i krv svoju za plavu boju ;D
Printable View
srbija-kazahstan X2
moze proc to..? :banme: :jump:
a joj joj... :spin:
hahaha gledam slike iz 2 il 3rz osnovne..isus krist :lmao:
presmiješno
i slike od mame i tate kad su bili mladi..koje frizureee :lmao:
Alo ekipa! Evo da se i ja utefterim u VOL2... :D
Ovdje je koliko-toliko hladno,a sinoc su dosle neke pahulje,ali zbog blage klime trajale su par minuta,a ja htio snjegovicha napravit... :cry:
Popodne tekma,a i imam za sriktat nekoliko kompaca sto ih je grom neki dan uzdrmao. Vecini nema spasa... Eto toliko.... :POZ:
Ma koji pesimizam, što je ovo? Vidim da se jedino mala ufurala kak treba, da shvaća snijeg & bijelo & sve to skupa :thumbup: :respect:
I Šljaka, naravno, sa dotičnim napitkom, odmah me žeđ ulovila :D Idem do dućkasa po cimet, klinčeke, jabučicu i tako to, pa demižon & lonac za iskuhavanje veša... Valjda će bit dosta do ručka :notooth:
@ bbbrljo: jasno, jasno, malo sporo palim po hladnom :D
zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano? :spin:
da smo jednostavne, bile bismo vam dosadne i nezanimljive ;)
da,da..zabundaj se dobro. vani je jako hladno. ja išla do frendice i imala sam i kapu i rukavice i opet mi bilo zima :)
Eeee, ljutu, ljutu... Sad će trava past, domaća :)
A babe shvatit? Jok, no way. Babe su ko' Windowsi: sve ljepše i ljepše, ali i sve teže po resource i sve punije bugova :notooth:
Jedino što za Windowse imaš SP1 ili SP2, a kad na koku primijeniš SP1, onda te strpaju u zatvor na 15-25 zbog "ubojstva s predumišljajem". Go figure...
figuring SP1 :hm:
lol :lol:
ma vi muški ste blentavi
isto kao i vi nas :spin: da ne kažem, još i više :p
he, he...
pozvn na feštu danas... :jump:
samo što je u 21h... taman na početku drugog pluvremena...
Tako da ću vjerojatno gledat samo 15-20min prvog poluvremena tekme... :-/
Ja iz protesta neću pisati u Vol.2. Zato će ovo biti moj jedan i jedini post u ovoj dretvi ;D
'beš nogač, odi na feštu :)
Za tekmu ćeš čut rezultat, a ako bude nešto mrak ili dobro, repriirat će se još 100 puta. A na fešti ako bude neka mrak mala, ne vjerujem da će bit repriza. Ili da će ti bit isto ako budeš slušao izvještaj i o golovima :D
bzvz...,,,,