Po meni bi bilo korisnije da postoji opcija za spol i da je obavezna.
Printable View
Po meni bi bilo korisnije da postoji opcija za spol i da je obavezna.
Ja se nimalo ne slazem. Iako sam vec napisao koliko imam godina i nije neki problem saznati, ne zelim biti prisiljen da napisem koliko godina imam pa da me vecina ljudi po defaultu ne smatra ozbiljnim ili sto vec...
Da, ja iz istog razloga nisam naveo godine. Ljudi kad vide da su stariji (ne svi), jednostavno se odnose "visoko" prema mlađima od sebe.
Ali ipak mi nebi smetalo kad bi to postala obveza.
Ono što sam spomenuo u vezi spola, nije toliko neophodno, ali mislim da bi znatno olakšalo komuniciranje na ovako velikom forumu.
Zadnji puta kada sam provjerio, to nije zabranjeno.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Kada napises nesto, ocekujes da to svi mogu procitati i komentirati, jelda? Nisam vidio da kraj svojih postova pises napomene kao: "samo Futurama smije komentirati" ili "molim da jedino clanovi stariji od 18 godina citaju".= Citat =:
Izvorno postao Eminem
I kad saznas da imam 17 godina sto ces napraviti? Tuziti me mami i tati da ne postujem ljude (sto je dijelom i istina, postujem ljude zbog njihovih djela a ne godina, dok sve ljude postujem po defaultu dok to s necim ne zabrljaju).= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Edit: nisam primjetio odmah tvoj sig, no kad sam vidio link skuzio sam s kim imam posla. Ne moras na ovo odgovarati, skuzio sam o kojem nivou pricamo.
Obično se ljudi postavljaju prema osobama s obzirom na njihov način komunikacije, a ne godinama... recimo kinfa za primjer, mlad dečko koji djeluje daleko starije i zrelije od mnogih starijih ovdje, koji za ekspresiju radije biraju tipičan tinejđerski bunt bez razloga, iliti jezičinu.
i koliko sam ja primjetio niko se prema meni ne odnosi kao prema 16sto godišnjaku nego uglavnom kao prema sebi dosad nisam zapazio da mi je itko išto rrekao zbog godina a i babba također možda ima 13 godina ali ponaša se koliko toliko odraslo
Mislim da se oko 90% mojih postova nalazi u tematskim forumima gdje sam (bar volim tako misliti) pomogao ljudima koji su mi zatim i iskazali podrsku u pokusaju da 1. pomognem tom podforumu, 2. postanem moderator tog podforuma.
Iako su neki modovi priznali da stanje nije dobro prijedlog 1. je odbijen. Iako je vise puta napisano da sam prvi na listi za moda tog podforuma, prijedlog 2. je odbijen.
Sto god napisem u vezi poboljsanja ovog podforuma odbijen sam i popljuvan od strane modova dok imam kakvu - takvu podrsku nekih clanova.
Tko se sada ponasa djetinjasto i nezrelo? Skup moderatora od prosjecnih 25 godina ili pristavac od 17?
Nisam nikog poimence spominjao u svom postu kao nezrelog no zanimljivo da si se baš ti pronašao u njemu (očito) i da si ga imao potrebu quotati...
Usput, podršku modova s takvim svadljivim načinom komunikacije koju si u više navrata pokazao na forumu teško da možeš očekivati. Čim te netko krivo pogleda, odmah mu napišeš da je ispod tvog nivoa i slično... To sigurno nije način na koji se jedan mod-wannabe smije ponašati, a na ostale već apsolvirane argumente nema smisla trošiti riječi. Tako da što se tvoje silne želje za moderiranjem na ovom forumu tiče to možeš odmah zaboraviti, a pomagati ostalim članovima se može i bez funkcije moderatora, što naravno svi pozdravljamo i zbog toga smo ti zahvalni.
No o tome dosta sada, ovdje sigurno za to nije mjesto.
Znam prepoznati kada me netko proziva.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
AKo se ne varam, tek sam se danas s nekim pokefao i poceo sa uvredama no jos uvijek stojim iza toga.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nemam neku veliku zelju biti moderator necega nego me jedino jako privlaci ideja podignuti podforum iz kaosa i napraviti od njega nesto. Ne moram to biti ja, ima nekoliko ljudi u tom podforumu koji imaju dovoljno znanja i pameti napraviti ono sto treba, no vi (moderatori) bi radije pustiti da PDA trune nego da dopustite nekome da ga sredi, makar i nije 100% podoban.
Ok, odustajem od moderiranja tog podforuma odsada i zauvijek ako dopustite da NETKO napravi NESTO s time.
Znam da sam OT ali neke stvari moram skinuti sa srca.
