Ma gamad. A najgore je to što se ne može izvana naručiti= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Printable View
Ma gamad. A najgore je to što se ne može izvana naručiti= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
To je već četvrta generacija. Tih više nema sa 10 i 15 GB. Samo sa 20 i 40= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
jos bolje. ali ako su tak kvalitetni isplatilo bi se nekome dubljug dzepa. ma da je onaj 20gb 2000kn odmah bi poceo dosadivat starcima da mi pozajme lovu
Možeš i preko interneta naručiti. Odeš na ebay i oni nemaju nikakav ugovor
Ali imaju carinu i pdv ;D
na ebayu se nadje za dobru cijenu.... ja nemam iskustva sa ebayom...... kako to ide? kad vrjeme istekne, onaj tko je ponudio najvise njegovo je? al ja nebi kupovao nista rabljeno tako preko neta...
Pa nije uvijek rabljeno. U većini slučajeva je novo. I kad naručiš mp3 player ne plačaš carinu jel je to informatička oprema. Plačaš samo PDV
cool. a kolka je postarina
ma isplati se u hg spotu onaj ipod 20gb, SAMO ako imas cronet i +club i 11000 bodova jer dobijes kupon za hg spot u vrijednosti od 600kn a to je isto neka lova.
mp3/wma-player Gmini 120-recorder, novo, gar., 20GB, foto wallet, usb.2.0 1900 kn
jel se to isplati?
daj link
jel neko zna dali u gracu u austriji ima apple ducan?
Odi na www.apple.at pa pogledaj. Ako nema pošalješ im mail pa ih pitaš= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jos pitas...= Citat =:
Izvorno postao kresoml
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Da? Ja imam drugačija iskustva. Kad mi je frend iz SAD-a prije nekih dvije godine poslao paket sa discmanom, nekim CD-ima i par sitnica te kad je paket stigao na našu carinu, nazvali su me s nje da mi je stigao paket, ali ako ga želim podignuti da moram platiti carinu. Pitao sam koliku, na što je tip počeo nabrajati sve moguće ležarine, poreze, putarine, ono, ono i na kraju mi izbacio grubu cifru od soma kuna. ALO? Da na uređaj koji košta od prilike toliko, ja moram platiti duplo? Ma, marš. Rekao sam da ga šalju natrag jer mi ne pada na pamet im davat pare. Jadan frend je morao masno platiti da podigne paket natrag kad je stigao u SAD. Isto tako kad je moj šef prije nekih godinu dana preko Amazona naručio dva DVD-a. Ja sam tada naručio jedan, platio ga online, stigao mi za 10-ak dana i sve pet. A njemu zaračunali carinu od nekih 200-tinjak kuna. Pa sad vi naručujte bilo što izvana. Ako se njima na carini sprdne, oni će vas oderat. Jer oni mogu radit što god hoće. Tko im brani?
Kvragu, otišao sam offtopic. Nadam se da me moderatori neće zabnirat zbog ovog esejskog posta. ;D ;D ;D
Pa ja kad sam naručio vodeno hlađenje za komp isto su me jebali za carinu i dok sam im ja objasnio da je to informatička oprema odustali su od carine i platio sam samo PDV. A dok sam naručio knjigu sa amazona nisam ništa platio. Došlo mi direktno doma
Hrco jel to da ili ne? Ima u oglasniku pa pitam! Jedino nisam odusevljen izgledom!
Jel to ovaj?:= Citat =:
Izvorno postao kresoml
http://www.directshopper.de/image/zo...-gmini-120.jpg
Ja bih rekao da i nije bas skup,i da se isplati ako je novi u oglasniku
da za 2 soma kuna 20 gb ;) . kako veli sljaka, nemozes imati ovce i novce. pogledaj u oglasniku, ali tesko da ces tam naci
Je taj je i ta cijena je bila u oglasniku i daje garanciju 1 god.? Jos jedino kako oni ispostuju tu garanciju? Jel to ono "Kad ti kazem nece se pokvariti" ili?
MP3/WMA player, prijenosni, KME, 20 GB (AP-D1HD2000) 1.688,00kn u HG-spotu!!!! Samo nema slike niti bilo kakovog opisa! Jel ima koga u blizini HgSpota da provjeri?
http://hgspot.inet.hr/katalog/11212.JPG Evo i slike? kako staviti sliku a ne samo adressu
[IMG]link[/IMG] moram sad još nešto napisati jer inaće forum neće primiti poruku ;D
Pogledajte ovo:
http://www.forster.hr/acatalog/12419.html
Cijena 3199 kn
I onda je apple skup
Ma to su nasi nabrijali cijenu u Njemackoj 220eura a hdd120 250 eura, dok je iPod 20gb oko 290