Prošlo ne nekih 22 sata od moga maila. Nitko mi se nije obratio.
Danas je zadnji radni dan tjedna, čisto sumnjam da subotom rade više službe kod bilo kojih operatera.
Ljudi, što ako oni nikome ne odgovore na mail?
Printable View
Prošlo ne nekih 22 sata od moga maila. Nitko mi se nije obratio.
Danas je zadnji radni dan tjedna, čisto sumnjam da subotom rade više službe kod bilo kojih operatera.
Ljudi, što ako oni nikome ne odgovore na mail?
ja sam faxom poslao danas. vjerovatno do ponedjeljka nista
može neko copy/paste taj zahtjev tu da vidimo kako ste to sročili..
ja sam tek 6mjeseci na knockoutu 150kn, znači još godinu i pol...
pošto ne radim tolike račune, raskinuo bi taj ugovor...
sad pitanja..
1. ako uspijem raskinut, dal mi uzmu broj?
2. ako uspijem i ostane mi broj, koju onda tarifu imam? knockout 50?
ako je ovo pod 2, onda super...
http://www.tele2.hr/podrska_korisnic...dokumenti.html
interesantna napomena na stranici:
Korisnik može prava iz članka 42., stavka 8. i 9., Zakona o elektroničkim komunikacijama, ostvariti u skladu s Općim uvjetima poslovanja Tele2 d.o.o.
pohvala - dobio sam 10kn na racun... Zasto? Kako? Iz cista mira
vidio sam na webshopu da svaku uplatu bona iznad 50kn dodaju još 10kn, ja kupio mami :) A meni pretplatniku figa kao i obično :))
i, jesu se javili kome!?
ekipa, kakva je situacija? jesu ikome odgovorili?
pozdrav
Ja i dalje dobivam uredno svaki mjesec novac, iako je onaj program Bonus (il' kako se već zvao) završio i ne postoji više (tako mi bar ovi u SZKu rekoše) za obnovu bona preko 100kn u mjesecu. Jedini bed je što više ne dolazi i sms poruka pa ne znam koliko sam dobio, ne pratim baš stanje računa. :D
prekinuo bi ugovor od 150 kn jer potrošim oko 100kn a svejedno moram plaćat 160kn..
tak da bi želio preć na manju tarifu, onu od 100..
Evo, poslao prije sat vremena i treći mail. Nitko ne odgovara ništa. Slat ću do kraja mjeseca, možda i nekoliko mejlova u danu.
Ponestaje mi ideja što napraviti... Da prestanem plaćati one račune koji budu stizali. Problem je jedino što nemam pisani dokument da sam htio raskinuti ugovor. Mail ne znači ništa.
Mislim, stvarno ne znam što raditi. Sada shvaćam da imam posla s ničim drugim nego s divljom bagrom lopovskom kao što su i ostala dva operatera!
Ovako, mene se iskreno ne tice ovo prekidanje ugovora, ja imam druge probleme koje sam opisao prije stranicu, dvije i jos uvijek nisam dobio odgovor od tele2.
za sad sam zakinut za 140kn i jos nema rijesenja na vidiku. sutra cu ih zvati po 100ti put.
evo pogledajmo postove...i zamislimo se...dali tko cita mailove,prigovore,dali tko tamo radi ista???????????????samo se zamislimo na szk,potplaceni radnici kojih boli ku+ac za sve................dali itko zna neki direktan broj od t2(a da se moze pozaliti) a da se nemora zvati szk?????
ekipa, mene su zvali, nude mi umjesto raskida ugovora iducih 12 mjeseci svaki racun umanjen za 100 kn, jos se mislim dal da pristanem...
I meni isto, u tih 100 kuna su uključeni razgovori prema svim mrežama i ja sam na to pristao jer je ponuda meni ok, pa eto neka bude tako :)
meni su ponudili 50 kn (sada je tarifa 150), ostalo jos negdje 12 mj. ugovora. Nisam pristao, a onda su rekli da moram vratiti uredaj (LG ku990 koji je odavno prodan) ili moram platiti ostatak 150 kn * 12 mj.
da li to smiju napraviti?
ja bi se zalio! nisi ti kriv sto oni mjenjaju propise na tvoju stetu!
a to sto nude ekstra kune koje moras potrosit u tom mjesecu je jadno!
nadji neki sprzeni ku 990 pa im ga vrati ali prodji autom preko njega prvo!
:rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:: rifle::rifle: