Radim planove za rođendan ko za svadbu... Bolje da nikog nisam zval ;D
Printable View
Spameri napali forum?
ma neeee, cini ti se.
Aha,znaci ti si dezurna metla:D
nalete i ova dvojica al da.ja drzim metlu :rolleyes:
A kaj, daj malo mladim nadama da se iskažu, nemoj samo ti čistiti :D
nda, tipicno musko. dodje i nudi se za ciscenje kad je sve vec gotovo.
Haha, pa ostavi svinjac onda ovdje pa ćeš vidjeti kako će moja malenkost i georgy počistiti ovdje, sve će se sjajiti
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...639_2295_n.jpg
Vratio se sa maturalca.
Ova Calella je bas vrhunska kaj se tice izlaska.
Sad slijedi oporavak i spavanje 2 dana :D
Evo ne mogu spavati...najgore sto nikud ne mogu sad..05:00a.m. je,haha...cekam note II
Zillion je njesra, memfis je odlican.
Super je bilo sto je svaki dan bilo nesto (pjena parti, happy hour cijelu noc, t-shirt parti itd...).
Al svi smo kasnije bili na plazi i tam se kupali.
Bolji je Prag. :D
Koja dječurlija... :ninja:
A sta, i ti si bio na maturalcu jednom :D
Dakle RHCP i 2 Cellos su odsvirali Californication!!
Fakat je bio vrhunski koncert..
Btw, di ste Barcini fanovi? :p
Ronaldov gol je bio potez godine!
Čestitke...
Priznajem, potez je bio heben ali naravno da je meni Messijev pogodat bolji :P
Inače katastrofalno je igrala Barca, vidi se da im nedostaje Pep.
dete mi je institucionalizirano.
s 12 mjeseci je vec dio sistema, dio kolektiva, psihologija mase i tak to..
u depresiji sam.
prvi dan jaslica je za nama.
nije bio sjajan :(
al bili biste ponosni na nju. vec danas je tukla dvoje dece starije od sebe :rofl: :facepalm:
Blago se njoj, sta bi dao da se vratim u to doba.
Ona se bar ne treba zamarat maturom, faksom i ostalim stvarima...
Tako to ide. Your mission, should you choose to accept it, je da stvoriš bolji svijet za nju.
I ja sam u istoj situaciji...
This message will self-destruct at the end of 2012.
Je... Prije nešto godina i tebi je to bila najveća briga.
Za nešto godina žalit ćeš za vremenom kad su ti matura i faks bili najveća briga.
Današnjoj balavurdiji je bed kad imaju na nekoj idiotskoj slici na fejsu manje lajkova u odnosu na nekog razmaženog klinca koji je referentna točka u društvu koje više nije društvo već virtualna ekipa koja je onlajn ili spava ili je u školi i jedu govna po kafićima za vrijeme satova i sl...
Poželio sam s klincima jučer u školu al đaba kad sam je završio...
Netko je uzeo krivih lijekova :)
Nemoj ti uzmeš batina... :p
Najzajebaniji dio dana bio je kad sam vidio da moram čekat u redu za potvrdu za vlak. Faking frustrirajuće.
...
Svima je bilo bolje dok su bili mlađi, to je normalno tako da ja uživam i ne brinem se. Naravno, kad za to imam razlog i kad mogu.
Meni je sad super- a bilo mi je i prije :D
Jedino što se možda malo premalo živciram oko faksa- ali, bude i to kad tad :)
Ček, pa faks još nije ni krenuo, oko čega se to onda živciraš? :D
Zaostalih ispita.
Ali, izgleda da se ne živciram dovoljno :D
Parcijala dušu dala :D
Meni je prije bilo ljepše nego sad.
Kako je lijepo biti uzdržavano lice, uživajte dok možete :)
Evo npr. ja sad mislim kako za nekih sat vremena moram leći spavati, da sutra na poslu ne bih bio zombi. Ubiše me ograničenja.
Pogledao Men in black 3,zabavan film...
Noc.
Procitao sam 3. dio The Hunger Gamesa na njemackom od cca. 425 strana i sad sam dobio istu knjigu, samo sto je na hrvatskom i ona ima 281 stranica.
Nije mi jasno di su oni pogubili tih 140 stranica...
e, taj serijal The Hunger Games je i meni na wish listi. valja li?
mislim da bih se trebala uclaniti u knjizinicu.. jer ovim tempom kojim si ja nabijam knjige na wish listu bankrotiracemo O.o
Prva knjiga je fenomenalna. Druga mi ja ono, tak-tak. Dok sam ju citao imao sam filing ko da autorica nije imala ideje sto da napise i sve mi se cini nekako zbrda zdola i radnja je "pasivna" sve do zadnjih 40-ak stranica kada sve prebrzo zavrsi.
3. sam procitao na njemackom i odlicna je. Svaka preporuka!
Sad sam poceo sa ovom na hrvatskom pa cu vidjet di su izgubili tih 140 stranica..
micek, pa bar bi ti trebao znati da od jedne njemacke rijeci dobijes tri rvacke :D
okej, bas sad da se na to izgubi 140 stranica je malo tu mač, ali u principu, da, svabi imaju abnormalno dugacke rijeci.
tnx za preporuku..
Veličina, font, prored utječu također na broj stranica.
Font je isti. Jedino je duljina knjige na hrvatskom veca za jedno 3-4 cm.
Al opet sumnjam da je to razlog
Ja bih izbrojao broj slova na par stranica obje verzije i izračunao :p
Danas me piči nostalgija, naletio na Modul 8 :D
uuu, tih iz konzuma i iz tisak medije imam cijelo cudo. njih ne gledam kao preveliki trosak. a i nisu mi naslovi pretjerano zanimljivi lately, ja volim fantasy i sf, a oni vecinom izbacuju neke ljubice i krimice.. muce me uglavnom serijali, a popis samo raste i raste.. brijem da sad odem u algoritam i kupim samo dio onoga sto zelim da bih spickala par tisuca kuna, i jos ne bih imala sve knjige koje sam naumila procitati :D nit knjiznica me ne privlaci bas, jer ja te knjige zelim posjedovati!! frik sam i volim istu knjigu procitati vise puta..
najvise me muci to sto bih si htjela nabaviti komplet od enid blyton the famous five.. koji je prastar, tiskan u startu 90ih i sadrzi 21 knjigu!! e to je nemoguce za naci, trebalo bi stalno visit na njuskalu, po antikvarijatima.. citala sam po forumu da ljudi godinama skupljaju knjige dok ih ne kompletiraju.. a ja jednostavno nemam volje upustati se u to :(
Famous five :laluna: Ogi iz Zga je imao tih knjiga, baš ću ga pitati ima li ih još.
edit: "jesi puko, pa toga ima pun k. Naravno da sam ih posuđivao" :D
Prosao i ovaj Nocni hakl. Bas je super bilo, samo steta kaj su u srednjoskolsku kategoriju upadali likovi koji imaju 19-20 godina, pa i nije bio neki gust igrat...
Sad cekam dnevnik Nove, mozda bude na telki kak zakucavam :D
berba gotova.....
Kod mene isto- 394 kile :)
Još je lijepo padala kišica pa nije bilo pčela i vrućine i sve smo brzo riješili.
Zadnje zakucavanje prije kraja djela o nasilju, to sam bio ja :D
dijela* :p
m50r1d6525fd26j5
A već pomislih da je 1337 u pitanju :D
Možda kasnim i to puno, ali što se desilo sa T-Comom da je promjenio i domenu, i logo te naziv T-Com u 'T - Hrvatski Telekom', jel to znači da su se švabe i hrvati izjednačili u posjedovanju dionica prijašnjeg Hrvatskog Telekoma i T-Coma ili šta?
beba u jedne jaslice, mama u druge.. prvi radni dan :(
sretno teta
Hala Madrid!
faja :laluna:
super je proslo.
idemo dan po dan.
da svaki bude bar priblizno dobar kao ovaj prvi, sve ce bit dobro :D
ček da tvoje krene u prvi razred
to su borbe
primjer njemački
čitaj:mah das buh auf
mah das buh cu.....
aspirin trebam
Tubidubidu, arupupuama :D
Baljezgam, želim i nekaj pisati ali ništa pametnog nemam za reći :D
Kakve su vam prognoze za danasnje utakmice LP-a?
