a naravno ,kada sam van drzave,skuplji je promet?+trebam li sta podesavati na mobu gprs,3g?jer mi to nis nije ukljuceno,ili se to putem aktivacije samo podesi?
Printable View
a naravno ,kada sam van drzave,skuplji je promet?+trebam li sta podesavati na mobu gprs,3g?jer mi to nis nije ukljuceno,ili se to putem aktivacije samo podesi?
pa zašto nebi? to je do kartice..
do sada sam probao sa istom karticom na L6 v547 e550 k800 i n73..
mozda uzmem to,da mi na mobu opera ne ostane neiskoristena
ja sam uzeo, 2 puta do sada.. isplati se, pogotovo ako ti t-mobile svaki misec pošalje dodatnih 18+ kn :)
Meni ne radi na E61.
kako to? nemoguće..
jeli imaš WEB postavke, ne WAP?
s tim sam i ja imao problema.. nazvao SZK i oni mi poslali.
ok stvar, dušu dalo za IM:)
Pa ni meni ne radi taj kod.. to je vjerovatno za simpu.. :dunno:
Koristim wnw vec par mjeseci, mislio sam na ovu provjeru...
hmmm...zake nemrem poslat poruku na 3636? "meseđ sending fejld"
edit: niš, ignorirajte ovo :p
ja preko szk rekao da hocu wnw i ona mi je rekla da ce mi u 24 h to aktivirati,hocu ja dobiti neku obavjest,moram li još kaj poštelati ili kaj?
ni meni ne radi ona provjera..kako mogu drugačije kontrolirati promet?došla mi je obavijest da mi je ukljućen wnw,moram li šta još na mobu poštelati ili je to to..?da li zna netko,prvi put koristim ovo,pa blage nemam
Jesi podesio postavke za net ?
gle,sad sam ja bio na netu,sve su oni meni poslali i postavke i sms da je wnw ukljucen i sve to...ali sad ja ne znam dal je to to...kad sam na netu,i hocu zatvoriti vezu piše mi tm hm gprs-tak nekaj..pa me frka da trošim obican gprs,a ne od wnw,uglavnom nemam pojmam kak to sve šljaka,što se vidi iz priloženog..uglavnom pomozite!!
Bez brige, koristi se isti server, postavke i sve za wnw i za obican gprs, ali ti se racuna drugacije, tak da bez brige, nece ti skinit lovu, vec ce ti trosit promet od WnW-a..
Ak si bio na netu i spojen si onda ti sve radi :)
aha,znaći bez brige mogu surfati,pa se troši promet od wnw,a da li je moguće da nije tako,da ja nes sjebem(jer je lako moguce da sjebem):D
Ne, nije moguce da shebes... ali sad si racunaj, nemas cijeli paket niti ga placas, vec moras podijelit po danima jel nisi od pocetka mjeseca vec od 26. ili kojeg vec.. pa si izracunaj koliko imas MB za potrosit.
pa kaj nisu rekli da sad npr 26 ukljucim i dođe mi raćun za mj. dana..?dakle bilokad ukljucim ,od toga dana mj. se racuna..a hebote nije valjda da sam samo za 4 dana uzeo paket...?
Ja kad sam bio uzimao, covjek mi rekao ako uzmes npr. na polivici mjeseca, placas samo 50 kuna, dakle pola racuna i imas samo 500 mb prometa i tako sam i dobio na racunu, sad neznam dal su nesta mijenjali. Ja sam uzimao u prosincu 2006.
Ali sljedeci mjesec ti se aktivira automatski novi cijeli paket, dok ti ne deaktiviras istom procedurom kak si aktivirao :)
žena mi je rekla,da cu dobiti nekih 10,20kn..racun,a od drugog mj. po starom-tj. puni paket..samo sam zab. pitati,koliko mb smijem potroišiti,ali od oka oko stotinjak mb...
pa trebalo bi biti oko 100-200 MB, bar bi bilo pošteno..
ali isto znamo koliko je t-mobile pošten
Ako su ti danas aktivirali, imas nekih 170 mb za potrosit..