Onda se to u međuvremenu promjenilo što je totalno jadno. Šta onda oni koji ni nemaju komp doma. Šta će im adsl :creep::creep:= Citat =:
Izvorno postao jay
S tim će izgubiti dosta ljudi
Printable View
Onda se to u međuvremenu promjenilo što je totalno jadno. Šta onda oni koji ni nemaju komp doma. Šta će im adsl :creep::creep:= Citat =:
Izvorno postao jay
S tim će izgubiti dosta ljudi
Situacija sa MAXTVom je ista kao i sa adsl-om u početku. Samo su neki mogli dobiti dsl liniju i čekalo se prilično dugo. Jedan tip kilometar od mene čekao ga je 9mjeseci nakon što je potpisao ugovor. Za 2 godine će i taj MAXTV bit dostupniji ali bi do onda već i kabelska mogla postati digitalna.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
To je ono što sam naveo - ciljna skupina im je promašena - velik broj ljudi koji su im potencijalni korisnici ni nemaju doma kompjuter tako da im je dsl linija za internet koju moraju platiti bačne novac,kad bi ljudima omogućili samo MAXTV tada bi imalo smisla(ako zanemarimo tehničke nedostatke mreže i nemogućnost instaliranja u mnogim predjelima RH) budući da se radi o kutiji s daljinskim i grafičkim korisničkim sučeljem te je korištenje usluge jednostavno.
ja sam bas danas provjerila dal mogu imati maxtv i ne mogu (dubrava),decko koji je na tresnjevci isto nemre...oboje imamo adsl...ma sr**e...ali tak je kak je,...i za adsl im je trebalo da mi ga ponude...ah
inace bi bilo super kad bi mogla to imat...gore nema apsolutno nista od programa - i nova i rtl su mi dosta losi...al ono...
a jel imaju oni mogucnost teleteksta ili kak to ide?
Mislim da imaš neku varijantu EPG-a(electronic program guide) tj. imaš popis programa i emisija i filmova sa opisima istih.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Hahahaha jebeno. Ponude novu uslugu i onda je nitko ne može uvesti :lmao::lmao:
Evo ni ja je isto ne mogu uvesti
faq na maxtv sajtu
Kada će biti omogućeno spajanje više televizora istovremeno?
Mogućnost je predviđena do kraja godine.
fenomenalno:guitar:
što se tiče dostupnosti ,vjerujem da če rapidno rast.
Maxtv ima jako dobar feature. Možeš vidjeti šta se trenutno prikazuje na svim kanalima i šta slijedi i to sve na jednoj listi. I recimo možeš gledati jedan kanal a u doljnjem dijelu šaltaš po kanalima i gledaš šta je trenutno na tom kanalu= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Pretpostavljlam da će tu mogućnost vezati za nadogradnju na adsl2 ili adsl2+.= Citat =:
Izvorno postao sodom
A teletext nema?= Citat =:
Upravo my point, samo nisam htio koristiti riječ "promašaj" da neispadnem preagresivan :lmao:= Citat =:
Izvorno postao blueled
Inače, baš sam pogledao i meni je dostupan (centrala udaljena 50m od mene).
Ajd da postavim par pitanja posto prvi put cujem za ovo, najte se srdit ak je bilo vec.
Znaci to je tipa kabelske ali ide preko telefonske linije ugrubo receno?
Jel mora komp bit upaljen da bi se to gledalo?
Tih 65kn mjesecno je nevezano za adsl promet na kompu i vrijeme provedeno gledajuc maxtv?
To je digitalna televizija koja ide preko adsl-a. On je neovisan o adsl-u i nema veze sa kompom jel dobiš uređaj koji se preko scarta spoji na tv. Ne plača se promet nego samo mjesečna pretplata i postoji video on demand aka pay per view itd. što znači da možeš naručiti filmove koji oni nude i platiti ih naravno.= Citat =:
Izvorno postao BM0021
2 jay: Ima i teletext
= Citat =:
daj mi reci jel ovo gore navedeno radi na svim tv aparatima ili...
Na svima koji imaju scart jel se scartom spaja na tv= Citat =:
Izvorno postao renči
simplaticno, ali mislim da cu ipak pricekat dok se ne stavi u pogon funkcija za vise tv-a
Pa ja mislim da je ovo dovoljno. Jel to je kao i digitalna satelitska. Sumnjam da svi imaju par digitalnih recivera za svaki tv= Citat =:
Izvorno postao renči
broadband tv ili satelit? satelit.ali broadband*tv ima buducnost...ali ovo sto sada nude, mene ne zanima.
