Ne bi nikad uzeo. Preskup je ali to bi se i dalo prebroditi. Ali još veća primjedba je za igrice cijene su.... bolje da ne kažem. Ja sam ipak veći fan računala...
Printable View
Ne bi nikad uzeo. Preskup je ali to bi se i dalo prebroditi. Ali još veća primjedba je za igrice cijene su.... bolje da ne kažem. Ja sam ipak veći fan računala...
ja bi mozda i skupljo za ps3 da znam da takvu grafiku nemogu postic sa kompom,bolje investirati u rame i novu graficku neg davat 5000 kn za ps3.
najava na Hg spotovoj stranici baš sve govori: Djeco, tata se vratio, dosta igre…
Sve konzole za igre su odlične, no samo je jedna uspjela podići toliku prašinu svojim pojavljivanjima tokom godina o kakvoj konkurenti samo sanjaju. Naravno, govorimo o svima znanom Sony PlayStationu, preciznije o njegovoj novoj, trećoj po redu, verziji. Tokom godina izlazile su mnoge druge konzole, no s istinskim očekivanjem čekali smo jedino PlayStation 3. Ako želite vidjeti ovog ljepotana, dapače isprobati, svratite do HGspota (Avenija Dubrovnik 46) i „napravite đir“ na novoj „Plejki“. Novi PlayStation 3 u službenu prodaju kreće već ovoga petka 23.03.2007 od 8.00 sati. Ako planirate kupiti treću dinastiju novog vladara igračih konzola, preporučamo da dođete malo ranije, jer svi znamo kako Vi niste jedini koji ga žele...
evo ja vec stoim ispred HGspota i cekam za ps3.
javljane uzivo sa laptopa.
...al PS3 je ipak PS3 koliko god komp bio ne znam ja što...prvom prilikom čim budem mogao uzet ću ga...
Ima par razloga zašto nikad neću uzet PS3.
Želim se igrat? pazi sad računice
PS3 kad mu padne cijena - 4000 kuna
čip za ps3 u to doba - 700 kuna
blueray mediji komad u to doba - 50 kuna
blueray pržilica - 900 kuna
( iako će se sredit da se igre mogu stavljati na hdd i pokretat kao kod psp-a na stick pa se moe računica računat i bes ovoga blueray )
LCD HDTV televizor - 4200 kuna ( poanta je da kad igraš na CRT uređajima, slika je šugava i nije toliko oštra te nema iskorištavanja velike rezolucije ) - slično ko kad na računalu igraš u rezoluciji 800x600 sa svim omekšivanjem ( antialiasing )
sve zajedno 9500 kuna okruglo.
za te novce:
LCD 20" veće rezolucije nego bilo koji HDTV LCD Televizor ( 1080p je max reza na hdtvu ) dok je na 20" LCDu oko 1600p
Indel core duo, 2 GB ram, 200 GB HDD, gamepad, tipkovnica, miš, Nvidia 8800GT ili ATI X2900XT
Nema potrebe za nikakvim čipovima, kad imaš računalo, uvijek imaš mogućnost igrati na miša i tipkovnicu ili na gamepad ako ti se baš toliko igra.
Mnogo je jednostavnije nabaviti igre za PC ( torrent stranice i direkt na HDD i pokrećeš )
Organizacija za gledanje filmova divxa, pristupa internetu, slušanja glazbe, rada u officeu, mislim sve... je u apsolutnoj prednosti nad konzolama.
