Luna, šta kažeš na ovo, volio bih čut tvoje mišljenje :diploma:
http://metro-portal.hr/haarp-odgovor...-tsunami/56543
Printable View
Luna, šta kažeš na ovo, volio bih čut tvoje mišljenje :diploma:
http://metro-portal.hr/haarp-odgovor...-tsunami/56543
zelim vjerovati da je to upravo samo to - teorija zavjere.
iskreno, o HAARP-u sam izbjegavala citati i informirati se.. previse mi je to za progutati, iako postoje mnoge teorije zavjere o namjernom masovnom smanjivanju broja populacije na zemlji, od HAARP-a pa do raznih smrtonosnih epidemija umjetno izazvanih..
jednostavno, dolazi do pojacane zemljine seizmoloske aktivnosti. haiti, chile, new zeland, sada japan. drmat ce se i USA west coast, predvidanja o razornom potresu u San Francisku vec godinama postoje.
drmat cemo se i mi. ali mi smo na dodiru mikroploca i ne moze doci do potresa tih magnituda. svejedno, nasa gradnja je u klincu i nas bi sve iznad 5 moglo gadno osakatiti (govorim za Zagreb)
eh, baj d vej
imamo i temu, pa mozda da nastavimo tamo :D
http://cafe.mobil.hr/threads/66672-Potresi/page2
Dosao sa sisanja.
A ako mislis da ces postati dio statistike...bjezi:
http://www.escapeearth2012.com/
:D
Bar će nam paradajz uspijevati cijele godine. I svjetlit će u mraku!
ma fuckas paradajz, ja bih lubenicu. trudnicke pozeljice. dajte vise dopusite tu radijaciju vamo da se posteno najedem :D
Nije da nije logično. Tri(ili četiri) tektonske ploče koje se dodiruju uz potres preko 8 po richteru. Sljedećih godinu dana se neće umirit.
To uz neku opremu si došla do toga ili ...?
Ne znaju ni oni sami do kolke jačine može biti. Može da neće preć 7 a može i biti jači.
necu uopce vise tu pricati o tome :njanja: rav vam je digao topic :D
jbate led
mislim da ću morat ovu temu zatvorit i obrisat sav off topick
otvorite si novu temu pa si tamo raspravljajte o nuklearnim katastrofama i posljedicama i sličnim pyzdarijama...
:D
sram vas bilo, samo off topičarite
Ja odo dalje proučavat kako umjesto rezervnog kotača u gepeku auta stavit malu "portabilnu" nuklearku, pošto cijene goriva skaču u nebo...
(a i brodovi i podmornice imaju nuklearni pogon, pa zašto onda ja to nebi mogao strpat u auto)
PS: ako ovu moju ideju netko patentira i napravi prije mene, dužan mi je pivu + besplatan primjerak nuklearnog pogona u autu (komplet sa ugradnjom) :D
Kasniš već :D
Đizas, kaj ste se rastrkeljali tolko o tim nuklearnim peezdarijama i potresima? Pa ni ja neidem tolko u offtopic :whistle:
Inace, nema nis pametnog. Jedino me zanima zakaj ljudi kad me vide kazu da sam punker... To oni kaj cajke slusaju garant, jbte... Bas me briga, ja njemu reko "Odem doma, pusa bok!" i htel sam ga zagrlit :notooth:
Kaj vi mislite o cajkama? (pokusaj da promjenim temu)
Ne mjenjaj temu, napokon nešto zanimljivo meni (a vjerujem i ostalima) ovdje.
OT: moram pišat al mi se ne da do WC-a :D
Bas mi je zao japanaca...tsunami ih je najvise shebo,iako su imali stit,probijen je i tad su zapravo poceli problemi jer nisu mislili da ce doci toliki val sa oceana...jos su im i pumpe koje vuku paru riknule i eto katastrofe...nadam se da ce se ubrzo oporavit.
btw gledam vijesti na bbc world wide.
Bio u Gaveli na predstavi..
Bas je lijepo bilo :)
surfam webom...
tražim neki "box" koji bi mogao skopčati na auto radio, a da preko njega mogu slušati muziku sa iPod-a (ili nekog mp3 playera) ili sa USB sticka...
pa ako netko ima neki dobar link, neka stavi...
Najprije trebaš reć koji je HU u pitanju pa ti moze netko pomoć potrazit. Univerzalni box ili kako ga vec zoves ne postoji.
Najjeftinije je uzesti onaj FM odašiljač u koji se kopčaju USB naprave. Emitira neku frekvenciju a ti nađeš s tunerom i slušaš sa npr. sticka. Audio conecction boxevi su skupe igračke. ;)
Audio 20 (samo na kazete)
ali sam razmišljao uzeti ovakav za CD (polovni) pa ugraditi još neki box ili bar aux kabel
ili uzeti neki Kenwood ili Pionir (samo bi trebao podržavati komande na volanu i "mali displey" kod pokazivača brzine)
FM odašiljač sam imao, a imam i onu kazetu. (funkcija im je ista)
samo me smeta što se čuje šum kada stišam radio (ili kada je pjesma pri kraju)
Komande na volanu su opet zasebna priča. Ja ih imam u Meganeu i više nema ništa od njih kad sam stavio drugi HU. Podržava neke dodatke koji bi sve to upogonili al košta preko 1000kn koje ni u ludilu ne dam za to veselje od komandi. Display koji je donedavno prikazivao RDS,frekvencije i TRACK1,TRACK 2 bla bla bla,također nema više informacija na sebi iz gornjeg razloga od preko soma kuna. Pregrizi *ovno,uzmi lijepi HU i vozi a komande zaboravi osim ako imaš para na bacanje. Ako i imaš,dobro se informiraj,jer ne idu svi boxevi na sva radia i na sve komanda s volana kao ni na sve displaye. Ima tu kvaka da spališ na živce,pa ti baš zato preporučam da odustaneš odmah. ;)