Jesam, ali opet nista. fakat neznam sta jos moze bit
Printable View
Jesam, ali opet nista. fakat neznam sta jos moze bit
Znaci prije sam instalirao verziju Nokia Maps v2.0.2602 i sada hocu napravit "update" na v2.0.4503 i sad, jel trebam opet onaj postupak poslje instalacije v2.0.4503 instaliravanje onog Licence.Manager.Pro.v6.16_Signed i jel trebao opet ovo:
"1.Otvorite Nokia Map's i stisnete "Opcije"
2.Zatim "Dodatne usluge"
3.Zatim "Vozi i Hodaj"
4.Zatim "Prihvati"
5.Zatim "Preuzmi"
6.Zatim odaberite regiju naša je pod nazivom "Jugoistočna Europa i Balkan" i pritisnite "Uredu"
7.Ispisat ce vam Navigacija dodana i zatim koristite navigaciju...."???
imao sam Nokia maps 2.0 koji je super radio (pisalo je licenca 90 dana pa se smanjivalo) no instalirao sam Nokia maps 3.0. i nešto s dotsisa od ilusiona i sada mi iskače da nemam dosta memorije za pokrenut aplikaciju. A u upravitelju programa nema ništa da maknem tu nadogradnju što sam instalirao. Kako da riješim problem?
probaj malo očistit cache, možda ti pomogne.
otvori neki File Explorer (Y-Browser) C: - cache - označi sve i delete.
Ništa nije uspilo, uspio sam staviti 2.0.45 tj deinstalirati 3.0 i sad mi radi super.
Probao sam na svojoj 5800 i ne rad
zna li tko postoji li takav crack za S60V5?
Ima v3.0 beta od illusion,mora se certificirat a koristis Nokia suite i maplouder v3 za zemljovide i voices ali u mobu moras imati prije toga v2 instalirano.Detalje imas na dotsis strani.Pozdrav
Nokia maps 2.0.45, kad stavim u sattelite mode, i pocnem pregledavat kartu, pojavi se ovo:
Corrupt Jpeg data: premature end of data segment.
Unsupported marker type 0x0f
Console closed - press any key
i izađe iz Maps. Što se događa? Probao sam maknut verziju 2.0.45 i ostala je 2.0.25, a također i staviti verziju za moj mobitel s Nokijine stranice, 2.0.07. No pogreška se uvijek ponavlja. Nisam siguran, ali problem se nije javljao dotle dok nisam instalirao "najnoviju" 45 verziju, koja je bila prije toga ne znam, nažalost. 6220 classic.
igrom slučaja, rješio sam problem - umjesto Map loadera 2.0.2 stavio sam 2.0.1 beta, a i na nokijinoj stranici su stavili Nokia maps v2.0.3204, taj sam sad instalirao i preko Map loadera prvo obrisao pa opet stavio koje hoću karte i hopa - nema više problema! Napomenuo bi da mi Map loader 2.0.2 sa nokijine stranice sad više neće instalirati. Ne znam zašto, ali ok, ni ne treba mi kad 2.0.1 beta radi. ;)
Sto se onog certifikata tice, odem na onu stranicu i hocu se regat ali sve sto vidim su hiroglife...prebacim na engleski ali opet.
Neznam kako vama , ali meni ova 3.0 verzija radi super ... isao sam do Rijeke neki dan i sve 5 , nigdje nikakvih gresaka , nije se srusila ni jednom niti ista...odlicna je iako je beta
Meni se danas prvi puta srusila v3 beta,N95 osmica,i to kad sam startao drive,kasnije sam probao walk i bilo je sve u redu.Jel ima tko taj problem?Jel to zbog bete?Inace sam zadovoljan,manje je ipak vise.
Dan kasnije opet radi ko violina.
samo da pitam ...mogu li hakirat i instalirati Nokia Maps ako nisam hakirao softwer prije...hvala na pomoći....
pozz ljudi šta treban napraviti da dodam nove karte ili samo da osvježim postojeće.....imam nokiu 6220 N kupljena u t-mobile,
imam postojeću ali nemam novu autocestu koja ide do osijeka(slavonika)
koristim danas maps iz OS prema SB i navodime da idem preko neke livade.....a cesta katastrofa,i dovela na pravi put je da je malo duži ali dobro je žavršilo kako smo mi mislili da če biti,ima neki stari poljski put novu cestu prema osijeku nema....
hvala....
uštekam mob u usb,i stisnem na mobu pc suita.......a na kompu pc suita nemože pronaći mobitel....izbaci carobnjaka za pronalaženje drajvera...
Jesi instalirao drivere za mobitel??
Ustekaj ponovo mobitel u PC Suite i cekaj malo.
Ako ti ga ne nade onda idi u Control Panel i tamo trazi pod Hardware & Sound, Device Manager. Tamo vidi dali ti je instaliran driver za mobitel, ako je onda ga deinstaliraj pa ponovo ustekaj mobitel u komp i trebala bi ti pocet instalacija sama od sebe.
sve radi....stvaio sam kartu ma mobitel,ali gledam opet ista košta sam imao.nema u mapi autoceste prema osijeku.....
Probaj onda Garmin ili neki drugi navigacijski program...
Ili cekaj update karata..
U option,about stoji kod mene map version 0.1.18.0 najvjerojatnije od navteq,nisu im stoposto tocne.Skinu prije mj dana.
piso sam e-mail na nokia stranici i pito u vezi karti kaže da se karte mjenjaju 3 puta godišnje,a ja kartu imam od kako sam kupio aparat prošlo je 6 mjeseci a karte ostale iste....
Mozda, velim mozda je navigiranje pa put najkraci,onda te vozi okolo.Ima solucija kraci put,brzi put.Van autoceste,cestarina,trajekta i to...pozdrav
Evo uspio sam staviti Nokia Maps 2, ali kad pokrenem uvijek mi se spaja na internet i skida podatke s njega, pa može malo pomoći, gdje sam pogriješio, kako da to ispravim....