osjećam se ko vrijeme vani . . .
*ebem ti život . . .
over and out for some time . . . :wave:
Printable View
osjećam se ko vrijeme vani . . .
*ebem ti život . . .
over and out for some time . . . :wave:
di krk, di krk?
malinska ili?
hm, da... prognoza jeste malo... :-/
mda..
al kad svaki vikend odgadam , i onda mi je poslije zao.necu da mi ljeto prode u planiranju , di je jos 8mi mj i godisnji.
edit:i naravno , sad me stara zove da ju dodjem pokupit negdje u gradu .
a bibin svijet ce sad!
:banme:
@stamp1
Na greškama se uči ;)
Uživaj na Krku :respect:
http://img386.imageshack.us/img386/8003/desktopcq5.jpg
joj joj .
danke.
meni malinska nije lijepa...
kompletna ta strana otoka..
but okay.. svatko svog konja hvali ;D
kad pogledas, krk opce nije nes posebno ;D
(trenutno sam opsjednuta lopudom i korculom, pa mi nis nije dovoljno dobro ;D )
ma Grad je najljepsi grad na cijelom svijetu :D
(ali ne i najdrazi :) )
joj Dubrovnik je fakat najljepsi grad ..
sto se ostalih morskih destinacija tice , cuj gle pazi , gledam neki prosjek geografske udaljenosti , sadrzaja , ljepote mora , ljepote krajolika i zabavnih sadrzaja. tak da ono .. prioriteti se razlikuju.
mda, znam, krk je ljetni zagreb ;D al meni je recimo grad krk daaaleko bolji od malinske. i punat, al oko punta ne mogu bit objektivna. baska je nesto sto se ne znam kojim cudom naslo tamo, totalno svojom plazom odskace od ostatka otoka, prepredivna plaza.. al u sezoni prefuj krcato..
dobar jutar svima... ;D
vidim, ovdje sve po starom... nema nikog... :-/
baš bezveze...
'jutro..
bas je sve.. uf..
:-/
ja na praksi... vrijeme za gablec... :D :licklips:
@LaLuna: šta je bilo? dan je sasvim OK... :)
Nije na InMusicu nego na Rokaj festu. InMusic je prosao bez kise... Jucer je pala kisa i bilo relativno nevrijeme, no pola sata nakon sto se kisa napadala ljudi su se okupili u velikom broju, kao da se nista nije dogodilo.
Jednostavan dokaz je 10 000 ljudi na Nick Caveu jucer :)
Jel ide ko danas? Prodigy!
pozdraf ljudi...
Pozdrav svima....:wave:
Evo ja već od ranog jutra obavljao poslove...kupio stolić za dnevnu sobu,al je skup...ali ja fakat predivan :p :D
Idem jest konačno...
I da zaboravio sam napomenuti da sam isprobavao vodeni krevet...cijena prava sitnica 14 000 kn sa popustom...:crazy:
Ali kad sam si legao na njega, prvo kaj mi kroz glavu prošlo su grešne misli :D čovječe to je ludilo, tako mekan...hmm...sveg bi bilo :D:banme:
Odo ja na ručak pa u školu, pišem opet 2 testa.
cya
Otjerala me kisa s terena...
NIKOTIN: 0,9 mg
KATRAN: 10 mg
Oslo pola kutije...
smuc, meni za par dana 3 mjeseca kako ne pusim. a kutija je bila dnevni minimum gotovo 9 godina.. moze se, al se mora htjet. bas jako.
i btw smuc, napal'la sam se na Korculu opako.. bas mi je divna, sto sam vidjela po slikama i citala po tudjim komentarima..
jos da me put ne izadje vise nego smjestaj tamo, milina, odmah bih bukirala nesto.. al 400 kn brate mili za trajekt iz splita.. u jednom smijeru!!
de sagradite most. do zagreba ;D
ljetovanje je ozbiljna investicija...;)
ne dam ti pycke!!
;D
nego da. znam ja za foru s orebicem, al majketimile, treba do orebica doc!! em sto je cesta kroz peljesac koma, em sto skurim benzina.. ne znam sta mi je manje zlo, orebic ili trajekt od splita. a kao pjesak odbijam ici, jer ako sam vec na otoku, onda ga zelim prejahat citavog. a korcula bas i nije otocic da cu je pjeske prejahat, trebam auto..