mene zanima dali ima kakve koristi bljeskalica,dali zvoni i vibrira u isto vrijeme,kakav je mp3 player tocnije mislim na equilaizer,i koliko si ga platio
Danas sam si ga kupio. Eto, igram se cijeli dan s njim pa cu napisati ukratko dojmove.
Izuzetno tanak, stvarno ugodno inenađenje, prema papirima 12.9mm sto uzivo izgleda jos i tanje. Odlicno! Software je promjenjen, kao i na e900, sto je jako pohvalno jer se blizi Nokiji, onoj starijoj mislim. Recimo, u imeniku je moguce unositi brojeve i mjenjati ih prema: home, mobile, office...dakle za jedan kontakt mogu biti dodana tri "mobile", to mi se jako svidja.
Kamera!!! 3 i nesto sitno mpx! Fascinantno, auto fokus, ...odlicno, ...fotke izuzetno dobre i kvalitetne! Opcije:2048x1536, 1600x1200, 1280x1024, 1204x768, 800x600, 640x480, 320x240, 240x320, 240x180, ....stvarno jako dobro, sve moguce opcije.
Video: 352x288, 320x240, 176x144, 128x96... poprilicno kvalitetno izgleda, ...nije kao na n93 al odlicno...jako sam zadovoljan.
Telefon je izuzetno lagan, (ili se meni cini nakon 8800 i n93) hehehe)
Jedina zamjerka za sada je tipkovnica, mogli su je malo bolje izvez...ostalo predobro.
Usudjujem sa ocjeniti ga kao najbolji telefon koji sam imao do sada a da nije n93, ond. da nije u kategoriji symbiana.
Stvarno prezadovoljan!
mene zanima dali ima kakve koristi bljeskalica,dali zvoni i vibrira u isto vrijeme,kakav je mp3 player tocnije mislim na equilaizer,i koliko si ga platio
bljeskalica, ima...klasicno, nije kao na foticu sigurno, ...bolje je s njom al ...tak, ok je. Mp3 je dobar, 3d zvuk, equ. ima par izbora vrste zvuka, par shema za prikaz...nista specijalno. Vibra i zvoni odjednom, KONACNO! Da, dobro si to pitao, to ima je definitivno pomak. 350e.
Da li može svirati mjuza u pozadini i da se može pisati poruke i slično?
Melodija za poruke?jer su još uvijek ograničene?
Memorija poruka ostala na 200 + sim?
Problemi sa softverom?
Lockeri?
Gdi si ga kupio?
Pitam zato jer ga Europatrade još nema, bar koliko vidim.
daj neke slike da vidim meni ako ti nije problem!!
100 pitanja, ali mislim si ga kupiti i zadržati za jedno duže vrijeme, tako da..![]()
Zadnji uredio therrlu : 14-08-2006 u 03:33
Izvorno postao error
Moze, mp3 svira u pozadini a telefon se moze normalno koristiit, osim za razgovore, naravno, moguce je slat sms.
Melodije za poruke su ogranicene, one ponudjene, al su sve promjenjene i meni se vise svidjaju.
Memorija sms-a 200+ sim.
Nema nikakvih problema, odlican software, dobro reagira, ne cima se, brza kamera, jako dobro!
Kupio sam ga od frenda od kojeg inace kupujem telefone ako ih ne kupim u ducanu. On mi daje garanciju i jako sam zadovoljan jer su mu svi telefoni ispravni a uvijek imam najnovije modele.
Inace sam Nokia fan, Samsung mi bas nije drag, al ovo je hibrid. Stvarno sam jako zadovoljan. Necu ga dugo mjenjati. Fotke su mu odlicne.
Ma postavio bih ja i njegove fotke i fotke snimljene s njim, al ne znam kako, znam da negdje ima objasnjenje al nemam vremena proucavat.
Jos jedno, koliko si ga platio ?
Forumaš godine :)
prebrutalno, čim sam ga vidio, znao sam taj je mojevo kupujem ga, stiže za tjedan dana.
350euraIzvorno postao sezam-picika
da, 350e sam ga platio.
Sta kazete na fotke, kako vam se cine?! Ne znam, mozda sam subjektivan, al meni su odlicne! S obzirom na sve do sada...osim n93, mogu i s nje neke slike staviti, usporedbe radi....
rijec "brutalno"...bas opisuje telefon!
