Mene zanima dal su kodirani, jer se N72 nemre otkodirat, tj . moze al su to preokupacije boli glava, tak da me zanima jer mi je primarna kartica Tmobile, a to bi unutra stavio. Ak ima ko info. nek javi, jer npr. LG KG 320 i KG 800 nisu kodirali.
Printable View
Mene zanima dal su kodirani, jer se N72 nemre otkodirat, tj . moze al su to preokupacije boli glava, tak da me zanima jer mi je primarna kartica Tmobile, a to bi unutra stavio. Ak ima ko info. nek javi, jer npr. LG KG 320 i KG 800 nisu kodirali.
Ovo je super!!! :thumbup: :thumbup: Čak iznad mojih očekivanja. Ne znam dali postoji mogućnost produžavanja ugovora mjesec, dva prije isteka starog?
PS Već dugo gledam SE K800 i uzeo bi ga sigurno, da tako kriminalno ne snima video. Ovako možda počekam Samsung D900 - ako se pojavi.
Zvao sam SZK i kažu da se ne može nikako produžiti ugovor dok stari ne istekne...
Ja sam zainteresiran za K800i ili D900 ukoliko bi došao... što mislite koliko bi D900 mogao koštati?
Čitao sam da je u par slučaja K800i bio otključan, jel to znači da su svi otključani ili im se "zalomi" koji da ga ne zaključaju?
27.10.2005. mi je datum na ugovoru i nakon 18 mjeseci je to današnji datum.Ja nisam stigao prije 27. ići potpisati ugovor kao ti tako da je tvoj već bio aktivan a moj još ne.
Druže pobrkalo ti se nešto sa datumima ;D
Ponuda je dobra samo sam mislio da će bit i K510 uključen ali nažalost još ne,šteta.
ponuda im se stvarno popravila, hura tele2!!! a i cijene su znatno nize, npr. moto v3=595 kn, a u vipu na 2 godine 891; nokia 5200=695, a kad vipa 991. svidja mi se kako su krenuli...
0QUOTE=tom2y;544674]Zvao sam SZK i kažu da se ne može nikako produžiti ugovor dok stari ne istekne...
Ja sam zainteresiran za K800i ili D900 ukoliko bi došao... što mislite koliko bi D900 mogao koštati?
Čitao sam da je u par slučaja K800i bio otključan, jel to znači da su svi otključani ili im se "zalomi" koji da ga ne zaključaju?[/QUOTE]
ugovor možeš produžiti 1-2 mj prije isteka,po tvojoj računici već sad , 900
će koštati oko 1500kn,
Ok, meni bi 23.5. trebao isteći ugovor, znači ja bi već sad mogao produžiti ugovor?
U sluzbi za korisnike kazu da ne postoji takva mogucnost,
ima tko iskustva sa tim?
Znaci cca. 1350kn uz produženje ugovora?
Jer npr. K800i i 6288 su oko 500kn jeftiniji uz produzenje ugovora...
Sinoc sam zvao i sad opet i opet su mi rekli da nema nikakve mogucnosti da ranije produzim ugovor i da ce mi doci pismena obavijest kad mi istekne ugovor da ga mogu produziti uz jeftiniji mobitel... :dunno:
pisana obavijest se ne šalje svim korisnicima,zavisi u koju skupinu korisnika spadaš ali znači i ako nisi dobio pisanu obavijest imaš ista prava kao i oni koji dobili obavijest.
>Moja preporuka ti je da odeš na prodajno mjesto jer ljudi tamo očito više znaju nego u SZK.
ako želiš neki od uređaja javi koji pa da ti kažem cijenu
[quote=tom2y;544838]Znaci cca. 1350kn uz produženje ugovora?
Jer npr. K800i i 6288 su oko 500kn jeftiniji uz produzenje ugovora...[/QUOTE
u to nisam siguran 100% pa ne mogu reći
LOL, pa piše ti na stranicama.
925kn
http://www.tele2.hr/rates/mobile/
Zašt, pa ako je u t-mobileu 1998kn na 2 godine uz tarifu 150 ovo je očekivana cijena, uz produženje će vjerojatno biti manja.
informacija je pouzdana jer ja ga već imam u kalkulaciji
za formiranje cijene,naravno cijena je stvar odnosa među konkurencijom pa je tako moguće da bude minimalnih korekcija,pogotovo sad pred blagdane.
nadam se da će biti još povoljniji za sad je naputak 1845
Danas sam vidio lg kg800 (čokolada) u bordo boji eto očito su i njega ubacili u ponudu.
Evo meni je ostalo još manje od mjesec dana od onih obveznih 18 mjeseci i rekoše mi na tele2 prodajnom mjestu (u City centru) da mogu produžiti ugovor na još 18 i uzeti mobitel po povoljnijoj cijeni. A ovi neznalice u SZK su mi rekli da baš moram čekati istek ugovora.
Sad me zanima ako netko zna jesu li ovi noviji mobovi kodirani (k800, 6233, 6288, n72...)? Znam da je netko spomenuo da n72 nije, ali znači li to da svi nisu ili neke zaključaju, a neke ne?
o ovoj temi već je bilo rasprave ,ugovor možeš produžit1-2 mj prije isteka
uređaji nisu kodirani
Novi mobovi u ponudi lg ke800, lg kg220, samsung sgh 530... http://www.tele2.hr/rates/mobile/