neznam sto sumnjate u te neke "no name" mobitele, ja imam nekakav "dragon 1916" dobio iz slovenije, fakat je 50% LG a 50% samsung, po izgledu i po funkcijama, ja prvi put cuo za njega kad sam ga dobio a PREZADOVOLJAN sam s njim
Printable View
neznam sto sumnjate u te neke "no name" mobitele, ja imam nekakav "dragon 1916" dobio iz slovenije, fakat je 50% LG a 50% samsung, po izgledu i po funkcijama, ja prvi put cuo za njega kad sam ga dobio a PREZADOVOLJAN sam s njim
ne treba sumnjati da i neki no name proizvodjaci imaju dobre proizvode,ali ponavljam opet:ko ce to servisirati?:confused:
oni su se već unaprijed osigurali= Citat =:
all China Phones do not come with warranty
pa na cemu oni onda grade svoj optimizam?kako misle uspjeti na tako zahtjevnom trzistu kad ni garancije ne nude.:thumbdown :thumbdown :thumbdown
i kakav je taj mob dragon ?
može malo tvojih iskustva ?
ma koooooo zmaj :D, mobitel je extra na slikama koje sam nasao na netu je ruzan al uzivo je bas simpa, ima java igrice, ima 2 displeja, extra melodije, MMS, ima cam s extra slikom, a izgledom je nesto izmedju samsunga i LG, rasklapanje...
nema BT, IR
dosad me nikad nije izdao, samo me ebe sto nemam data kabal za njega, a neznam nikog u sloveniji da vidim za to
Kaj su to peri-deri mobiteli??:notooth:
Al ak su kvalitetni ko kineski auti...nije dobro:thumbdown
baš me zanima koliko zrače...
to im vjerojatno nije vazno,a sumnjam da su uopce i testirali.
Al svejedno bi mi bio bed doć u birc i stavit taj telefon na stol...koliko god je lijep, istina je bolna kad bi te netko pitao koji je to mob ;D
što se tičer ovog dragona kojeg koristi kolega mirness , malo 0,27W/kg
a za ostale ove china mobitele kako je već neko rekao pitanje da li su ih uopće testirali , ali ako se pojave u državama EU u prodaji onda će morat bit testirani i pisat podatak o količini zračenja...
Ovo stoji u potpunosti... http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e035.gif
Nemam pojma.. Ne patim od izgleda telefona, najvažnija stvar meni je - osjećaj u ruci; da ne škripi i (najbolje) da je od nekog metala.. A još najbolje kad takav telefon ima malo ljudi (npr Benefon ESC, Nokia E61 itd...)
ili neki Sharp,Nec...
Jel mi se čini ili se može pregovarati?? :D hehe
USD 175
Suggest a price