Nosi ga na servis. Ja bih ga odmah odneo cim nesto nebi valjalo. Zato i postoji garancija. A u t-centru trazi ako imaju neki smartphone (3GS ili slicno)
Nosi ga na servis. Ja bih ga odmah odneo cim nesto nebi valjalo. Zato i postoji garancija. A u t-centru trazi ako imaju neki smartphone (3GS ili slicno)
Jednostavno. Mobitel primi signal da je tipka stisnuta, pretvori to u komandu za vracanje na home i u tom trenu se desi neki problem u softwareu, neki bug ili error i onda sistem to mora otkloniti ili bypassat s cime se dobiva odgodjeno vrijeme odaziva tipke. Dogadjalo mi se na ipod touch 2g. Znas, nije ti ni ios stabilan u svim situacijama ;)
Nije softver...već hardver...mogu skrolat gore dolje a kad želim izać, ne želi...ali skrolanje i sve ostalo i dalje radi.
Ako ti je pao i vidi se mehaničko oštećenje već u startu gubiš bitku. To će te pitat i pogledat ti uređaj, jedva čekaju da nađu razlog :/ kakav god bio.
Ali probaj ako imaš volje, nemožeš ništa izgubit ;)
Ja budem vjerojatno...al kad uhvatim vremena, zasad preživljavam :)
ma vidljivo je u gornjem lijevom uglu...tu mi je malo plastikica ulupljena, nije strasno ali se primjeti...
fora je kaj je opao nakon sto se to dogodilo tako da znam ziher da nije do tog pada...grrrr a i kad jedan dan steka a drugi dan je sve ok...
a di se nosi na servis, tcentar ili?
U t-mobile odneses
Neznam da li je ovo imalo veze ali ja sam 3GS nosi tamo u T-centar kod cibone i dobio sam novi za manje od tjedan dana. Zvali me iz servisa za 3 dana.
Frend je nosio preko nekog manjeg centra pa čekao više od mjesec dana.
Neznam da li ima veze, ali eto, ako ti se da ili si blizu, preporuka za onaj kod Cibone ;)
pa ne bi li se da je softwareski problem to rjesilo updateom?
a ne znam, evo, sad opet ne steka...moram odnijet kad steka, a ne poslije jer ce misliti da muljam :D
Ja sam pitao samo kako znate 100% da je hardwareski jer je moguće da je softwareski. Ništa više. Dešavalo mi se kao što sam rekao na ipodu i androidu tako da...
Eh to što fićo nisi čuo do sad da može zaštekat, ne znači da se ne događa ;)
Kada sam bio napravio update na njemu onda radio je ko grom.
Poz, zanima me kako staviti video clip ili film na iphone? Naime išla sam preko iTunesa add file, sync i to, ali nije ga prebacilo, nema ga nigdje??? I imam AVPlayer za gledanje video snimaka, da li trebam u njega ubaciti, kako to ide? Hvala.
Trebam pomoc oko spajanja iphona na internet preko laptopa u mene je modem sa mreznim kablom i jeli mogu preko usb kabla za iphone da se spojim na internet
a moze li preko vpn
Mozes se preko USBa spojit na net...spojis mob sa kompom, syncas i on ide preko 3G/EDGE. Isto kao i da imas hotspot, samo sto se tu moras spojit sa kabelom.
@fico you failed again :D
HAHA, kak si to komplicirano uopće uspio shvatit xD
Pa šta će mu net na iphone-u kad 1m dalje ima laptop :D na kojem može više i brže radit nego na iphonu. Uglavnom, ja sam shvatio da on želi net na laptopu...vjerojatnost je 95% da sam ja u pravu :D
Uglavnom, može...idemo dalje :P
iPhone može djeliti SVOJU vezu preko kabela (tethering).
Ali ja isto mislim da je čovjek pitao dali iPhone spojen kabelom može na net. Ja mislim da nemože.
Modem mi je spojen na laptop i da ustekam usb kablo od iphona u laptop i mogu li ic preko iphona na internet
Nemožeš.