ako si već flashao motorolu, onda znaš da ti driveri trebaju biti instalirani.unlock ide jako jednostavno i brzo preko Motorola Service Toola 8.
Poštovanje, GoGs
Printable View
ako si već flashao motorolu, onda znaš da ti driveri trebaju biti instalirani.unlock ide jako jednostavno i brzo preko Motorola Service Toola 8.
Poštovanje, GoGs
Kako je proslo mnogo vremena moram priznati da sam i zaboravio postupak samog flashanja, iako sam to radio jedno 4-5 puta na raznim modelima. Kada govorimo o driverima, dostatni su oni koji se koriste za aplikaciju motorola mobile phone tools ili treba instalirati P2K drivere? Ako sam dobro shvatio, postupak otkljucavanja je da se u MST8 pod handset odabere model uredaja i pritisne unlock. Kako je na tom mobitelu software od V600, da li onda u MST8 odaberem V525 ili V600 Ili je potpuno svejedno? Nazalost trenutno nemam uredaj u posjedu tako da ne mogu isprobati..
Sve je proslo u najbljem redu i V525 je otkljucan na vrlo jednostavan nacin. Zahvaljujem na pomoci! Pozz!
ljudi jel se dade ova Motorola EM330 otkljucati ili bilo sta s njome napraviti da proradi bilo tomato ili tele2 mreza jer stara je dobila taj mob besplatno od t-mobile nakon dvije godine skupljanja bodova kod njih i sad stari oce podhitno ga iskoristiti makar se sa tomata prebacio na t-mobile i placati duplo skuplje razgovore :rolleyes:
nebudem riskirao klasicnim unlockom kako nebih izgubio garanciju npr. ja sam sa SE V640i vec nakon 2mj. morao odnijeti u servis no sad radi bezgreske, jer ipak mob je relativno nov na trzistu, pa se nezna jel ima kakvih skrivenih mogucih kvarova za vrijeme malo duze upotrebe pa budem jos i to placao bezveze, a sam popravak kosta ko citav mob koji k*** vrijedi kad ce bit namjenjen samo za HALO nit za SMS poruke, a kamoli nes slozenije, no dobro probac cu prek universal sim kartice osposobiti da proradi
Kolega nemoj se petljati sa tim sr... Ako ces mene da poslusas idi na logove kako rece kolega. Ja sam se tako njakao sa K3 za 5-6e imam i smartclip i ult... i na kraju mi je pukla pri unlocku. Kad je trebala da se bootuje pljas neide TP. I sad bacam graske TP je nov, dali valja nevalja otkud znam uglavnom nov telefon a mrtav. I sad cu izgubiti par sati da je uradim umesto da poslusam kolege i na logove. A imao sam vec poprilicno aparata koje sam vracao u zivot kolegama bas zbog unlocka. Obicno svaki 2 kad uradis da je mrtav vidis da je zakljucan. Sibni to logove i pevaj u ostalom neplacas ti vec musterija.
ne plaćaš ti, nego mušterija. no kakve koristi od toga kad ti ne zaradiš. nije li u tom svrha?
Ako si malo pametan, iskusan i ako znaš šta radiš, nećeš ubit telefon. Ja sam unlockao tonu mobitela preko raznih tutoriala i hackova, niti jedan nisam ubio. Jer treba znat točno koja je ploča, treba znat sve o bootloaderu i pogotovo sve o programu u kojem radiš. Danas se rijetko što ne može vratiti u život.
ma nesumnjam ja u poslove profesionalaca koji se bave unlockanjem vec me brine sta ak taj uredaj nakon nekog vremena crkne zbog tvornicke greske neovisno o unlocku ovi tam u servisu mi nebudu htijeli priznati kao tvornicku gresku zbog unlocka, a posto je nastupila recesija teba svaku kunu ustedijeti mislim na kupnju novog mobaca u slucaju kad bi riknuo sadasnji bez garancije :lmao:
vidjet cu jel radi unlock prek universal sim kartice
jel mi mozes poslati kod za c650 353109004692176
Gospodo,javno objavljivanje IMEI koda ostavite za PM... :respect: