ponuda uredaja i cijene su im u zescem fafu :cigar::cigar:
Printable View
ponuda uredaja i cijene su im u zescem fafu :cigar::cigar:
Pogledao maloprije na webu i skočila mu cijena s 600 na 900kn(obitelj+ xl), dakle mogao bi brzo opet u ponudu. :rolleyes::rolleyes:
Bok!
Situacija mi je ovakva. Idući mjesec mi jednom clanu u total xl+ ističe ugovor. Na obitelj imam 50 posto popusta. Sad me zanima kako da uzmem dobar mob povoljno uz zadržavanje iste mjesečne rate.
Javi se idući mjesec
To sto pitas već smo pisali
Vidi #925
Pozdrav!
Stanje ovakvo:
Extra obitelj L+
Nositelj jos 21mj.do isteka
Clan 1 jos 22mj.do isteka
Clan 2 ovaj mjesec istice, jos 1 placeni racun, ovaj sada za 3, 4 dana kad vec skidaju
Po tom drugom clanu imam 50% bonusa i broj nije bitan, moze se ugasiti.
Imam jos jedan broj u tele2 na bonove
Pitanje je kako ostvariti ponovno popust posto jos nije isteklo 6 mjeseci da nositelja mogu staviti kao clana neke nove obitelji koju bi oformio s popustom 50% na broj iz tele2.
Ili ako nema sanse za to, kako prijeci na nizu tarifu (M) dok nebudem mogao nositelja za clana?
Znaci jedino mi preosaje tri mjeseca platiti full cijenu i onda oformiti novu obitelj na nekoj novoj tarifi sa brojem iz tele 2 i ove brojeve onda staviti kao clanove.
Pa imam -50% dok mi traje ugovor za broj koji mi je donio popust, zar ne?
A to je do placanja ovog racuna za sijecanj posto mi je netko dao u t-mobile otpo (unos clana u obitelj) na 12 mjeseci, ja nisam gledo jel 12 il 24 i potpiso i tako ostalo.
To je najveci problem sto ce mi biti racun 315kn, a ne dosadasnjih 180kn. :(
Racunam da je jos malo do isteka promocije ali se igram babe vange :) pa se nadam da ce se slicna produziti i poslije s novim tarifama pa cu moci postojeceg nositelja uvrstiti kao clana i placati samo 5kn/mj za njega.
daj si ti prvo provjeri svoj status u t-mobileu, pa napisi detalje da ti se moze pomoc.. ovak po ovom kak si napisal, niti sam ne znas kaj bi, kaj nebi
Kaj bi, nastavio sve koristit ko do sada za -50%
kaj nebi, imao racune preko 300kn
ako po nositelju i jednom clanu imas jos 21/22 mj do isteka, a po drugom ti istice ugovor mislim da ces morati cekati jos 3 mjeseca za prvu mogucnost popusta
A prije toga si nas davio kako ovo, kako ono. Sto ako ono, sto ako ovo. I onda dodjes u t-centar i potpises da niti ne gledaš sto.
Onda pitas na forumu za pomoć za nešto sto ni sam ne znaš da si potpisao.
Da si se bar potruditi nazvati službu za korisnike i pitao ih koliko mjeseci još traje ugovor po broju koji ti je donio -50% na obiteljsku tarifu.
Ali ne! Tebi je lakše smisljati nove gluposti i nas daviti s time.
Zbog takvih kao sto si ti HT ostvaruje profitnu margini od gotovo 50% (na 100 kn prihoda = 50 kn zarade).
Tako aljkavog korisnika pretplatničkih usluge mobilnih operatera do sada nisam susreo
Ugovor istice s ovim placenim racunom, napiso sam 10 puta. Racuni su na trajnom nalogu i kad se racun plati ugovor istice!
Ma bolilo me uvo na koliko je mjeseci jer sam svejedno htio osnovati novu obitelj pa ovu ubacit kao clanove tako da bi time ostvario novi popust i nije mi bilo bitno jer 12 il 24!
Al me u svemu tome tmobile zaje.posto sam mOb.kupio preko web shopa jos 15.08., ali su oni ugovor napisali s datumom dva mjeseca kasnije (za to mi kao ispriku smanjili racun za 150kn, ali sad mi bas tih 2mj.fali)
Ma zapravo, zaboravi! Ako mozes pomoci reci, ako neznas ili neces negledaj sta pisem!
Molio bi za pomoc. Dakle ovakva je situacija: istekao mi je ugovor sa VIip-om pa bi zelio malo smanjit mjesecne troskove za mobitele u kucanstvu ,a ako je moguce i ubost sIII ili IP5 (mada nije uvijet).
Ideja bi pretpostavljam bila prebaciti se na neku obiteljsku tarifu (EXTRA obitelj + .....) samo me zanima kako iskemijat 50% popusta na 24 mjeseca.
Unaprijed se ispricavam ako je ovakav slucaj "odgovoren" prije ali ako nije problem moze li jos jednom za nas neuke.
Osim mene u kuci imamo ovakvu saroliku situaciju i tri korisnika koje bi trebalo ukonponirat.
Ja kao VIP pretplatnuik kojem je istekla obveza.
Jedan korisnik EXTRA total M ugovor jos 16 mj (jos 4 mjeseca 50% popusta)
Jedan korisnik EXTRA total+ M jos 16 mj (jos 4 mjeseca 50% popusta)
Jedan korisnik na vip prepaid koji u ovoj situaciji ukoliko je to potrebno moze uskociti kao "pomoc" ali nije bitan u cijeloj shemi pa moze ostat u statusu u kojem i je.
Cilj je imati mjesecnu pretplatu cca 100Kn po korisniku.
1198 kn u xxl+, 2398 kn u xl+
1248 kn u xxl+, 2048 kn u xl+
bilo do 30.6.2012.
malčice si ukasnio
od 1.10.2012. je samo 12 mj
a)
XXL = 315 kn / 3 = 105 kn
nakon 6. pl. rčn = XL = 240 kn / 3 = 80 kn
nakon 12. pl. rčn = XL = 465 kn / 3 = 155 kn
b)
XL = 240 kn / 3 = 80 kn
nakon 6. pl. rčn = L = 165 kn / 3 = 55 kn
nakon 12. pl. rčn = L = 315 kn / 3 = 105 kn
Hvala ovo je bilo brzo.
Inace znam da je trenutno popust 50% na 12mj. ali sam mislio na neku kemiju tipa tvoja opcija b) pa onda nakon godinu dana (naravno pod uvijetom da ce jos uvijek postojati 50%,a ja pretpostavljam da hoce) aktiviramo ovog "nevaznog" vip-ovca koji aktivira obitelj xxl i svi predjemo kod njega ,a nakon 12 mj tri broja prebacimo u xl, a jedan korisnik ode na bonove.
Da li bi to islo tako (naravno ako ostanu postojeci uvijeti ili se pojavi njihov ekvivalent)
Sorry ako gnjavim ,ali moze komentar na ovu opciju.
1)
ako riskiraš...
a) možda ostvariš zamišljeno (za godinu dana nova promocija)
b) možda ne ostvariš zamišljeno (možda za godinu neće biti moguće to što sada zamišljaš)
2)
ako ne riskiraš...
a) plaćat ćeš i dalje iste troškove (total+M i total M + vip)
b) možda za par mjeseci ćeš biti sretan što nisi ni pokušao jer će biti kakva bolja ponuda
svako daljnje nagađanje prepuštam tebi.
što ako ovo, što ako ono...
:)
Hvala
Fino sam popušio... Izbacio broj i ubacio novi. Došao račun ovaj mjesec,a ja skoro pao u nesvjest. 1897 kn(plus PDV) naknada za prijevremeni raskid ugovora i 78.40 kn (plus PDV) naknada na promjenu tarife. Na faceu su mi napisali da ne moram taj prebaciti na XS nego da ga direktno mogu izbaciti iz obitelji i da me to košta 80 kn i taj iznos mi je potvrdio kolega koji radi t-centru i koji mi je sve to rješavao. A kad ono raskid 2300 kn, plus nitko mi nije rekao da je ubacivanje broja u obitelj dodatnih 100 kn. Strava. Zvao kolegu koji mi radi u t-com, morao slikati prepisku sa facea i poslati na prigovore. Strava!!!!! Kaže mi prijatelj pa ne bi ti ja rekao da izbaciš broj ako te to košta toliko novaca, mora da je greška u sustavu. Sada čekam rasplet...
Zaboravih napisati da je kao i prošli mjesec račun uvećan za hebeni MAX tv to go sportski plus paket?! koji sam odmah otkazao jer šta će mi ta glupost. Prošli mjesec napravili otpis naravno nakon žalbe - račun sa 470 na 270 kn smanjen i rekli da je isključen i da ne brinem i ovaj mjesec ponovno. Naravno i na to sam se žalio ponovno. Ako ja ne poludim ne znam tko će...
znaj da njihovo krivo tumačenje specifikacija (bilo usmenim putem u t-centru, ili pisanim putem meila i facebooka) ne smatraju argument temeljem kojeg ti daju za pravo. zato, ako te odbiju prvi put žali se drugostupanjskom povjerenstvu a potom i hakomu. nemoj odustati.
inače, penali za isključenje člana obitelji su 10 i više puta veći nego penali za isključenje člana obitelji koji je migrirao na tarifu extra priča.
Ne znam tko te je tako dezinformirao, ovdje smo uvijek pisali da je postupak raskidanja ugovora za clana obitelji takav da se broj prvo prebaci na Pricu XS, a tek onda trazi raskid ugovora. Ne vjerujem da im je pisao tako mali iznos, kada sam ja to radio penali za raskid broja kao clana su bili skoro 100kn/mj, a kada sam ga prebacio na Pricu XS manje od 5kn/mj..
Djelatnica u t-centru mi je govorila da je iznos u oba slucaja isti, ali nisam joj povjerovao..ne treba njima u svakom slucaju vjerovati..
7.1.2013.
15.2.2013.
da si kupio uređaj (huawei ili nokiju vrijednu 300 kn) za 8 kn naplatili bi ti samo 300 kn penala za raskid ugovora po članu obitelji.
ovako su te opalili po repu na račun popusta kojeg si dobio ugovaranjem OTPO-a po broju kojeg si prenio iz druge mreže.