Ja se nadam da Chelsea nece kiksat
Haso šta to radiš sam tu na klupi ?
-Sjedim.
Ahaa, sjediš i razmišljaš!
-Joook bolan... samo sjedim.
Eh kad bi ja mogao tako samo sjedit i ne razmišljat, šta bi dao, bar da se ko čovjek odmorim jedan sat ne razmišljajući o ničem :)
Razmišljanje o ničemu je kao dijeljenje s nulom :hm:
Sjedim u zracnoj luci u Ljubljani i cekam let za jug Turske:D
pratim kladionicu :P
Sad citam na vjestima da je pronadjena mrtva zena u Trnskom (kvart u kojem sam iso u osnovnu), da bi 5 min kasnije dobio poruku da je tu zenu ubio jedan moj "poznanik" koji je isao u moj razred, a ta zena mu je bila majka..
Katastrofa...
^
Kod nas je neki čovjek udario ženu na autoputu, produžio vožnju i onda se kasnije sam prijavio policiji rekavši da je mislio da je udario životinju.
Ali opet, radi se o decku 19 godina.. Ja sam se zgrozio kad sam cuo s kakvim sam psihopatom isao u skolu..
S jedne strane je mozda i dobro sto se dogodilo obzirom kako su zivjeli..
Kako moze biti dobro ugasiti bilo koji zivot???
joj, points, vidjela sam clanak na portalu vecernjeg, ali nisam ga htjela otvarati. uzas :(
kako je mene strah prometa otkad imam dete, nevjerojatno.. i postala sam militantni frik za autosjedalice.
jucer bas maloj kupovali novu.. i htjeli joj kupiti ubersuperkvalitetnu, s ooodlicnim rezultatima testova, jedan od novijih krikova sigurosti (nema pojaseve nego sistem jastuka).. i mala nas istukla u ducanu kad smo joj htjeli namontirati taj jastuk. :(
nije vristala jedino u AS koja se meni uopce ne svidja, ne ulijeva mi povjerenje, a nit testovi joj nisu sjajni. oke, prolazi, ali nije medju najsigurnijima :(
al kad mazga mala nece i nece nista drugo. pitam se na koga je :rolleyes:
čekam da se hrvatska probudi iz recesije, nezaposlenosti i bez zokija i radomira :D
Oni su zivjeli u malom stancicu u kojem nebi ni neprijatelja strpo nutra da zivi.
Stara je radila u posti i sjecam se da je uvijek dolazila u skolu ili pijana ili napusena. Izderavala se na njega pred cijelom skolom i uredno lijepila samarcine. Frend koji zivi kat iznad njega mi je prico da je uredno slusao psovke i deracinu duboko u noc. Ona ga je napravila takvim, psihickim bolesnikom.
On je vanbracno dijete, stari ga je dolazi posjetit svake prijestupne i nakon osnonve vise nije isao dalje u skolu.
Stara je nakon sto je izgubila posao se pocela bavit sumnjivim poslovima, ali je i prala stepenice u neboderima.
Bilo je za ocekivat da ce jednog dana puknut. Ako nista drugo, barem ce znat da ce sutra imat 100% nesto za jest.
Bio jučer na Nervu.
Otkrio da su to dvije cure :D A bio sam uvjeren da je tip...
I da čak znam jednu pjesmu (sad, koliko su one radile na njoj osim vokala... :dunno:).
I da nisu nešto...
Makar je i bila gužva i puno seljačina- pa je možda i do toga :notooth:
Jel ima netko da ide na Mobility Day?
Bas mi je super ovaj HT.
"Potvrda stiže po realizaciji zahtjeva, a zahtjev je upravo poslan. Promjena brzine na 10 Mbit/s kreće od ponoći :)"
Naravno, brzina interneta se nije promjenila. Saljem im opet poruku sa pitanjem sto se dogadja..
"Zahtjev je podnesen jučer i rok je 30 dana za promjenu brzine zbog toga što se moraju napraviti mjerenja na centrali."
Reklamiraju jedno, rade drugo. Nema vise natezanja s njima, sutra raskidam ugovor sa tim kretenima.
Koliko ja znam promet se mjenja od ponoći dok brzinu treba dati zahtjev.
A ovaj fail ne bi komentiral :D
Danas oko 12 su mi povecali brzinu na 10Mbit, nakon kaj sam im reko da cu raskinut ugovor i da me interesira koji tip govori gluposti na njihovom fejsu.
može ko objasniti reheat
http://img860.imageshack.us/img860/8...0insertsim.gif
c510 s insert sim problemom
sim card čitač promjenjen
thx
di su mi gutaci knjiga?
citao tko Croninov Prijelaz??
ja je dugo zeljela.. dobila za rodjendan, konacno procitala.
prvih 500 stranica mi je zapravo bilo razocaravajuce, tesko, tromo, nenapeto, razbijeno silnim karakterizacijama svakog pojedinog, cesto nebitnog lika.
al zato zadnjih 300tinjak.. iiiideeeees :laluna:
sad sam toliko navucena da si razmisljam ubost nastavak The Twelve odmah cim izadje 16. 10.
slala sam mail Lumenu, objavljuju je sigurno, ali tek tamo na proljece 2013. jer je opsirna pa ce prijevod trajati...
jel dostavlja amazon u rvacku? vidla sam da ce im The Twelve bit 16ak dolara. sica, ako nema shippinga :D
(skorz sam nova u svijet ebaya, tako da mi je amazon totalna nepoznanica)
Amazon bi trebao slati knjige nama, ali za svaki slučaj kad se regaš tamo, dodaj item u košaricu i prođi checkout - u procesu potvrde će ti izbaciti poštarinu i sve ili reći da se item ne može poslati na tvoju adresu. Sjebano, ne pišu shipping info pored itema kao na ebayu.
Evo baš gledam... Bio sam kupio dvije knjige, jedna 13.97€, druga 10.56€. Poštarina po paketu je 3€. E sad, kod mene je bio slučaj da su oni odlučili to poslat u dva paketa pa su mi naplatili poštarinu dvaput, dakle sveukupno 6€.
On the bright side, jedna od te dvije knjige mi nije stizala JAKO dugo, pa sam se požalio i poslali su mi ponovo bez ikakve nadoknade. Ta druga knjiga stigla, a nakon nešto vremena i prva. :D Pitao sam ih što da sad radim, rekli su da se ne isplati da sad to šaljem nazad (i opet plaćam poštarinu i sve), kažu nek radije to doniram u knjižnicu ili nešto.
pospremam sobu :P
radim, radim....
smijem se ovom GANGNAM STYLE :D
http://www.youtube.com/watch?v=rX372ZwXOEM
Budi se za 3 sata ali nema veze, shanshawk redemption je bio must ovu noć :D
ja sam se opametila..
meni je nocas u 2 isao stream nove sezone serije koju pratim (ne, vjerujte mi, ne bi vas zanimala), ali sam odlucila preskociti jer sam ustajala u 6.
..i sad se grizem k'o kreten, jer je dete na turbo pogon i ja nemrem ulovit mira da pogledam seriju. trebala sam zrtvovat san!!
hebeš san, kad je bilo koristi od toga?
Spavala buš kad umreš.
...osim što ćeš takvim tempom vjerojatno umrijeti ranije nego kasnije. :ninja:
san je precijenjen.
odsad pa nadalje se zdusno drzim toga.
(pol dvanaest navecer, a ja se jos nisam dokopala mira i serije. screw that, guys. iduci tjedan streamam!!)
Sutra na mali put, brb :D
Luna, TVD, ozbiljno???...
Obavio mali šoping, tipkovnica i slušalice, nek se ima :D
O Boze...
Ne zelim komentirat te khhm khhm serije :D
Ja cekam da pocne Walking Dead..
ma ja od tih sumnjivih serija praim jedino TVD.
da skorz unakaze seriju (a bili su na dobrom putu proslu sezonu) ja bih svejedno nastavila gledati zbog faking Iana :facepalm: :D
Svaka cast Felixe!