Čudno da im je carnet to odobrio, no izgleda da imaju obrt pod tim imenom...
Jel itko vidio da je netko maznuo tele2.hr domenu?
Izgleda da se netko misli obogatit prodajom domene![]()
Čudno da im je carnet to odobrio, no izgleda da imaju obrt pod tim imenom...
Ma vraga. Netko ih je išao preduhitriti. Baš me zanima hoće li se natezati oko te ili će uzeti sličnu domenu.
da to je svojevremeno bio dobar biznis, čapavat domene prije nego bi se korporacije sjetile, pa im onda prodavat...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa kao sto se moze vidjet, ljudi koji su uzeli tu domenu se bave Hardware consultingom, a kojim slucajem se zovu isto Tele2
U svakom slucaju oni bi morali kupiti tu domenu, a bas me zanima po koliko ce im je prodat...
I baš se zovu isto kao jedna poznata svjetska tvrtka mobilnih usluga i baš su je osnovali prije nego je tele2 krenuo s radom kod nas. Rrrrajt....
A gle... to ti je isto kao npr. Slasticarna Zagreb i Kino Zagreb. Mozda malo glupi primjer, ali cinjenica je da nazivi tvrtaka nisu jedinstveni, pa bi se po tom principu mogla pojaviti i cipelarna ili urarna Tele2..Izvorno postao frish-KI
Stvar je u tome što kod nas nema prodavanja domena, sve hr domene su besplatne, a carnet odlučuje tko će dobiti koju domenu...
Moguce da nema "sluzbene" prodaje, ali i dalje stoji da se tvrtke medjusobno mogu dogovorit ko ce koristit koju domenu...Izvorno postao gog
da, ima na toj domeni mejl za 'Business proposal'...Svima je jasno za što...
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da su htjeli neke parice zgrnut, kad su napisali "We are always one step ahead"
A ce se neko navuc love.
Malo off topica:
Zvao sam ih za poso znate da jos uvijek tragam u mobilnim vodama i nista bar jos dva tri mjeseca.
a od kuda ste sigurni da je tele2 na koji mislite registriran u HR baš pod tim imenom.
dobar grah daleko se čuje
pametno, nek im čope koju kunu
Zar nije "Treća sreća" dobila koncesiju?Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
ako ulete s tim nazivom onda nemam riječi. gledao sam prije nekog vremena, tele2 je svugdje tele2, tako da je ovo definitivno dobar potez, jednoj takvoj korporaciji neće biti teško pljunut, za nas, ogromne pare
...a možda je netko za njih uzeo tu domenu (ono - predostožnost)...
Je kak da ne...Izvorno postao dmi
Meni je najvece sranje u svemu tome sto sam razmisljao negdje od 12. mj. da to napravim, ali j.. ga.. neko me preso.
a el ima tko njihovu REAL TELE2 adresu ili telefon u hr ??
jedino što sam iskopao je 013760511 al to su im odvjetnici ili ....
Real TELE2 : www.tele2.com.hr
Da samo da jos i postoji.
na koji si ih zvao broj ???!?
znam da nije u funkciji, al se prica da su uzeli tu posto nisu mogli uzet tele2.hr !
A sta bi i ti radia?!?!Izvorno postao kkk
+385 1 376 0511
Bookmarks