ja:confused: :afro:= Citat =:
Poslao: zappan
tko je ono pitao za posao??? :)
Printable View
ja:confused: :afro:= Citat =:
Poslao: zappan
tko je ono pitao za posao??? :)
Fakn, izgleda da ću umrijet' u neznanju... ;D
HM, možda ste svi u kompi i na ovaj način lovite slučajne korisnike ovog foruma (gled'o ja Angela i Buffy jučer pa znam)... ;)
"Nitko ništa ne zna,krhko je znanje...":jump:
Taj koji to napisa' je mrtav te shodno tom i ne može ništ' saznat'... ;D
Al' neka ima se vremena... ;)
Tema je zaslužila ući uljetni dvobroj MOBILa i to u sredini na otkidanje kao ljubavni romani u nekim novinama:):spin:
Vidio sam posao po 6000Kn mjesecno za punjenje kuverti. Koji je to ku***???:rolleyes:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Kafić je za bilo koju temu koja vam padne napamet (ako je pristojna ;) ) Kafić je neka vrsta našeg chata... :)
---->> Posao u kafiću ces vrlo tesko naći. Bas sam gledao u golasniku samo traze ljepsi spol jedini nacin da se zaposlis je da se prerusis u neku babu he he :D
Ma u tom postu se misli na kafić kao 'mobil internet cafe' podforum ovog našeg foruma, jer coma je reko neš u vezi teme a ja sam mu ko moderator cafe podforuma odgovorio... ;)
Sorry što dižem temu iz mrtvih,ali ovo i mene interesira. Skuplja se za novi laptop pa 2 smjene ne bi bile problem. Zna li itko neku dobru firmu ili barem neki job koji se može raditi popodne ili honorarno?
E sad za popodne ne znam, ali probaj u MSanu...oni ti uvijek traze ljude za testiranje i vole da im se ljudi sami jave, pa mozes kod njih pokusati nesto.
ma odete u Velu LUKU radit tko zna zna sto kazem hahahahah