...baš me zanima kako bi razmišljao da imaš obrt!?= Citat =:
Izvorno postao zappan
Printable View
...baš me zanima kako bi razmišljao da imaš obrt!?= Citat =:
Izvorno postao zappan
Taj obrt koji obavljaju nije imao nikakve veze sa sadržajem web stranice koju su,sad već imali i izgleda da nisu pročitali "Licence Agreement" za .hr domene pa je normalno da će ostati bez nje.
Drugim riječima;muljaža nije prošla jer je netko zaboravio pročitati pravila prije uleta u biznis.Učinila im se dobra prilika za zaradu ali... (pročitati PDF sa linka na 3. stranici teme).
Inače dobar pokušaj ali slabo potkovan :creep:
(moram priznat da me podsjeća na forum,scenarij ide ovako: novom članu je zatvorena tema jer nije pročitao pravila foruma prije otvaranja teme...)
i sad jel tele2 ima stranicu ili ne kad uđem na www.tele2.hr galerija under konstrakšn a na www.tele2.com.hr premjestili smo se na www.tele2.hr i di ja sad mogu vidit ponude od teleta2
opala..
poziv na stranicu www.tele2.hr izbacuje
ART GALERY
SABLJIC
UNDER CONSTRUCTION
sta je sad to? netko im haknio stranicu?
Pa meni radi normalno. Pojavi se tele2 stranica
ahaaaaaaaa, sad sam skonto..
sad idem preko karneta..oni nemaju updejtiranu bazu podataka, pa rije sam iso preko viponline na net, i iskona...
sad kontam...
u carnetu je greska.
meni isto otvara tu neku art galeriju
Eto, nakon pola godine telci su malo renovirali stranice. Osim što stranice malo ljepše izgledaju novost je "Blablaj s tele2 timom" Check it out. :spin:
I još sam sad vidio da su dodali jednu opciju kod registracije korisnika. Sad se može odabrati da li hoćeš da ti broj bude tajni ili javni u imeniku.
fino , a zato se nije moglo na stranice ranije ujutro .
Pa valjda zato sto su ih nadogradjivali.
Meni stranice ne rade... Prazna je... :-/
EDIT: Sad pak radi...
EDIT2: Zapravo, malo radi, malo ne radi... A i promjene su minimalne...
zašto je ovo još uvijek tamo kad su meni rekli gdje god sam pitao da se broj ne može više birat, pod nikakvim uvjetima itd itd.?:angry:= Citat =:
3. Mogu li birati broj?
Budući pretplatnici imaju mogućnost birati između tri ponuđena broja na prodajnom mjestu, bez naknade. Ukoliko želite poseban broj, prodajno osoblje će provjeriti je li željeni broj slobodan. Početna znamenka broja koji birate može biti samo 9 (095 9XXXXXX).
Prepaid korisnici mogu birati telefonski broj između brojeva raspoloživih na prodajnom mjestu. Početna znamenka TELE2 "bla bla" prepaid brojeva je 8 (095 8XXXXXX).
Ja se poveselio kako su uveli neku tim opciju za Bla-bla, kad ono online chat sa Matsom Tillyem.= Citat =:
Izvorno postao ojpi