Ne bi znao, nisam našao SmartSettings koji ispravno radi na E71 (isti vrag ko E66 jel)..
Printable View
Ne bi znao, nisam našao SmartSettings koji ispravno radi na E71 (isti vrag ko E66 jel)..
instalirao sam divx mobile na svoju e66 i ne znam kako loadat video..kad pokrenem divx player pod opcije idem na refresh ili tako nesto,i ne desava se apsolutno ništa..isto tako kada direktno na videu kliknem opcije ne postoji mogućnost tipa open with divx player...snimio sam video i na mem karticu i na mem moba,u avi i mp4 formatu i svejedno divx "ne vidi" ni jedan video...
p.s. jel moze netko dat link za neki program tipa task manager na e66?tnx
treba ga potpisatiHTML kôd:http://jbak.ru/jbaktaskman_en.php
dakle, sljedece pitanje. ukoliko formatiram i memoriju mobitela i memoriju kartice na koji nacin ponovno pokrenem mobitel?
memorija mobitela se ne formatira cijela, ustvari ima vise vrsta memorije pa se samo obrise ona kojoj ti mozes pristupiti i u kojoj su spremljene programi, slike, poruke, imenik i te stvari, a ne fajlovi koji sluze za pokretanje moba... tak da kad formatiras memoriju mobitela dodes na stanje koje je bilo kad si kupil mob... samo neznam tocno dal se i svi programi tipa pdf i office isto obrisu s tim ili oni ostaju...
znam.. al kod prvog paljenja moba bilo je dosta aplikacija koje je trebalo kakti samostalno instalirati koje su dosle sa mobom.. pa zato pitam da ne bi formatirao mob, a poslije ga nemogu koristiti.. da li mi jos netko moze potvrditi isto.. pdf i office je jos lako skinuti.. ali sto s ostalim.. ako ostalo uopce postoji..
hvala unaprijed!!!
Ne možeš na taj način ubiti mob, taj postupak ti samo vraća mob na početne postavke bez ikakvih programa i sadržaja na njemu - znači kao da si ga izvadio iz paketa.
Vezano za programe, one koje si instalirao se brišu, ali ne i oni koji dolaze predinstalirani s mobom (E66 ima office, pdf, neki rječnik itd - ti programi ostaju!).
ljudi,ako kupim novu mem. karticu većeg kapaciteta, jel mogu ovu staru spojit na komp,select all,cut,spojit novu karticu i na nju paste?hoće li mi u tom slučaju sve ostat isto na mobu s novom mem.karticom?
morat ces ponovo registrirat programe, ja sam to probao i sve je bilo ok dok nisam pokrenuo garmin a on me pita za registraciju
Imam jedan problem vezan uz GPS. Događa se da mu treba oko 10-15 minuta da se spoji sa satelitom.... I onda kad se spoji normalno radi.... I na Garminu i na onome od nokie.... Kad preko nokiinog programa idem pod pregled satelita nađe 4 komada i piše čekam na GPS. Da li postoji kakva fora jer prvi put kad sam probao spojilo se u roku par sec...
to zavisi da li si na cistini ili u nekom objektu, mislim da cak i zbog vremena varira, i zavisi da li ti je ukljucen samo integrisani gps ili potpomognuti preko mreze (koji inace koristi grps pa skida s racuna)
kad smo vec kod gps-a, nedavno sam instalirao garmin i mape su ok (manje-vise, sem nekih detalja u manjim gradovima) ali cini mi se da glasovna navigacija bas i nije najbolje ustimana, dobijam neke nebuloze od uputstava, ruta bude ucrtana korektno i to radi dobro ali glasovne komande znaju dobro da zbune! mislim da je nokia maps po tom pitanju puno bolja!
Da li je moguće na E66 da se kad se dobije poruka, a ne pročita se, da se zvuk za poruku ponavalja u određenom vremenskom intervalu, a ne da samo jedanput obavjesti.??
Remind Me aplikacija, podešavanje intervala notifikacija za sms, poziv, mail... Biraš zvuk, blicanje i/ili vibru.
E ljudi imam jedan problem. Kada pocnem malo "jace" koristit mobitel (upalim music player i recimo idem nes prckat po filovima) odjednom (nakon par minuta) mi se jednostavno ugasi svjetlo ekrana i tipkovnice!! To mi se ne dogada svaki dan nego recimo u 1 danu, 2 puta. Otidem u postavke za zaslon i tamo sve pet, svjetlina na 100%. Jedino kaj tada pomaze (koliko sam ja primjetio) je ugasit mob i izvadit bateriju (zato jel ako ju ostavimo ostat ce na ekranu ono "Nokia" neznam zasto....). Jel ima neko slicne probleme i kako ih se rijesit. Probao hard reset + formatiranje + reinstaliranje softa...
dali se moze sa nokie e66 maknuti vodafon tako da se moze updejtati firmware?
može promjenom product koda, sve vezano za to: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
Zanima me dal mogu staviti Nokia BL-5J bateriju, tj. dal ju je moguće staviti umjesto originalne Nokia BL-4U?
BATERIJA :thumbup:
Možda zbog toga što je bila potpuno prazna, možda zbog čiste istosmjerne struje uostalom baš me briga..... napunila bateriju auto punjačem i vidi čuda za približno isto korištenje baterija traje bar 20% dužeeeee....
Hmm, sad su mi dala razmišljati. Što ako je ovaj punjač koji dolazi sa e66 brzi punjač? Jel ima neki recimo sporiji pa da ga pošteno napuni? Možda ovaj brzi recimo preskače :D
kaj se tice punjaca...sve svi imaju isti izlazni napon ali im se zna jako razlikovati amperaza! recimo originalni ima 800mA dok ga recimo punim punjacem koji ima 890mA i napuni batt full za kojih 1.5h ali zato manje i traje....
dakle veca amperaza-brze punjenj-manje traje
niko nist ne preskace :D
kupio sam mob nedavno i imam par pitanja...
kada utipkam *#0000# ne dogodi se nista , samo se cuje klik ili taki neki zvuk...
i ovaj senzor za svijetlo mi ne reagira ili ga ja mozda krivo koristim...
zna li netko mozda nesto o tome???
probaj ugasiti mob, izvaditi memorijsku karticu, zatim upaliti mob i onda ukucaj *#0000# bez memorijske kartice. meni se znalo desiti (posto sam instalirao svega i svacega) da ne prikazuje IMEI ili software version kada ukucam kodove, ali kad sklonim karticu i upalim tel bez nje onda prikaze bez problema.
sto se senzora za svetlo tice ne znam kako ga ti to koristis, on je tu da ti danju iskljuci svetlo na tastaturi i pojaca svetlo ekrana a nocu da ukljuci tastaturu i smanji svetlo ekrana, za drugo ga ne mozes koristiti!
e puno hvala ...
a za taj svjetlosni senzor sam nes citao da mos snjime nes nemam pojma...
i zas skoro nis ne mogu instalirati (vjerojatno skidam krive programe)...
mi moze neko dati bas neki koji njemu radi na e66 samo da se uvjerim da mi sve ok
imas ovde dosta stvari
http://www.bestmobileworld.com/
http://www.bestsymbian.com/nokia-s60ver3-softwares/
puno hvala...
dosta se mucim jos sa svime time dok ne skuzim i jos na ni jednom sajtu nema bas za nokiu e66...
Ljudi jel mi itko može reći 100%, naime pročitao sam ovaj post par puta i na kraju imam par pitanja vezana za ubijanje onog procesa TSRautostart.exe, naime preimenovao sam onaj Cardruner.dll u Cardruner.dlo i zanima me trebam li još šta napraviti da mi se ovaj TSRautostart.exe ne biha sam palio, ako trebam molim Vas šta trebam i kako!!!!
hvala puno, napravio sam sve to sada imam jedno dummy pitanje Kako ću znati je li mi se pokreće autostart? Jel trebam instalirati neki program ili šta...???
hvala još jednom!!
pozdrav.. imam par pitanja u vezi e66.. dali ima nacina da se ugasi zvuk prilikom okidanja fotografije? di da si namjestim delivery report? mob kupljen u mobisu, vip kartica.. hvala
uđeš i poruke pa Options - Settings - Text messae - Receive report i staviš na Yes= Citat =:
di da si namjestim delivery report?
e ovak,imam e66 star par mj.napravljen za rusko trziste,sve radi normalno,nema problema sa baterijom ni nicim.jedino kaj neznam kak doc do menia na hrvatskom???neda mi se sad sve citat,previse ste se raspisali :DD doso sam do 8 stranice i odusto :D
pa ovako-stisni tipku (kucica je naslikana-da uđeš u meni) pa stisni tipku 5 pa opet tipku 5,pa ono prvo sto je oznaceno stisni sredisnju tipku (za potvrdu) pa opet ono sto je prvo oznaceno stisni sredisnja tipka (za potvrdu) pa sa tipkom dole se spusti za 4 i stisni opet sredisnju i ulazis u meni za jezike,prvo oznaceno je odabir jezika telefona a drugo jezika pisanja.
to bi išlo tako, ako ima uopće instaliran Hrv jezik na mobitel
Ako nema, onda ga slijedi promjena product code-a i update firmware-a
time će dobiti Hrv jezik...
A više o tome, mu piše u ovoj obavijesti
Nema instaliran Hrv jezik.Hvala Ico.
Recite mi molim vas kako i gdje da podesim da poslje restarta iz normalnog zaslona opet dobijem normalni zaslon a ne aktivni ?
Menu - Alati - Postavke - Općenito - Personalizacija - Početni zaslon - Početni zaslon - stavi na osnovni
ako misliš na to.
Malo tesko pisem jer postam s moba ja pitam kako da mi taj obicni pocetni zaslo m ostane a ne da moram sama prebacivat
kada ga jednom prebaciš kako želiš tako i ostaje
Spojim se na kucni wlan i mogu normalno surfati, ali ne mogu pregledavati filmove. Dakle, indeks i sl. Medutim, kad hocu na youtubu pogledati film onda me real player trazi da se povezem na posluzitelj. Prvo sam dopustio pa mi je otisao na net preko tele2. Onda sam u real playeru promijenio da mi ide preko kucog routera iliti wlana i opet nista. Sto mogu napraviti?
Jel ima kakve veze flash player? Kad želim pogledati na npr. 24sata neki video isječak onda mi kaže da nemam instaliran Flash player a kad ga krenem skinuti onda mi javi da nemam podržanu platformu???!!! Kaj da radim?
Problemcic, nakon nekog vremena, mobitel jednostavno vise ne zeli pozivati brojeve iz imenika ili log-a, dakle, pritiskom tipke "zovi" na kontakt, kao da se nista nije dogodilo, jednostavno treba utipkati cijeli broj samostalno i onda hoce zvat!"?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Help
Pozz,
Marko
promjeni staru SIM karticu za novu... meni se isto dogadjalo, poslje promjene, vise nikad...
Ista stvar. Rješenje sam pronašao u paljenju i gašenju moba. Upucali su mi i novi FW al opet isto.
Neznam sto da vam kazem, kupio sam e66 u vip-u, malo skripi ali me najvise razocarala baterija - 1 dan (s punjaca je skidam u 8 ujutro, do navecer ostane na 2 crtice i ujutro je nedjem ugasenu) - napominjem da imam garmina novog i par programa tipa rjecnik, factbook..
Procitam detaljno ovu temu i napravim sve po uputama; cardrunner.dll preimenujem, instaliram KillMe i ubijem TSRAutostart i SPEKTAKL...
...uz istu frekvenciju koristenja baterija mi traje vec treci dan i veceras cu je stavit na punjac jer je ostala na jednoj crtici...
...3 dana je jos uvijek premalo ali produljenje od 300% me za sad zadovoljilo...
E sad, KillMe je vec druga tema pa me usmjerite, zanima me koji se sve procesi mogu terminirati pa da dodatno smanjim potrosnju, prenstveno mislim na procese iz B (table)-tko ga koristi zna o cemu pricam...
mene zanima e66 kupljen u vipu jeli kodiran?
prije par dana pojavio mi se jedan problem , mobitel mi svaki dan izgubi kontakt s memorijskom karticom sam od sebe...jel imo neko slican problem mozda?
Najvjerovatnije da je problem u kartici jer to se zna dogoditi u dosta mobitela, pa čak neispravnost kartice zna da nasilno restartira sam mobitel!
Iako se kartica pokazuje navodno ispravna ona to nije.
Iako karticu smatramo zadnju koja može da bude uzrok problema ona jest prva koja ih zna uzrokovati!!!
A ja ne mogu a da ne podilin svoje nedavno iskustvo sa vama... Naime, iako nisan ima problema s baterijom (drzi nekoliko dana) ima san sa samim staklom koje stiti ekran. Dakle, neznan kako, ali ispod tog stakla se pocela nakupljat prasina, ili mozda cak nije prasina, nego nekakve "fleke" na samom staklu, ali odozdo, dakle iznad ekrana i nije se moglo ocistit, a uzasno je iritiralo jer na suncevu svitlu od tih fleka nisi moga poruku procitat. I sad, kako ja volin da mi sve bude uredno i cisto s tehnikom, odnesen ga ja u VIP-a (tu je i kupljen) i oni ga kao prolsjede mobisu. Nakon 10 dana (jucer) dodje mobitel, pise zamjenjen komplet klizni mehanizam i izvrsen test mobitela, TEST-OK. A ispod ekrana i dalje ostala prasina i sve, samo malo manje nego prije.
Ja u cudu, pa sta su klizni mehanizam minjali, nisan ja sa njim ima problema. Opet kontan, mozda ju tud nekud prasina ulazila, pa onako razocaran uzmen mob i oden kuci, kad GLE... Ljudi me zovu, a ja apsolutno nista ne cujen. Sve san proba, palit, gasit, vadit karticu, vadit memorijsku, al mob ne radi pa ne radi. Upalin auto i brze bolje natrag u VIP... Sve san im po spisku "nabroija"... Ma molin te lipo di ovo ima??? Odnesen mob samo da mi prasinu ociste, a oni mi ga vrate neispravna... Sad je ovaj iz VIPa sve im potanko napisa, "pohvalia" ih i zatrazija da ukoliko ne otklone sto hitnije kvar, posalju novi mob. Ma triba san im ja odmah trazit novi, samo sta san predobar, a dobar i lud danas ti je isto...
LJUDI MOJI KOJI SMO MI BALKAN!!!
Jel ima i'ko ovakvih iskustava???
U zadnjih par dana mi se na mobitelu pojavljuje poruka Paketni Prijenos aktivan, poruka se pojavi uvjek nakon razgovora...jel moze neko neko rec o cem se tu radi i jel trebam to iskljucit?
u pozadini ti neki proces koristi internet. Ocigledno ne koristis 3G vezu nego EDGE pa ti se prilikom poziva podatkovna veza stavlja na standby, a nakon poziva se automatski aktivira.
planiram uzet tu nokiu...Sad me zanima:koliko zvucnika ima??
koliko ja znam jedan zvucnik, na poledjini pri dnu telefona.
znaci ima u slusalici i jos jedan na poledjini...
mislim da kad pustim pjesmu da ne svira na slusalicu ..
Cudno, al je li netko naisao na ovaj problem...
svakih nekoliko dana mi datum na mobitelu skoci dva dana unaprijed...
stavrno cudan problem i nemam objasnjenja jer nikakva specificna radnja ne prethodi tom dogadjaju, jednostavno u jednom trenutku shvatim da je datum otisao 2 dana naprijed a sat je ostao tocan...
mobite nije crack-an vec koristim certifkat za potpisivanje aplikacija od kojih imam (Garmin i KillMe)
...problem se pojavio i kad sam ukljucio Vrijeme mreznog operatera
Cini mi se da je i kod mene tako, ponekad ga ugasim preko noći al valjda ne obratim paznju odma ujutro nego tek kasnije na poslu shvatim da je otisla za 2 dana naprijed... ne mogu vjerovati da je podlozna takvoj greski...
firmware mi je isto 200.21.118
...ima li tko rjesenje ili objasnjenje barem...
pogledajte datum na kompu, mozda kod sinhronizacije pokupi vrijeme sa kompa
nikakvu sinkronizaciju nisam radio...
pripazit cu slijedeci put kod jutarnjeg paljenja jel datum odmah poremecen ili se to tek tijekom dana dogodi
ovako kupio sam E66..
verzija:::
102.07.81
12-07-2008
RM-343
Nokia E66-1 (290.01)
i sad nemogu gore stavit teme sa Zedge stranice..
jel treba hakirati software???
odabral sam za E66 teme..
pise mi "pogreska s potvrdom obratite se davatelju usluga"
Eh, da si čitao temu koja je sticky i kojoj u naslovu piše: OBAVEZNO PROČITATI , znao bi o čemu se radi.
Pošto tu temu nisi pročitao, evo ti i link na nju.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
OBAVEZNO JU PROČITAJ. pa ćeš znati u čemu je problem i kako ga riješiti.
(trebaš potpisati tu temu ili hakirati mobitel, a o tome također postoje teme, pa pogledaj)
Provjeri najprije tools - settings - applications sttgs - app manager - ukljuci da dozvoljava instalaciju svih aplikacija i iskljuci online provjeru.
Ako ni to ne prolazi (a za teme bi cini mi se trebalo biti dovoljno), onda cekiraj sto ti Ico pise.
Imam gore Garmin XT do sada bilo sve ok, nekih mjesec dana, sada ga uopće ne želi otvoriti? u čemu je problem?
Updateaj ga, na 5.00.50!!!
http://www.4shared.com/file/10798870...ion_50050.html
ovako imam jedno pitanje...
kad idem u galeriju i slike onda mi se prikazu i sa kartice ikone od gramina kojeg sam instaliral na karticu..
jel smijem te slike(ikone) izbrisat?
Ja sam svoje obrisao i ništa se nije dogodilo.
jel se moze fw 210 hakirat?
aj ako je neko probao nek mi kaze, neda mi se bezveze update radit ako nemogu hakirat.;D
ne pusta mi update na 210...imam verziju 200 i pise mi you already have the latest supported software, no update needed.
inace nokia je kupljena u t-comu pred pola godine...
jel postoji neko rjesenje ili da ga damn na servis da oni updateaju?
edit:na provjeri koji je posljednji fw dostupan za mobitel mi pise ovo :
Latest available software for Nokia E66, product code 0570032
Version: 102.07.81
a ja imam 200.21.118...dobro ko je tu lud? :angry:
koji je zadnji soft tj firmware?imam 102.07.81 RM343 227.01...Jel ok to?pošto mi nokia updater javlja da imam več najnoviji soft.u mobu,tnx...dal punjač od 5310xm mogu slobodno kiristit na E66?tnx
može odgovor na gore postavljeno pitanje?dal dolazi kakva vidljiva poboljšanja novi firmware spram ovog mog?tnx
Pošto čitam malo po netu,ekipa se žali da je navodno zadnji firm.dobro "zaštićen"a navodno nakon njega više nemreju gps koristit prek garmina...Sad imam sve manju želju za prelazak na novi firm.
Zadnji je 300.21.012. Nešto sam tipkao o tome u temi o E71, pa kako su to ista dva moba baci oko:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=875702#post875702
Tnx...Ma neznam,muči me,da mi neki programi nebi delali ak stavim novi firm.I zakaj nije ponuđen novi firm.na NSU?Mislim ono...vjerojatno se mora mjenjat product code...Al mi nije jasno da je na NSU još stari firmware..
Hm ako će ti biti korisno moje iskustvo sa E71 i v300x - sve šljaka sasvim normalno (pogotovo programi koje koristim) kao i na v200 i v210 firmwareima koje sam prošao, uz napomenu da sam svaki firm hakirao. Neznam kako ti stojiš s tim...
Ako i ti želiš ići na ovaj način, znaj da ti obavezno treba neki certifikat (kažu da je najbolji sa OPDA stranice, makar nisam primjetio da je moj nešto manje dobar a nije s OPDA-e) - nakon toga je sve lako.
NSU odavno ima v300x za update, ali ne i za tvoj product code. Ista stvar je i za E71, masa njih još nema omogućen update na zadnju verziju. Normalna stvar :)
Neverovatno zvuci ali do sad nigde nisam nasao divx player koji cita i titlove za nokiu E66. Da li to uopste postoji i moze li se nekako doci do toga. Ima li neka kombinacija Smart Movi-a i konvertora za ovu nokiu 3-ce genracije.Pozdrav
@blavor - nije mi jasno kako ti Smartmovie ne cita titlove?? meni, na e66, on radi perfektno. predpostavljam da koristis smartmovie konverter kako bi obradio film i da ti je stiklirana opcija (u preferencama konvertera) pack subtitles? nema druge, provereno radi...
Isti problem, i kad razmislim također nakon što sam ga bio ugasio dan prije. Đubre me trebalo probuditi u pola 7 za posao i ništa. Probudio sam se sam 10 do 8. Zbunjola i spremanje na posao u roku 10min.
Drugi problem koji sam imao je sa imenikom. I mislim da sam ga riješio. Imao sam preko 200 primljenih i odlaznih poruka. Pobrisao sam ih i mob od ponedjeljka radi normalno. Nadam se da će tako biti i dalje.
Inače, nikakvih problema nisam imao sa 127. verzijom softvera al kad sam ga dao na popravak jer mi je riknuo display onda su mi ukucali 200. i to je tak tak. Srednja žalost. Dobio sam Net radio aplikaciju i kad želim da mi svira preko kućnog wlana on to ne želi napraviti. Ista stvar mi je bila i sa gledanjem youtuba preko wlana. Jednostavno ne želi pustiti film. Učita prvu sliku i to je to.
Kakav je ovaj 210. Planiram se zaletiti do mobisa pa da mi odma puknu i novi FW.
Ipak nisam riješio problem. Opet mi se javlja da nemogu pozivati kontakte iz imenika.
Znači svaka 3-4 dana banana.
evo cini se da su napokon omogucili upgrade na 300 za moj product code...tako da se trenutno mob updatea.
frend je "ubio" display na e66, koliko košta popravak, preporuka gdje?
mobis je sigurno skup, ima drugih opcija? nabavlja netko ekran?
nece da mi se instalira hellox 103. dode do aplying patches i onda beskonacno traje. probao sam i prekinut instalaciju pa ponovo pokrenut, ali svejedno nece...
ima li neka mogucnost na e66 namjestit da mi za odredjene osobe ton poruke bude drukciji nego za ostale i ako da kako? odnosno ako nema ima li neki program za to?
Killer Mobile Advance SMS v1.00 S60v3 ce ti resiti problem sa razlicitim tonovima za razlicite kontakte, a i jos dosta toga ima da ponudi vezano za sms :mega:
Kupih E66 bez prethodnog čitanja teme i zabrinuh se. Baterija traje 1 dan, cijeli. Mislio sam da je neka zafrkancija. Kad ono stvarno. Uz punjenje preko noći i preko dana koristenje za 30 - 45 min poziva i malo wlan-a, do navečer je baterija na 1 crtici i tuli. Sad sam zamijenio memorijsku karticu sa Apacer-ovom SDHC 8 gb i učinilo mi se da troši manje bateriju. Imao netko takvih iskustava? Instalirao sam i Handy taskman i gasim sve nepotrebno.
dakle, sto se tice baterije i trajanja vazno je sledece: 1.koristiti samo GSM mrezu, ne Dual mode tj 3g, 2. iskljuciti blinkanje navigacionog prstena (eventualno ostaviti za obavestenje za sms i propusteni poziv), 3.ako imas instalirani Garmin XT (tj 5.x) preimenovati ili obrisati fajlove Cardrunner.dll i Trautostart.exe, ili instalirati verziju 4.20 4. Update-ovat softver na najnoviji tj. 300.xxx (preko Nokia updatera). Ako sve to ne resi problem, ima jos jedna varijanta za proveru pre kupovine nove baterije: nadji na Nokijinom sajtu Nokia Energy Profiler-taj program meri potrosnju energije na telefonu.. Dakle, sa njim isporbas sve varijante (i sa i bez kartice po 10ak minuta na stand-by ga ostavis) i potrosnja sa e66 u stand-by rezimu ne bi smela da prelazi 0.05w (a u gornjem desnom uglu ce ti pisati koliko vremena pri toj potrosnji ce ti batreija obezbediti). Ukoliko stvarno dobijas vrednosti prosecne potrosnje do 0.05w u stand-by - definitivno je do baterije. Ukoliko su vece od tih 0.05w ili imas ipak problem sa necim na kartici, a ako je i bez kartice ta potrosnja onda je problem do telefona i nosis ga u servis.. Dakle, ispravna e66 mora sa nekom `normalnom` potrosnjom da traje barem 2 dana i sve ostalo je do necega ovde nabrojanog.. Valjda sam pomogao, jer sam i sam kroz isto to prolazio prvih par nedelja sa ovim fonom, i zali boze onolikog nerviranja kad se to sve da srediti. Inace, ovo se desava (i meni u pocetku) sa dosta velikim brojem vlasnika ovog fona i nije smak sveta, samo polako i bice reseno.. pozz