Sljedeći potez Microsofta i PS3 će ja se nadam biti napraviti konzolu koja se može spojiti na LCD, te će se onda možda stvari i promjeniti...
ako bi birao između PS3 i Xbox360, definitivno bi se odlučio za X360. zašto:
zato što sam pogledao gro filmova u kojima opisuju kako je x bolji. Izlaze mnogo bolji naslovi koje mene zanimaju. SPS3 je više namjenjen za japansko tržište, jer sony očekuje da će KONAMI praviti revolucionarne igre, a ovdje za xbox, kad vidimo tko pravi... ubisoft, eagames, valve.... mislim... pravit ce oni i za sony, ali za xbox su vec izasli i mnogo jeftinije prodjes ako kupis xbox neg sps3 verziu igre, a izgledaju maltene identično.
osim svega već navedenoga Xbox je jeftiniji i na njega se može instalirati Linux što je meni dosta super stvar. I igre su već vani i pirati se igraju na veliko.
sljedeće što je na repertoaru jeste wii, jer on je stvarno revolucionaran u jednom sasvim drugom pogledu, načinu upravljanja u igrama, donosi čovjeku novi dođivljaj igranja.
recimo PS3 i Xbox360, kad tad će doći nova još bolja grafika, ali oni nikad neće imati ono što wii ima, a to je eto revolucionarno upravljanje... cilj je da se kupci više užive u igru, a ja mislim da se ovako nečime više uživljavaš neg sa onim gamepatima.
tek na kraju dolazi PS3 i to jedino ako bi dobia na lottu... ili da mi ga netko pokloni, nikad ovako sam da ga kupim
Krompirko, totalno si promasio bit konzola i ciljano trziste.
slažem se sa rospayom,ljudi koji kupuju ps3 nije ih briga za nist osim igrica.imao sam priliku igrati wii i mogu samo rec da je genijalno,igrao sam samo kuglanje i filling je genijalan(samo sto ruke zabole)
wii kazem , revolucionaran.
Iako smo po statistikama trenutno dobrostojeći i daleko od Engleske, i ovdje klinci do 12 godina odrastaju na igricama i brzoj hrani.
wii daje mogucnosti da se djeca ne maste. hehe
mislim, prije bi svom djetetu uzeo wii ili nesta slicno. igre su sasvim primjerene.
Najgora stvar je što ljudi tek kasnije shvate... bitna je igrivost a ne grafika.
Ja osobno logičke igre čak i one flash sudoku i slične akcije igram više nego neke 3d picajzle...
Ono, koliko smo vremena provodili igrajući diablo i timski igrajući prvi cod i tak to.. a koliko vremena provedemo igrajući najnoviji NFS...
čovječe, doma si, imaš sobu od 10 kvadrata. Uzmeš wii, pozoveš legu i igrate skvoš. ono, doma... vlastita teretana.
ljudi se trebaju skoncentrirati na to da proizvedu više realnije po igrivosti i priuštiti realniji događaj čovjeku nego samo grafiku.
Koja je poanta sportskih igara ako sjediš za računalom ili iza đojstika??
ajme... kak glupo, deset puta bi prije izašao van i odigrao na srednjici nogoš.
imamo mapu 50 metara kvadratnih, multiplayer, čak nemoraš imat ni wifi ni net... a i besplatno je... HEHE :notooth:
sad izmisliti obuću sa senzorima i preko konzole se uživit u nešta tipa teretana... haha
pošto se tu komentira playstation 3,imam pitanje,jako je glupo,ali mene su učili da i glupa pitanja nisu svaki put glupa da ih netko mora ipak postavit,pa tako se domah ispričavam unaprijed.Nikad nisam imo ikakvu igraču konzolu samo kom.,da prvo to realiziramo,sad mi je prije neki dan bratič (5 godina) dobio playstation 2 i išo sam kod njega da vidim taj njegov dar (znate djecu samo da se hvale) i moram priznat da mi se svidio,ima čak bratič dosta i igara(samo se pitam kak ih je uspio tak brzo skupit),no pustimo to mene sad zanima da bi ja recimo kupio playstation 3,kak to stoji sa igricama,jel se može igrat na njemu igrice sa playstation 2 ili su za njega posebne.Mislio sam ubost taj playstation 3 jer me je dojmila 2 (s obzirom da nikad se s njom nisam susreo jer mi je komp zakon i točka) ili rađe da kupim bratiču 3 a njemu maznem dvojku jer onako to meni treba kad mi je dosadno da se malo zabavim