...:spin: ...hehe, vidiš, da, stvarno...srećom, nisam jedan od onih koji će odmah brisat sig i pravit se "o čem pričamo"... uglavnom, dosad sam u sigu imao ozbiljne stvari, i sad sam iz svojih blesavih (i da se konačno i ja malo opustim) razloga, a i da se malo našalim, stavio ovo što imam... u >>Potpisima forumaša<< napisao sam post u kojem objašnjavam sadržaj - http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=126 ... a u biti tko si ti da ja tebi neke stvari objašnjavam ...tako da me ovaj tvoj post - "nisam primjetio odmah tvoj sig, no kad sam vidio link skuzio sam s kim imam posla" - samo lagano nasmijava i daje mi inspiraciju da ovo sve napišem (što sam i napisao)... :thumbup::) :wave:...
Ajde dosta prepucavanja molim. On-topic.
Ne znam, meni je forum sasvim ok, nisam dozivio da se netko prema meni odnosi s visoka zato jer sam mladi, za sad su mi svi ok:spin:
Jos mozda da je malo vise smajlija na izboru...:notooth:
sto se tice potpisa.. zar je ukinuta promjena velicine slova? jer nemam tu opciju, a vidim da neki korisnici imaju i veca slova
...očito je ukinuto jer i ja nemam mogućnost...veličinu sam uspio promjenit fontom...
Da mi post ne završi u zaboravu nakon ove debate malo iznad, ponovit ću pitanje :rolleyes:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=396
Da.Istina je.Maloprije sam si stavio Arial Black koji je najveći font
Bilo bi dobro da ubacite smajlije u quick replay..
nisam baš ni siguran da VB podržava takvu opciju
Podržava, vidio sam na jednom forumu.. Ista verzija. Evo sad će screenshot.
http://img349.imageshack.us/img349/7782/smajlicipj1.jpg
OK, samo treba iskopat koji je to plugin i bit će nešto i od toga!
a opcija multi quote? kaj velite na to?
Ovo za smjaliće podržavam... Mislim, ok one koje koristim znam "napamet", ali opet... Dobra ideja :thumbup:
A ovo za multi quote je isto dobra ideja... ali možeš qouatati više ljudi, ako se nevaram, pa ima ona ikona za quote_anje... :spin:
bok
ja sam ode nova, imam 30 g. i neznam oko cega se nervirate vi dvi stranice nazad...ja smatram da uopce nije bitno ko ima koliko godina , bitno da je dobra ekipa...
a ova starija ekipa ako im nesto smeta glede vasih godina, onda neka nista ne govoru jer samo sebe popljucaju ....
Ne znam dali je već bilo prijedloga o tome, ali bilo bi dobro da se ispod slike ili nicka stavi znak muško ili žensko http://images.google.com/images?q=tb...S/male-fem.gif kao što neki forumi imaju, naravno ako to nije problem i ako nije komplicirano
Ja bi na ovaj forum stavio Shoutbox...
Razlog zašto bi ga uveo je taj da se ljudi mogu dopisivati, a da ne moraju stalno pisti postove u temi Šta sad radite ili nešto slično... i puno je brže nego odgovarati na temu.
A pošto je forum od faxa na istoj veziji Vbulletina, taj Shoutbox ne usporava forum...
Da li postoji neka mogućenost da se to ubaci? (pošto je očito moguće)
poz
Ma znam da bi ljudi onda u tom shoutboxu pitali razna pitanja... ali sam mislio ono, čisto za dopisivanje...
A šta, samo sam predložio...
mislim da se moze omoguciti da kad stisnemo SEARCH da pokaze da trazimo postove ili teme. Vidio sam to na dosta foruma i bilo bi dobro kad bi se i tu to omogucilo
http://img129.imageshack.us/img129/6615/snap1po2.gif
to nije problem, VB to ima, samo treba sačekati zappana da nađe cajta i to upali
ne mogu naći tu opciju za search. ako netko zna kako se ista točno zove, nek javi.
A bili mogao vidit nešto za ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=503612#post503612
@a.k. - gledao sam i to, nisam skuzio kak se to ubacuje.
dajte stavite opciju za editor kakav je i na forum.hr.
brži je.
pogledajte
Nešto zeza slovo š (ali kad se napiše veliko)...
Čim se to slovo napiše em daje neki čudan znak u starijim postovima, a ako se napiše veliko slovo š onda od tog slova na dalje nema teksta...
Da li se to može nekako popraviti... :jehon:
Jer je malo iritantno...
Upravo to... iritantno je
da sredite to �* žbagavo
Imaju dečki pravo, nema teksta iza slova "veliko š"
nije samo š...
kad mi dođe mail s obavijesti o novom postu, u cafe mobil nema onog e s crticom, već neki žnj znak, a u mailu umjesto šđčćž isto stavlja takve znakove!
prije mi je sve radilo normalno, ovo se događa zadnjih nekoliko dana!
