Nikad se ne zna kod vas dal gledate :whistle:
Printable View
Nikad se ne zna kod vas dal gledate :whistle:
Ovaj YouTube me fakat živcira, nije u stanju uploadat jedan filmić od 7MB!!
Pokušavao jutros, i sada pokušavam, ali uvjek upload krene i stane, zašteka..
Hvala, dečki.
Danas saznao da su to 4 slobodna dana, a 3 dana sam u plaćenom pansionu u Varaždinskim toplicama (tamo se to piše) :D
Kao da sam već pobijedio :notooth:
Da, primjetio sam da mi Chrome ne prikazuje neke stvari (komentare, recimo) na facebooku- komentare koje na Firefoxu normalno vidim.
Dođe notification, ali nema posta... :hm:
OT: Laku noć :wave:
georgy, ja mislim da ti to nije do browsera vec bas do fejsa. meni se to znao dogadjati i na firefoxu. meni fejs sa chromeom puno manje steka neg sa firefoxom.
Ne događa se to samo na kompu, meni i preko mobitela (app i browser) šteka.
@Georgy: Čestitam ;D
odbrojavam dane... :D
namjeravam pobjeć iz grada, vjerojatno malo u Istru na odmor... :rolleyes:
stampicu, nije rav ovo pisao tebi, nego cijonu :D
si obavio petrovu? ja ti nemrem puno pomoci, jer sam tamo isla kao trudnica, tak da sam ja bila gotova u roku manjem od 20 minuta.
i jesi li siguran da se mozda ne moras naruciti? znam da ima neka shema s tim vadjenjem krvi da se cak mora narucivati.. zvrcni pa provjeri. i pripremi se na cekanje, jer oni to uzimaju po redu kako tko ostavi uputnicu, s tim da puno cesce prozivaju trudnice i invalide i ubacuju ih medju vas ostale..
Ico, damn, voi i meneeeeeeeee. ocu i jaaaaaaaa.
kad ovaj iksic prasac ne zeli doci k nama.. obecava vec mjesecima!
eto, cijoj, as i said, nije problem do browsera vec do samog fejsa.
ja zadnje vrijeme ludim jer mi stalno, sam od sebe, pali chat. inace sam uvijek off, nikada ga ne palim, i sad unazad neka 3 tjedna kad dodjem na fejs chat je najcesce upaljen i moram ga iskljucivati. nervira me to stravicno, i dogadja se neovisno o browseru koji koristim :mad:
cevapiiiiiiiiiiiiii
ah
na najboljem sam putu ka white whale look-u :facepalm:
prepast ces se kad me vidis.
a jos nismo nit na pola..
Tako je, dešava se to sa fb-om u zadnje vrijeme. Nema pomoći, pojavi se samo od sebe :)
Pa... Ako ti jedna bude malo, dobijes i drugu. Nemoj odmah kukati :D :D
Vidjet ću kako ću bit sa vremenom... pošto nas ide malo više, trebat će dosta toga uskladit...
Nažalost, prebukiran sam... :D
ali ću zato, u povratku stat u Puli, pronać X-a, otet ga, stavit u gepek i dofuram ti ga u Zg ;)
(naravno, ako se neće previše opirat)
Ajd dobro, broj mi je isti ;)
Ps: opirem se mnogo, jer volem grubo ::notooth
Selim se u drugi stan. Napeto :p
Ko to spominje cevape?!? Ja moram zvakat sendvice, as južual... Ko mi oce donest cevapa? ^^
Moramo napravit neki miting u pecenjari nekoj, to bi bilo to :notooth:
lunu trenutno pustit da hara po pecenjarama..
O.o
zvuci kao jako dobar screen play za hororac :D jadan iks nit ne sluti u sto se uvalio s tim silnim cevapima
a otkad je smuc spomenuo hambice.. slinim citavo vrijeme.. idem muza nagovorit za mcdrive :junkfood: :gimmiegimmiegimmieeeeeee:
Ja sam se najeo nekakve kineske klope kaj je mama napravila, mene sad cevapi ne privlace :P
Inače pozdrav, evo, povijest je sutra a ja ovdje visim na bespućima neta.
Matura je za 5 dana a ja sam ful NEspreman :D
Vozio prvi put po cesti.
Uočio da znakovi ograničenja brzine ne znače puno.
Ograničenje 40, vozim ispod 50- 60- svi me pretiču.
Naravno, ni puna crta tada ne predstavlja problem.
Mislim da i da ima zid umjesto pune crte- pretekli bi me kroz njega :D
Ali, meni se ne žuri... :)