Ujutro pocinje igra zivaca :hrv: :hrv:
Kakvi su planovi? Ja ih 80 % sigurno sutra necu prodati. Govorim o sansama, ne o kolicini :)
Printable View
Ujutro pocinje igra zivaca :hrv: :hrv:
Kakvi su planovi? Ja ih 80 % sigurno sutra necu prodati. Govorim o sansama, ne o kolicini :)
ne prodajemo sutra:D
-ni ja pricekat cu da se popnu malo cijene dionica!:hrv:
ni teoretski nemogu prodat sutra jer nisam stavio dionice na brokera , nadam se da nece rast jos sljedecih par dana :D
eh treba čekati..samo neka cijena poraste do nekih 400 kn, a i više i dobro...:)
385 i pada..ocekujem stagnaciju oko 380 i onda sljedeci tjedan 420+.
boldano je zadnja cijena , sa zagtvaranjem burze (16:00)= Citat =:
HT-R-A 370.02 419.00 380.00 390.09
kakav car , pogodio u kunu 3.5 sati unaprijed
jos uvijek ni tu ni be od brokera
420+... to bi bilo oke..
totalni down neta, zse ne radi :D
brijem ja da ce cijena bit i do 500kn....
dao Bog,ali teško...
Bit će*BUB* ;)
Zadnja je okruglih 380kn!
Bijase zanimljiv dan danas. Dokupio sam "vrecu" dionica po 374 kn jer sam iskreno mislio da nece nize od toga. :bat:
Iscekujemo novi radni dan :comp:
kupio si ih još????pa ćemu više??po kojoj cijeni češ ti prodavati-tj. za koju bi htio prodati?
dobro ja neznam bas da bi dokupljivo po 374 , mislim da imam gro para sa strane modza i bi , al onda bi se i potrudio odma u startu uzet vise punomoci pa po 265 kupit .
mislim ic ce to prek 400 , netreba se bojat.
do 10 punomoci ti nitko nebi srao mislim , a evo 9punomoci je 9*66 dionica =600 dionica * ajmo rec da je 420 kn target = 600*155 kn (- 0.6 posto ) čiste nepatvorene zarade.
joj kak ovo sad negdje zgelda komplicirano , a nije uopce :)
no uglavnom sigurno ti slide znas bolje od mene tu materiju , i more likely si ti u pravu. :comp:
Do 5 nema istrage. Ali nije ni bitno jer sam te povlastene pakete upisivao na nacin da sam doticne osobe odveo u poslovnicu. I iako se radilo o osobama za koje bi dao ruku u vatru, jedan mi je "ukrao" paket. I taj jedan je family. Ali neka mu ga. :angry: :bat:
A gle ovo!
374*5000 (dionica) = 1,870,000 kn
400*5000 (dionica) = 2,000,000 kn
Odbij naknadu od 0,45 i dobijes zanimljiv iznos ;D To sam naravno naveo kao primjer.
kak komentirate ovaj pomalo previsoki rast fondova u azdnje vrijeme , čak 5 sam ih naso sa 10+ % prinosa u zadnjih mjesec dana ? oce se t otak nastavit sljedecih par mjeseci il je trenutno samo ?
mislio sam modza prebacit ht u to , buduci da ih vecina ima akcija s 0 posto ulazne a ht malo raste malo pada .