A za nekoga mladjeg dosta bi bilo i 50
Printable View
A za nekoga mladjeg dosta bi bilo i 50
pa i ja bi bio zadovoljan sa pedesetkom do posla i natrag
ima ga moj prijatelj.kao da neces biti faca kad u osmom razredu voziš motor
jucer sam vozio svoju 15icu nakon zimskog sna 100kmh.stari me pratio u autu naravno dok je ladan= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
pa naravno da si veca faca na motoru neg na nekom tandrkalu... :D
pa taj derbi je super super izgleda...lanac....super mašina...i svi bruje da je preskup.....a ne računaju da to ima karb dellorto 17 i na to samo kit i auspuh i ništa više i letiš.....i kad izračunaš to je sve tu negdje....s tim da imaš jedan od najljepših skutera na tržištu..ali opet za početak to nije pravi izbor....
@mala a nemaju baš svi motore da se jelte **rče....ako neželiš biti faca upikneš si neki skuter pogotovo neki stariji oko 2000-ćite i to je to
e da @muras ma ako želiš jeftin skuter najbolje ti je uzeti neki stariji bez ovih novih euro normi s tim letiš kak se sjetiš,meni frend ima nekog ludog peugeota iz 96 i to je jedan od najbržih serijala koje sam vidio....samo ako to ideš kupovat moraš povest nekog dobrog majstora sa sobom..
sve to stoji samo iznosim cinjenicu,na kraju krajeva ne kupujes za druge vec za sebe :D
heh opet imaš pravo......
ali opet.....zašto onda žene nose cipele koje ih žuljaju a ne neke koje su udobne......
...zbog "šminke":rolleyes: ili trenda.A to znaš i sam.
heh i neka sada netko kaže da žene nisu u pravu...:throw:
moja cura ima sf2. kupila ga prosle godine u trgovini za 14500 sa pdv-om. bila neka akcija. mozemo rec da smo jako zadovoljni. nakon 550 km skinuli blokade i sad jurimo 85kmh nez problema. ja imam 85kg i mene potegne bez problema do 85. kad se vozimo skupa ide isto, ali mu treba malo vise. mislim, ak se netko hoce vozit posteno onda nek si kupi hayabusu i stvar rijesena. meni do ducana je cist dostatih 85. a neki pricaju da se kvare sf2. ja imam nekoliko poznanika koji se voze godinama na njemu i nikad nis. znaci od mene sve pohvale za sf2
imas krivo razmisljanje.= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
hayabusa je trkaci motor, doduse nije ali spada u tu klasu. ako se netko zeli 'posteno vozit' neka si kupi auto, a motore neka ostavi na miru.
ovdje se radi o skuteru, jasna je stvar da je 50ccm premalo a kod nekih skutera je i 125ccm premalo.
ti kazes da je 85kmh dosta, pa da to je za grad dosta ali sta kad se nadjes na uzbrdici ili na nekoj brzoj cesti pa te svi zaobilaze a to je dosta opasno. a i zivcira samog tebe (znam iz svog iskustva)
skuter od 125ccm je moj prijedlog svim pocetnicima, zasto ne 50ccm? zato sto ce im vrlo brzo dosadit i htjeti ce novi skuter ili malo 'pojacati' ovaj a to je onda bacanje novaca, nezelim nikome (pogotovo ako je prosjecan gradjanin, dakle relativno siromasan) da na taj nacin baca novce u rupu bez dna.
za pocetak 125ccm, nakon nekog vremena, kad sakupis neko iskustvo (a to moze potrajati) ces vidjeti dali su dvotockasi stvarno za tebe i dali volis to, dali je to tvoja stvar. ako da, predjes na nesto jace. ako ti treba samo kao prijevozno sredstvo a ne za gust, onda ostani na 125ccm.
dans sam vozio prijateljev tzr i desi se peh pukla sajla i ne pokazuje mu kmh
killa..killa....
50ccm tj.sf2 uz uzbrdicu ide bez ikakvog problema ako nevjeruješ provjeri...a što se tiče brze ceste.....sa m kategorijom tak i tak nesmiješ niti na brzu cestu ni na autoput...dakle....a i da ideš računaj ta cesta je ravna s tupim zavojima znači voziš se 85 a ostali bi se auti trebali voziti 110..razlika 30km/h.....
i neznam kako češ sa m kategorijom voziti a1 kategoriju???
i ako imaš ispod 15-16 i nikad nisi vozio neki motor makar skuter stvarno neznam dali je pametno dati tom djetetu skuter od 125ccm
daj vuxs ne...
ima skutera od 50ccm koji se nemogu mrdnut smjesta..... prema tome... ja sam govorio opcenito. kad kazem brza cesta ne mislim na autoput nego na bilo koju cestu gdje se ljudi malo brze voze.
ha... smjesno. ja sa na svoj nacin pomogao decku, vozim se na dva kotaca malo dulje od nekih ovde (vjerojatno od svih) pa velim stvari sa mog stajalista. je istina da za pocetnika mozda bolje 50ccm al ne ispalti se, velim, osim ak se ima para. a vi delate kaj vas je volja. aufiderzen
= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
nes ti cipele kostaju par tisucica a motor par desetaka tisuca... :) a gledaj to ovak imas para za neki veci motor,mozes si ga priustit imas dovoljno godina pa naravno da ce upost motor a ne skuter.. :bunny:
he samo ovdje se radi o nekom mlađem...barem brijem...
opcenito govorim. neko je nest bio govorio pa eto
:D .= Citat =:
Izvorno postao mala
naravno ovisi o KVALITETI :D
Pa ne bih se slozio sa tobom, otidji malo do Milana u Via Monte Napoleone ili ulice u oklici, pa pogledaj cijene cipela;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao mala
otides malo u italiju i svi voze skutere ibogati ili oni malo siromasniji,kod njih su skuteri stvarno jeftini.
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
a dobro sad...rijetko tko bi kupio takve cipele a da nije neka svjetski poznata zvijezda ili zena od nekog turbo bogatog tipa....:king:
Pa bas i nisu jeftini..nego poslije 2 svijetskog rata Italija je bila jako siromasna i jedno prijevozno sredstvo je bila Vespa ili Lambretta ( jeftijija inacica Vespe ), tako da im je prijevoz motociklima i sl. sredstvima ostao u navici.= Citat =:
Izvorno postao sonyck
ja picim u brijeg bez ikakve zivcanoce. a koga to zivcira, nece si kupit skuter. pa skuter je za po gradu. i ja mislim da je tih 85 vise nego dovoljno. i uglavnom, kad odlucis kak ces se vozit, onda kupuj motor. a netko mozda nece dat pare za dobar auto, nek zeli motor. moj sef ima golfa 1 kabrio, a prosle godine je kupil hayabusu. prvo kaj su mu svi rekli, da mu je bolje da si je auto kupio. kratki odgovor od njega "mene auti ne zanimaju.ak imam posten motor kaj ce mi auto". stvar vlastitog razmisljanja.i. nije sportski nek je klasican cestovni motor, samo kaj ide malo brze. a s kojim autom ces ti jurit 310-315 kmh, a da je serijski i da dode nekih 10-15 000 eura? takvog nema.