LOL, evo da vas razočaram, ja mogu dobiti MaxTV :)
Meni je lik iz t-com-a prije koji dan kad je postavljo ADSL, rekao da mogu dobiti max TV, i da zato na ADSLU (onome modemu) imam 4 "izlaza", 2 su za komp, a 2 za MAX TV... :notooth:
Al još uvijek mi je to nekako skupo, bar mi se čini, pa ću ostat na digitalnoj satelitskoj, jer i ovako i onkao TV ne gledam baš previše otkako idem na fax...
postoji komplet za bežični prijenos signala sa kompa,dvd playera isl. na tv - jedan uređaj ide na tv out npr. dvd playera a drugi na scart ulaz od tv-a pa možeš gledat na televizoru u drugoj sobi. Ne znam ima li ta kutija za MAXTV 2 izlaza(npr 2 scarta) ali ako ima možeš na slobodni spojit takav bežični odašiljač i gledaš i u drugoj sobi - i daljinski ti radi jer prenosi signal od njega do uređaja spojenog na dvd/sat receiver itd. Ili razvučeš kabele do druge sobe kroz zidne instalacije ako imaš mjesta.:)= Citat =:
Izvorno postao renči
LOL, ovi iz Dubrave ne mogu a ti mozes :notooth:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Ali onda su na oba tulivizora isti programi jelda? Meni bi trebalo nesto da se gledaju razliciti programi na 2 tv, 2 recivera je jedino rjesenje jelda? Jel ima takvih recivera u slobodnoj prodaji da si nadokupim jos jedan?
Nema ih u slobodnoj prodaji, a i da ima ne bi mogao spojiti dva recivera. Bar ne sad..= Citat =:
Izvorno postao BM0021
ja jos ne mogu imati - kazu da se moram strpiti 7dana da provjere modem
ali jedva cekam da ga uvedem - jer sam na nepovoljnom polozaju i signal za tv mi je slab (slika je donekle dobra ali zvuk zna šumiti - prokleto brdo)
ono sta me zanima je sljedece:
imam adsl vec skoro 2god a najvise sam se zeznuo sto sam uzeo obiscan modem (ako ne racunam to sto sam ga uveo za 600kn 2tjedna prije akcije za 1kn:creep: ) a ne bezican tj. wlan a posto sam vidio da uvodenje maxtv-a za postojece adsl korisnike kosta 0,50 i 1,00 kn zanima me da li mogu sada uzeti ovaj bezicni za 1,00kn ili moram isto ovaj s zicom
jer mi stvarno treba wlan
da bih odmah izbjegao odgovor da sam samo trebao prdouziti ugovor za 24mj i uzeti wlan - pokusao sam i nije uspjelo
jer telefon glasi na moju baku koja je preminula a onda se to u ostavinskoj
jako zakompliciralo i onda se telefonski broj podijelio na nasljednicima (a u nekom papiru pise da broj nije ...nesto...neznam... da ostaje u stanu - tak nesto) pa treba potpis tete koja ju njemackoj i strica koji je umro ....
da li je tko ima slicno iskustvo? (sumnjam ali ...)
i sad me brine da li cu uopce moci uvesti MAXtv bez tih potpisa
Da se pohvalim, meni je dostupan MaxTV, ali nisam zainteresiran :notooth:
Možda kad bi imao dvije telefonske linije pa da imaš i dvije dsl linije. Samo što bi to bilo skroz neisplativo,osim ako su npr. u istoj kući dva domaćinstva koji svatko ima svoju tel. liniju i sam snosi troškove. Ali koliko sam skužio tebi treba takvo rješenje gdje svatko može gledat svoj program da ne dođe do "konflikta" meksička sapunica vs nogometna utakmica:notooth: npr.= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Dobro si skuzio! Nema mi smisla to uvodit onda za sad jer ja imam odvojen stan u kuci i trebalo bi mi nesto da ja gledam svoje a starci dole svoje, nema smisla placat da bi se svadali ko ce gledat koji program a i nema smisla placat 65kn mjesecno da bi samo ja mogao gledat to, polovicno rjesenje... Ipak dig satelitska za sad.