Ej ne vrijeđaj mi leffe!! Joj da da te mogu, gađao bi te bocom leffea kroz internet!!!! ;) :D
Ma šalim se, kako ti nemože bit dobro? Pa to je prava piva, a ne ona voda kao izzi ili becks... Šta si pio tamno ili svijetlo!
Printable View
Ej ne vrijeđaj mi leffe!! Joj da da te mogu, gađao bi te bocom leffea kroz internet!!!! ;) :D
Ma šalim se, kako ti nemože bit dobro? Pa to je prava piva, a ne ona voda kao izzi ili becks... Šta si pio tamno ili svijetlo!
za pol tih piva nikad nisam ni cula,moram ja svasta naucit ;D
Šta nisu kewl čaše? ;)
http://img1.imageuploader.net/535/Image(003).jpg
3 najbolje pive!
http://img1.imageuploader.net/148/Image(010).jpg
Moja kolekcija! ;D
http://img1.imageuploader.net/137/Image(025).jpg
od 7 naj 5 je od zag.pivovare
da ne radiš možda tamo;D
Ne radim! :)
Pa kako 5, samo izzy je??!
uff, ovaj fosters...sad mi sline cure
pa dobro pune se u zagrebačkoj pivovari a inače su izvana.....
guinnes je zakon! :thumbup:
a gosser?! (sa tockicama na o...)
Da da i Beks nije losa onako dobro lezi a i okus joj je dpobar
piva po zimi uopće ne paše, kuhano vino je zakon :) ili kakav gemišt od delanca.
a čuj, paše piva nakon recimo zamornog skijanja, kad se žedan zavališ u zlatnog medveda, gori vatra, ori se pjesma... ;D
pa ajde, kada ćemo?
Ma piva uvjek paše, kuhano vino je bezveze... Ustvari najbolje piće za se zagrijat u ove zimske dane je Zelena Čarobnica! ;)
e nemoj protiv kuhanog vina... ali udaljavamo se od teme, nije pitanje koje je piće najbolje, već koja je piva najbolja...
eh da je ovo neko drugi rekao još bi i povjerovao;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
kupio u konzumu Pilsner Urquell, cesko (prvi put ga pijem) i zacudio sam se kako je dobro. steta sto ga nema po kaficima :D
e kad smo kod češkog, znate one reklame kaj se vrte na TV za staro češko... 'tako staro a tako...' e sad ne znam kako je s vama ali mene uvijek povuče da velim '... tako češko' a oni vele '..tako dobro'... to mi je totalno jadno... eto, htio sam samo ovo podjeliti s vama... ;D
Česi imaju jako fine pive (sjetim se Praga često ;D). A Pilsner Urquel sam čak i u nekim bircevima vidio, nekad davno that is, i stvarno je dobro pivo. Onaj birc na gornjem gradu, tamo skroz prema katedrali što gleda, tamo ga je bilo...
bil ja u češkoj sad u veljači... moj novi favorit u svijetu pive je definitvno svijany... mala pivovara pa nije da ga ima baš na svakom ćošku, ali u bohemiji se može pronaći... u moraviji nisam bil, kao ni sleziji, pa ne znam kak je tam stanje s pivama... frendica veli da to tak po pokrajinama ima svaka svoje pive koje uglavnom nalaziš samo u toj pokrajini... osim valjda onih najkomercijalnijih :)
Ima nešto kaj je bolje od pive ;) .
Leffe
Jelen
Pan
Kriek
Hoegaarden
Stella Artois
Budvar
Bavaria
Heineken
Žuja
Karlovačko
+sva ostala koja još nisu nabrojana samo što je naj važnije da bude ugodno hladno dok ga ispijaš;D Shit sada sam ožednio idem po jedno da maznem ŽIVJELI
dve pive??= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ma pšenična piva RuLeZ!!!
Ja za Franiskanner ubijem, bez razmišljanja. Dva-tri zrna riže unutra, i gotov sam :)
Erdinger. Daljnje rijeci su suvisne.