Možda od kad su bile one smetnje na forumu.Bila je obavijest da će se preselit na drugi server pa je tamo možda nastao problem.Nemojte se ljutit ako krivo misli jer ja o tim premještanjima ništa neznam
cijeli forum je prebacen na novi server, na novu verziju php-a i mysql-a te je i kodna stranica prebacena sa window-1250 na utf8.
forum krivo u bazu sprema veliko š i isto ima problema sa citanjem tog znaka iz baze. molio bi sve koji znaju neki vbulletin forum koji je na utf8 da tamo probaju napisat veliko slovo š ili da mi jave link foruma
sto ne prebacis na ISO-8859-1?
zato jer sam namjerno prebacio sve na utf8 jer je bolji od ostalih charseta. problem je u tome da je prije mysql baza bila u jednom charsetu, stranica u drugom... sad je sve u utf8 samo jos malo zeza :)
Misilm da da bi trebalo napraviti nekakvu obavjest zbog tog veliko š da svi forumaši vide, jer dosta ljudi posta a onda nema poruke... mislim da bi to trebalo staviti bar dok se problem ne riješi... da ljudi znaju zašto su im postovi prazni...
EDIT: Vidim da je Joker to stavio kao obavjest... Hvala! :klap: :thumbup:
yo yo yo yo ljudi search ne radi baš najbolje ja sam sad tražio jednu temu za koju sam siguran da sam je prije našao a sada je nema dovoljno je da upišete rapidshare i neće naći ništa a to je nelogično
Meni nikad ne nađe kad upišem samo brojeve.To me živcira!
E da ima još jedna sitnica kako će se sad član npr. š(veliko š)uco logirat na forum
Pa možda je stavio na opciju Remember me,pa netreba niš ni upisivati.A i nadam se da će netko ovo riješit. To sa velikim š
nerade attachmenti probajte skinut http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=496069&postcount=58
ili nešto drugo meni ni s FF ni S Operim ni s IE
Istina.Stvarno nerade.Uf,sve mi se više čini da prelazak na novi server nije bio dobra ideja;D
aj ljudi potruditw se i vi neku grešku nać da netražim ja sam
ne znam kako je drugima, ali meni baš ne funkcionira ono slanje maila kad se pojavi novi post u temi na koju imam pretplatu. nekad mi pošalje mail, nekad ne.
tako i meni. makar u medjuvremenu posjetio forum.
Forum ima problema sa našim znakovima. Primjetio sam problem sa slovom S (sa kvačicom) kao Sibenik.
Jednostavno mi cijeli post ne da spremiti ako to slovo stavim u njega kao veliko.
U čemu je problem?
EDIT :)
@ICO...sorry, sada tek vidio. Moje isprike :japan: svima
Upravo se o tome Observer pričalo na prethodnoj stranici teme, a postoji i obavijest zbog toga...
I još se nije pojavila 2007. godina na kalendaru
to je trenutno još najmanji problem....
...imamo problema i s attachmentima...
Pa zavisi kakvo je pitanje
attachmenti i slovo Š su sredjeni, search ce biti do sutra sredjen kad se zavrsi reindeksiranje.
kalendar je isto sredjen.
zast mi nemamo ono reputacija u profilu ko na pc expert?!??
bilo je prije, ali je ukinuta.
a nesičam se što je bilo, valjda bi uvik netko djelio negativnu rep. bezveze..
evo i pretrazivanje se vratilo, sad je sve isto kao prije :)
Evo ako smijem primjetiti da sat na forumu kasni jedno 6 minuta... Neznam dal svima, ali meni da... :jehon:
...napomenuo sam već za sat na jednom mjestu, samo ne znam di točno...
...vrijeme šteka - sat na forumu (barem meni) kasni 1h...provjerio sam opcije i tamo je sve dobro namješteno...
da, u pravu si
Default time zone offset je podesen dobro u Admin CP - u, sad sam provjerio.
Sto se tice krivoga vremena koje sat na forumu prikazuje, vjerujem kako taj podatak isti vuce sa servera na kojemu se vrti, tako da tu ne mogu nista pomoci! Eventualno pricekati Jokera, mozda on ima pristup!
ne vjerujem da ima root pristup, ali može kontaktirati host pa rješiti to
Postoji li u potpisu opcija strikethrough? (mislim na kod, jer vidim da nema ikonice)
pa testiraj [strike*]tekst[/strike]
bez zvjezcice
evo radi, hvala
makar mi niko nece skuzit potpis, nema veze :D
meni kad pišem post ne radi nijedna opcija sa slike:
http://img264.imageshack.us/img264/1277/toolswp0.jpg
jedino mogu smajliće ubacivat...:dunno:
ja ne mogu niti smajliće ubacit..osim kad idem na edit...
zasto ne dozvolit novima da stavljaju oglase a ne tek nakon 30 postova-ipak je to puno
A mislim, svaki dan napravi po 2 posta i tako 15 dana i moci ces postati u oglasniku!!;D
ma neznam,o tome se više uopće ne treba ispitivati,kolko smo puta kroz to prošli,postoje pravila u oglasniku i tamo sve piše
imam problema s otvaranjem nove teme. jel se to događa još kome?
meni radi, sad probo u test forumu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=562106#post562106
i meni radi na testu...ali ne u pravom forumu! :cry: