Pomozite! Vec me oci bole od citanja i trazenja. Postoji li BELA za s60v5 ? I gdje naciiiiiii.hvala
Printable View
Pomozite! Vec me oci bole od citanja i trazenja. Postoji li BELA za s60v5 ? I gdje naciiiiiii.hvala
je li postoji aplikacija koja ce na nokia-i x6 prilikom prikazivanja 1 missed call - prikazati odmah i broj odnosno ime bez da ja ulazim u onaj log???
To i ja tražim za n78,prkopo sam pola nete i ništa nisam našao,probaj handy shell,on ti ima indikatore koji ti odmah pokazuju pozivatelja i ime ko ti šalje poruke,meni jedino smeta što pokazuje i sadržaj poruke,dobra je aplikacija,ali troši dosta rama.Ako što nađeš,postaj molim te.
pozdrav
---EDIT---
oprostite na tip felerima,i da li netko zna šta o tome,zašto je takav problem imati aplikaciju koja ti na ekranu pokaže ime onoga tko te zvao,a ne onaj šugavi (1 neodgovoren poziv)
Toliko aplikacija,a takva glupost ne postoji.
ljudi treba mi MazeLock ali ako neko ima full verziju placa se 5$!!!
EDIT:
je li imash full verziju ili ovu na 14dana?
Treba mi program za zabranu poziva ali ne black list jer mi nije dobro radio. Molim.
Instalirala sam adv call manager, dali mi zna neko reci kako upisati broj koji ne zelis da te zove???? Taj program je vremenski ogranicen, zasto???? I dali se moze napraviti da ga imam stalno u mobu?
Људии интеесује ме да ли се на мом нокии н73 може тон некако другачије преко џојстика смањивати јер ми неради ово са стране неће да се смањи нити појача отпао је неки делиш.Па да ли има неки програмчић преко код ћу пуштати песме или клипове а да се појачава на џојстик :/.
Хвала.
---EDIT by n00b---
Ljudi intesuje me dа li se nа mom nokii n73 može ton nekаko drugаčije preko džojstikа smаnjivаti jer mi ne rаdi ovo sа strаne neće dа se smаnji niti pojаčа otpаo je neki delić. Pа dа li imа neki progrаmčić preko kod ću puštаti pesme ili klipove а dа se pojаčаvа nа džojstik :/.
Hvаlа.
(ставио сам латиницу, више људи ће ти моћи тако помоћи / stavio sam latinicu, više ljudi će ti moći tako pomoći)
postoji li neka aplikacija sa symbian preko koje bi mogao oderditi poziciju satelita, znaci za stimanje satelitskih antena, (cini mi se da IPhone tako nesto ima)?
Evo link- http://gallery.mobile9.com/f/1938270/ Aplikacija je stvarno super.
ima li ko full verziju maze lock za 5800 ili zna gdje se moze fre skinuti?
jeli mi molim vas mozete reci di da nadem youtube video downloader za nokiu 5288
Trazim program mazelock u punoj verziji, ima li tko?i SymSMB? i neki pdf reader da radi 100%?
Zna li neko program koji se na svakih N sekundi u toku razgovora oglasi sa beep (a da radi na N95).
Nešto slično postoji na nekim starim telefonima, ali se ne može podešavati na koliko sekundi već pišti uvek na pun minut.
Pozdrav,
Molio bih ako netko ima za n97 mini Office i Adobe PDF reader
Dajte molim vas pomozite! Black list mi ne funkcionira pa sam ga deinstalirala. Dali mi netko moze pomoci kako da zabranim pozive za jedan broj? Vec mi ide na zivce!!!! Radi se o nokii 5230.
Evo uspjela sam dobiti kod-key-gen za registrirat aplikaciju black list, ali sada neznam kako tu apl.sa kompa prebaciti u mob? Pomozite forumasi?????
Imas program koji se zove easy reject progooglaj malo pa ces naci sigurno,pozz
Uspjela sam instalirati Black list u mob i sve lijepo funkcionira, samo bih htjela ako netko ga ima na hrvatskom jeziku da mi objasni postavke!!!!!
Jel zna neko dobru aplikaciju za pravljenje shoping liste koja radi na N95?
Nalazio sam neke, ali nisu free i ne mogu da pronađem krekovanu.
zna netko možda gdje se mogu naći igre za e71 ?
ima li ko folder play za nokiu 5800
unapred hvala
Pozdrav, ima li neko možda krekovanu aplikaciju ThreadSMS Standard 1.98.5 za e72 s60 v3.2? I aplikaciju ForecaWeather (ne ForecaWeather free, tu već imam). Hvala unaprijed ... :)
Evo da dopunim, pošto sam u međuvremenu još nešto pronašao. Dakle, pored ovog ThreadSMS Standarda i ForecaWeather-a, ima li neko sledeću aplikaciju:
Zen Info Tool ??? :) Hvala ...
Skinuo Tapatalk s Ovi Storea, instalirao- sve normalno prošlo.
Pokrenem, spoji se na internet, pretražim forume- piše da je našao par foruma koji odgovaraju mojoj pretrazi, ali ne prikazuje ih.
Samo piše da je našao toliko i toliko foruma i to je to.
Nema nikakvih opcija ni ništa. :hm:
Onda sam shvatio da više ne razvijaju Tapatalk :D
Postoji li kakva alternativa ili način da ovaj proradi?