Slike su genijalne, posramili bi se i neki fotoaparati u toj s 3.0mpxIzvorno postao MarioM
bas sam gledao slike s k800 i meni su bolje na d900, ne jako, al ipak jesu. Da, nevjerojatno ...sta je oko i subjektivandoja. No kako god, definitivni napredak i bilo k800, d900 ili n93...predobro. Konacno da fotic sluzi zadovoljavajuce, zapravo i vise od togaIzvorno postao smogovac
![]()
otkud 350 e ? mogu li dobiti na PM broj od lika ?
Forumaš godine :)
to je cjena za mene, kao za stalnu musteriju. On ga prodaje po oko 400e. 420e ili tako nesto!
Da, tak je i u oglasniku...
Izvorno postao MarioM
nabavi ga meni po cjeni za koju si ga ti dobio i biti cu ti najbolji prijatelj...![]()
btw..kad stize u ducane?![]()
AKCIJA "ALKOHOLOM PROTIV DROGE"
Pronasao sam jos jednu manu! Kad se slike prebace na micro sd, to je onda frustrirajuce sporo dostupno. Dok se pohranjuje na phone memory sve super al kretanje kroz punu karticu je kaos. Prebacio sam 30tak slika, prosjecne velicine oko mb, kariticija je od 512 mb i na njoj nema nista opsim tih slika...ali,...uf, prelose! Fakat je sporo. Mozda neznatno brze nego na krtici od 64mb. Razocaran sam tim segmentom.
Drugo, alarm niej uporan kao na nokiji, ...ovaj svoje odzvoni i umukne pa sam tako danas prespavao vazan sastanak.
Pohvala, ...osvjetljenje tipkovnice se moze namjesti na "night mode"...ili rucno, odnosno odredi se vrijeme od kad do kad da svijetli, ...tipa od 17h popodne do 9h ujutro. Dobra stvar.
Mobile trecker...funkcija koju je moguce namjestiti kod promjene kartice, pretpostavlja se da se mob ukrade...mobitel automatski, da se ne vidi posalje sms na dva ili jedan odabran broj da se moze hvatati broj.
Dobra je fora i ...recimo, namjesti se na tipku za odbijanje poziva da mob automatski posalje sms na broj koji je zvao...sadrzaja tipa "nisam dostupan, ...javim se!"...recimo, poruku je moguce samostalno odrediti.
Nema thema al...super stvar, moze se odrediti, a i ne mora da se pozadina nazire kroz menije i to u rasponu od 10 do 90 %
eto, mozda nebitne sitnice, al meni jako interesantno!
Vjerojatno terba samo brža kartica.Izvorno postao MarioM
Vjerujem da to nije neki problem koji se ne može riješiti.
kako mislis brza kartica? kazem da sam probao dvije i jednako je spor, ako govoris o sd-u?
previse prednosti, tu i tamo pokoja sitnica koja me malo zasmetala, ...mob je predobar. stvarno sam jako zadovoljan!
Imaš pravo, kada malo bolje vidim, to su male slike (ja radim sa 5MB slikama na fotoaparatu gdje se osjeti razlika pa sam se malo zanio).Izvorno postao MarioM
Onda je jednostavno sučelje preko kojeg komunicira s karticom malo sporo, nije to ništa strašno.
da, slike su dosta velike, kazem probao sam s razlicitim karticama, ...al ne ide, i ja sam mislio da je sdvar do sd-a, al ocito je presudna velicina slika. To su mogli nekako bolje izvest jer je stvarno frustrirajuce sporo,...al, nema veze, mob je inace ...predobar. Za preporuciti!
samo jos da ima teme!?...![]()
Klasicne theme nema, ...zapravo ima jednu Themu, ali...zapravo nisam skuzio koja koris od nje, ...
ako stavis na ekran neku pozadinu, u postavkama se moze postaviti da se onda nazire kad prolazis kroz meni, tako da izgleda kao da si stavio neku themu samo se ne mjenjaju ikone, al koliko znam na starijim modelima su takodjer ikone bile uvijek iste.
da,ali neke teme mijenjaju zvuk zvona,poruke i kompletno sucelje pa se to kod samsunga bas i ne moze zvati tema!
I ja, samo se iskreno nadajući bojim cijene i onoga što bi mogli sje....pri preradi menija na hrv, mislim na prijevode![]()
@MarioM -meni ti je pretpostvljam na engleskom?ili?
Ubite me, hoću živjeti u britaniji,gledajte ovo![]()
http://www.allorange.co.uk/phones/D900
Zadnji uredio therrlu : 22-08-2006 u 00:35
da, na engleskom, i da ima hrv, koristio bih engleski, ...oduvijek pa mi to odgovara, nas prijevod ne razumijem bas.
o ovakvim cjenama, mo mozemo sanjat i gledat ih na netuhehe
Bookmarks