3 podržava i igre sa 1 i 2.. i naravno 3 ;D
bar sam tako čuo, tako da ti se isplati uzimati, naravno ako imaš para :)
radije kupi sebi dvojku s čipom i puno pitatskih igara sve skupa te dođe 2-3 puta manje nego PS3 kojem je cijena ako nisi vidio 5000 kn a PS2 s čipom po oglasniku do 1000 kn a igra cd-15kn dvd-20kn izračunaj puno ti se više isplati uzet sebi PS2 ali ako imaš na razbacivanje para slobodno uzmi tricu
Nemojte se igrati :D ... Ako se ne igrate necete morati niti nadogradjivati komp niti kupovati nove konzole... :D
Meni su jos uvijek dovoljne stare stvari... Nije mi jasno zasto su sve vise poceli s tim grafika ovo grafika ono, meni je od prije 2g vec pocelo biti stvarno savrseno, ovo novo sve sto rade, sve moras imati pravi veliki lcd da bi vidio razliku, ovako bas i ne ide ako imas obicni tv (za konzole)...
Ja znam da nikad necu kupiti ps3 (iz nekih razloga koje je krumpirko naveo u svom dugackom postu, ali i zbog nekih svojih stajalista prema tome)
ja bi sigurno kupio prije wii nego ps3 jer osjecaj je genijalan(oni koji su igrali znaju o cem pricam) a i imam komp na kojem igram pes6 i fm07 stoga meni je dosta i 256mb rama i 64mb graficka nezanimaju me ove igre s kojima ti treba zadnje cudo tehnologije.
pošto sam uzeo vrhubski lcd,na redu je ps3,heh.....wii je ok,ali za kikiće,ruke se znoje ko lude i boje ko sam vrag,nakon nekog vremena+dosadi...
dobar je wii neznam bas da ce brzo dosaditi meni je ps2 dosadio pa sam ga prodao a wii je ipak nes novo i izlazit ce za njega igre ko i za ps3.
playstation 3 je izaso i jebn mi je. samo je i preskup pa se neisplati ga odmah kupovat.
upravo došo od frenda koji je odmah jučer kupio plejku.
šta reći?! grafika je odlična pogotovo na HDTV na kojeg je plejka i spojena. zvuk je preheben, ali ne vjerujem da bi bio tako dobar da nije spojen na 5.1 sustav.
mene malo joystick zeza zato jer je bežičan i kad bi kupio plejku ne bih ga volio baš bacit zbog živciranja jer mi odmah djeluje skuplje pa mi je žao bacit ga.
od igrica sam igrao formulu 1 i cal of duty 3. formula izgleda ko da gledam pravu utrku, fenomenalno, a isto tako izgleda i cal of duty. odlično.
iako je sve to odlično i dođe ti želja da ga odmah ideš kupit dođe ti pitanje zar nije to malo previše para, i tako ćemo pričekati dok mu cijena ne padne, osim ako me volja za igrom do tad ne prođe.
Danas ga jos idem isprobati pa cu baciti konacnu odluku. No ako nije PS3 onda ide X360 :)
meni je PS3 osobno draži od xbox-a.
ali ako ćeš uzimat PS3 mislim da ćeš morat pričekat do sredinečetvrtog mjeseca jer ga više nema ni u jednom dućanu u zagrebu gdje je došo.
nevjerovatno da nekima 5000 kuna nije preskupo:rolleyes:
mislim svaka vam čast:)
ja ču ga kupit ali kad ipak barem malo padne cijena
ljudi za mob daju 8000kn da bi se kurčili kad pogledas to za ps3 nije puno 5000kn,jedino mi je glupos to se tice ps3 sto nije najjaca verzija.
kaj tu kod nas neće biti te bolje verzije?igrao sam malo plejku,strašna je,grafika-maestralna...