Trgovao sa clanom Darkovsky, dogovorili smo se za s35 i dva punjaca za 40kn, prodavao sam ga za 60kn, ali sam njemu sam odlucio spustit na 40kn, na sto me on pito moze li za 30kn:cube: , ja sam rekao da ne moze i da je i ovako predobra cijena... kad smo se nasli reko sam mu da cu mu jos dati i auto punjac, on je tada rekao da ima samo 30kn kod sebe i da ako moze tako:lmao: :lmao: , ja sam se nasmijao:lmao: i rekao da moze..na to je on iz svog novcanika izvadio 40kn i pitao me imam li mu 10kn za vratiti:lol: :lol: , ja reko da nemam i on je na to reko da mozemo otici u menzu ili na kiosk pa da mu razmjeni:lol: :lmao: tu je vec bio lom, pa sam zamolio prijatelja da mu da 10kn, on nije imo drugacije nego kovanice, ali Darkovsky se nije bunio:licklips: !!!Jos kad sam shvatio da nemam auto punjac nego samo onaj nastavak za struju reko sam mu da cu to bacit, a on je reko da ce on i podigao ga je sa poda i nestao:notooth: :lmao: :notooth: :lmao: osjecam se prevarenim, ali barem smo vristali od smijeha 30 minuta u menzi, i ovo je prica koju nikad ne cu zaboraviti, hahahahahahahahahahahahahaha:wstupid: