Ja sam na v6.03 presao sa v4.03 ako se dobro sjecam, razlika u brzini je zanemariva tako da sumnjam da ces nesto osjetiti pri ugreadu sa v5.03 na v6.03.= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
Printable View
Ja sam na v6.03 presao sa v4.03 ako se dobro sjecam, razlika u brzini je zanemariva tako da sumnjam da ces nesto osjetiti pri ugreadu sa v5.03 na v6.03.= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
da li vi govorite o 6630 ili o n70,dajte ako neko zna koji je najnoviji baš software za n70?:thumbup:
2 bobanmilan - heh sad nemam oglasnik kod sebe, ali ima malo vecu reklamu u oglasniku i koliko se sjecam ulica je mimarina(koji kućni broj eh ne znam), brijem ak ces gledat u oglasnik da ces naci sa ovoliko malo infoa:thumbup:
e hebiga, zaboravio sam onaj kod koji treba ukucati da se vidi broj verzije :rolleyes: uglavnom noviji je od onog kojeg sam imao ;D= Citat =:
Izvorno postao matrixcore
probaj s ovim :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Gec
*#0000#
Danas sam stavio nowi firmware na N70 i sve je proslo u najboljem redu ... znaci na racunaru mi je ispisalo da je sve uspjesno zavrseno, telefon se resetovo, trazio da izaberem vremensku zonu, ali kad se upalio, sve je bilo isto, tim-ov softver je ostao i kad sam ukucao kod *#0000# pise da je verzija V 5.0609.2.0.1 ali mi je ta verzija bila i prije nego sto sam ga apdejtovo... probao sam da ga ponovo provjerim i opet pise da je up to date ... sta je u pitanju???
:thumbup: piše ovako...v5.0616.2.0.3-24-04-06 rm-84= Citat =:
Izvorno postao rage99
koju verziju tima ima, naime timov sofgtwer po difloltu je V 5.0609.2.0.1 najnoviji jer je tako specificirano od tima jer oni imaju nekek posevne nadogradnje itd...= Citat =:
Izvorno postao SyncMaster
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28054= Citat =:
Izvorno postao silvano
v5.0616.2.0.3= Citat =:
Izvorno postao silvano
= Citat =:
Izvorno postao khideg
i kako da sad stavim 2.0.3?
Flashao sam sa novim i sad neam ni HR meni...
u cemu je problem?
taj koji si flasho je timov softwer a oni nemaju hrvatski,pretpostavljam da imaš samo engleski i talijanski,ništa morat ćeš čekati do novog izlaska softa ili preko nekog proga čime gubiš garanciju!:thumbup:
ili naučiti engleski!;D
= Citat =:
Izvorno postao silvano
preko phoenixa recimo?
da ali ti se gubi garancija!
moze li mi itko objasniti kako da ja flasham svoj n-gage qd na najnoviji firmwire
hvala vam puno!!
nemozes preko ovog update-a,a niti preko phenixa.= Citat =:
Izvorno postao Maxer
moras ga nositi lokalnom serviseru da ti to rijesi
a mogu li ja traziti od njega da mi stavi bolji i noviji sustav?i koliko je to sigurno= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
mozes,naravno,ako ima opremu za to...a i sigurno je ako je osoba strucna i ima iskustva u radu.= Citat =:
Izvorno postao Maxer
a cijena ti je 100-180 kn.
hey,dali ja mogu N-Gage updejtati jer mi je V3.30 a tu na nekom postu sam procito neko je stavio sve firmwareve i pisalo je ngage pa ja neznam di naci to sve i kako napraviti pa jel moze pomoc...
msn: amd_athlon19@hotmail.com
ili jednostavno ovdje napisite!
hvala!
ne,to je ista situacija kao i sa n-gage qd.
Raja dali je nekom poznato,prilikom Update,a nove verzije -brisuli se SMS poruke i ostale privatne stvari sto stoje u Mobilu.
Hvala.
da, brisu se.= Citat =:
Izvorno postao SENKO
Dali mi neko moze reci gdje da skinem taj "phoenix" i ima li neko uputstvo kako se radi sa tim programom posto nemam pojma a nebi da sjebem mob ... kontam da skinem ovaj firmirani timov softver (uzasno me nervira) ... jel taj program radi na principu ovog nokijinog updejtera (prvo skines sa neta pa ga sam instalira u mob) ili posebno skidam sa neta i gdje naci to mislim za N70 ... ****** malo vise trazim ali ako se nekom ne mrzi odg ... hvala ...
Da ... Brisu se ... valjda ti pise pri updejtovanju softvera ...= Citat =:
Izvorno postao SENKO
Nakon određenog vremena ponovno sam probao napravit update na svojoj N6630 i sada mi izbaci poruku da je "up to date" i "if you want you can reinstall it". Šta sad znači ovo drugo, jel to hard reset ili ponovni flash sa istim firmwareom? Pitam da nebi nešt zajebo.
Evo i sliku prilažem pa pogledajte:
http://img439.imageshack.us/img439/6501/snap1tq6.jpg
hmmm ... imo sam isti problem ... jel u tel. tim-ov softver ili ...?= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
to je ponovni flash sa istim soft= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
nemojte se igrat sa phoenixom ako ne znate...= Citat =:
Izvorno postao SyncMaster
imat cete dead phine :thumbup: