Oces rec da mi je sad slabiji signal kad mi pokazuje livadu...a jucer je doma kod menen znaci na istom mjestu di i sad bio dubrovnik...ne kuzim to...malo je jadno to...
Printable View
Oces rec da mi je sad slabiji signal kad mi pokazuje livadu...a jucer je doma kod menen znaci na istom mjestu di i sad bio dubrovnik...ne kuzim to...malo je jadno to...
ma vrijeme ovisi o signalu,za livadu ne znam,meni je dubrovnik bio...:thumbup:
Jel si imao hr meni na njemu...jer meni je to od kad sam ga danas stavio...
Ajde utipkaj *#1234# i reci mi koji FW imas??
Evo....D900XFFI1
Nije valjda da imas HR meni ???
Imam zasto??? Danas sam ga stavio...
Ajde ako je moguce da stavis FirmWare na net da vidim kako izgleda??:thumbup:
Jeli to moguce??
Gle ja ti nemam pojma o tome...sorry...uzeo sam mob kod tipa kod kojeg vec dugo uzimam telefone i on mi je besplatno sredio kod nekog njegovog frenda koji ima ducan da mi ubaci hr meni...
...a ako se to da nekako bavcit na net bez nekih opasnih kablova i neznam cega pisi kako pa cu probat...
...inace vidim da radis kojekakve preinake za E900 pa ako imas sta za D900 posalji...
pa jel se moze iskljuciti ta livada/dubrovnik??
da može-to je living world funkcija...
Moze se iskljucit ako stavis obicnu pozadinu...ovo mi je sad furkica iako mislim da nece dugo jer nije bas onako dobro kako zvuci a i cucla bateriju dosta...
Evo jos jedna stvar koju sam skuzio da fali i ne mogu vjerovat...nema nikakvog osvjetljenja ona navigacijska tipka u 4 smjera....bezveze u mraku se moras vise naprezat da pogodis smjer koji oces...dok npr.d500 to ima...
...za sad mi baterija traje 1 dan...atastrofa...mozda se popravi kad se formira kak treba....a mozda je, tj. nadam se, do teme jer ona dosta trosi bateriju...
...sve u svemu do sad nisam prezadovoljan s aparatom...niti u pola kolko sam bio s D500....
slažem se sa tomob,ap bq el71 ima ekran kao d900,zvuk čak i bolji,slide je bolji,kučišta daleko bolje,sam gubi po pitanju kamere...koja ionako nije najbolje riješena kod d900...d900 je tanak ,ali i to ima svoje minuse...:thumbup:
Zato sta je tanak postoji mogucnost da ga stavis u traperice i to ono na guz i sjednes....nebih volio znati koliko bi ze nategno ali sta je je. Taj model je namjenjen za ljudi koji imaj aktovke i pederuse tak nesta.
D900 je za poslovne i malo kreativne ljude. Soft mu je brzi, novi chip-ovi...theme..nova kamera itd.
pfff, znaci ipak nije revolucija?
smogovac, koji si to model koje firme naveo kao bolju alternativu?
baš i alternative sa takvom kamerom nema na našem tržištu...
i da je za poslovne ljude,ne bi rekao...onako plastičan i klimav nije za jednog direktora-za njega je 8800...teme se ne mogu mijenjati samo dvije boje...crna i bijela..
po meni je d600 uloženo- dobiveno,po ovoj današnjoj nekoj realnoj cijeni bolji izbor...i tko ima d600 nema ama baš nikakvog razloga na d900 prelaziti...
samsung bi se malo na siemens i benq mogao ugledati kako se rade kvalitetni slide telefoni,pogtovo sl75,spec. tak tak -čisti prosjek,ali slide-čista petica...:thumbup:
Dobro ja sa slideom jos nemam nikakvih problema ni prigovora...sasvim je ok i cvrst...
Stani malo, kako se nemogu teme za D900 napravit?
Onaj ko je dobro informiran zna da postoje Virus FW di se teme mogu dodati.
To su modeli> D500,D600 i uskoro D900.
Btw. nije svaki FW tako napravljen da se moze na njemu lako radit.
Recimo kod D600 mi nije bed T9 za HR issjeci i stavit ga na drugi FW.
Onaj ko se vise informira zna da ce sve to ostalo preci i na D900.
D900 ima identicne pojedinosti FW od D600 i D500.
To sta je kvaliteta slide-a malo nesigurna nemora znaciti da je mob nothing special.
Osobno kazem da D900 ima najnoviji SWIGT chip :thumbup:.
Na dodacima je Samsung skrtario ali je ostavio slobodnog prostora u resource-u tako da oni koji imaju vise ideja da se pozabave.
Ali da ne idem daleko.... Samsung je za svoje trziste napravio sasvim drugaciji FW koji nije usporediv sa nasim..!
Sve u svemu meni je D900 OK !! Mislim da iza njega definitivno jos nesta bolje dolazi.. Svako od nas ima svoj ukus kao i odabir.
Oni koji su uzeli D900, nemaju sta pozalit jer imaju veoma j***en mob:thumbup:
Jos kad se ti pobrines da nabrijemo soft bit ce super;D ;D ;D
...oces skoro pocet kemijat i oko njega??
Na njemu se vec dugo kemija od kada je u Rusiji izaso:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ivan_
rekao si uskoro teme,znači nemogu...mobitel nije ništa specijalno,i za tu lovu sam ja puno više očekivao...
znaci slajkd je ok
a velicina, jel manji? malo mi je d600 velik
bolje onda uzeti SE w850i.ima teme,walkman funkciju i fm radio i izgleda jako dobro.:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Onda ce ti ovaj bit jos veci....istina da je tanji ali je i siri i visi od D600....