkorocno, svi korisnici od toga imaju koristi,ali ukoliko bi doslo do propasti konkurenta sto je krajnji cilj, za cas bi i vip ukinio tomato.
uglavnom, lopovcine.
mislim,ako je nama obicnim korisnicima, koji nikakve koristi nemamo od toga da "prozivamo" tomato, tj cak nam ide u prilog ova mogucnost skupljanja kuna, jasna politika VIPa, kao i njihove muljaze, pitam se kako nije jasno onima u drzavi koji su odgovorni za to trzste!?
sta oni rade, za sta su se skolovali i za sta primaju placu???
no, da vas nesto pitam,ako znate odgovor, jer ne da mi se traziti i citati "sitna slova":
postoji li mogucnost aktivirati ovu tarifu na tomatu, skupiti nesto novca, pa preci na Brutalnu tarifu???
ili su i tu korisnike ogranicili, da mogu samo jednu tarifu zauvijek koristiti???
edit: ipak sam si dao truda i procitao uvjete koristenja ove tarife, i ocekivano, pise da se bonus skupljen u ovoj tarifi automatski gubi prelaskom na neku drugu tarifu.
steta...
ajmo, genijalci...ima li jos koji pametan nacin iskoristiti ovaj bonus, s obzirom da si bonus ne moze koristiti za pozive prema uslugama s posebnom tarifom, za slanje SMS poruka prema uslugama s posebnom tarifom???
ispravljac, pretpostavljam da ti imas kakvu ideju?
ako ne zelis javno, mozes mi poslati i pm :)