dali će biti program arena u tom paketu max tv to go
Printable View
dali će biti program arena u tom paketu max tv to go
tnx ispravljach :)
nego, ja sam to shvatio da 3 mj znači da recimo ako aktiviram danas 23.11. da imam besplatno do 23.2., ali sad vidim da ti kažeš da ako se aktivira u prosincu onda se ima besplatno 12., 1., 2. i 3. mjesec.
kolko sam skužio na pretplati se gleda cijelo obračunsko radoblje tako da bi onda ako aktiviram danas imao do kraja veljače besplatno, po tome mi je bolje da onda aktiviram poslije 1.12. jer je studeni već na kraju?
jesi li siguran u to? na web stranicama piše da je ponuda 3 mjeseca za 1 kn/mj, ništa ne spominju da to znači preostali dio aktualnog mjeseca + još 3 puna sljedeća mjeseca?
Trenutna božićna ponuda maxTV to go osnovni paket ti daje 3 obračunska razdoblja za 1kn,što znači ako aktiviraš recimo danas,besplatno imaš 11mj,12mj i 1mj., naravno ako aktiviraš 1.12 onda ti je besplatno cijeli 12 mjesec,1mj i 2mj...ista stvar kao i s ostalim opcijama za pretplatnike bez obzira kada aktiviras u pola mjeseca ili na pocetku mjeseca ,gleda se pro-rate naplata...s time da će ti ovdje 3 obracunska razdoblja biti za 1kn bez obzira aktiviras li tokom mjesec ili u sredini mjeseca.
od ponedjeljka svi novi pretplatnici i oni koji produzuju ugovor na total+ s
vise nema promocije od 50%, nego 20%
u kojoj promociji?
a) retention
b) za mlađe od 29 godina
c) prijenos sa bonova i OTPO
pardon, ponuda za mlade (18-29 godina)
dakle:
total+S = 135 kn
total+S i promocija za mlađe od 29 god. = 110 kn (do 26.11. = 72,5 kn)
total+S i prijenos sa bonova = 72,5 kn
total+S i retention = 72,5 kn
Još uvijek stoji datum do 31.12. pod promotivnim ponudama za mlade. Info je siguran?
svaki put kad budeš imao dilemu u točnost objavljenog sadržaja na ovom forumu posjeti web stranicu HT-a i provjeri.
u ovom slučaju idi na:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=792&rType=2
Naravno da jesam. U trenutku pisanja posta bili su stari datumi. Tvoj pdf pokazuje 50% do 31.12.
Poziv prema SZK potvrđuje smanjenje popusta od sutra.
Ovo je dosta nekorektno od T mobile po mom sudu.
Nigdje nisu napisali da nemaju pravo na promjenu uvjeta akcije za vremena njenog trajanja. Tako ti je to, neke akcije zavrse prije nego sto trebaju, tj. pogorsaju im uvjete za vrijeme njihova trajanja, dok drugim akcijama po zavrsetku produze trajanje.
Mladi su imali itekako puno vremena da si uzmu -50% u trajanju od nekoliko godina, i to bez da potpisu otpo.
Sada ocekujem da ce t-mobile smanjiti cijene uredaja na total+ s tarifi.
Tnx za info oko maxtv to go.
A što sa ovim total+ tarifama? Ako recimo imam još 3 godine popusta za mlade od 50%, i recimo uvedu ove nove uvjete da će biti samo 20% popusta. Ako ništa ne diram, istekne mi OTPO i dalje mi ostaje 3 godine još popusta 50%. Ali što ako ja nakon isteka OTPOa produžim na još 2 godine i kupim novi mobitel? Da li mi to automatski smanjuje 50% na 20%?
Ostaje 50%...danas sam bas uzeo jedan broj uz popust i privremeno ga iskljucio,u svakom slucaju sad kad istekne ugovor na revoluciji,"ozivit" cu broj,malo je jeftinije,vise dobijem i imam platinasti broj :D
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Ali mislim da me nisi dobro razumio :D Ti nigdje ne spominješ kupovinu uređaja, i vjerojatno si taj broj uzeo na ugovor od 12mj jer total+ s ne daju bez otpo-a.
Mene zanima što ako mi recimo ugovor od 24mj ističe u 3. mj. 2013, a ja imam popust za mlade do 2015. Da li onda ako produžim u 3. mj na još 24 mjeseca i kupim mobitel nastavljam plaćati tarifu sa 50% popusta ili će mi smanjiti na 20% jer sam potpisao novi otpo?
mislim da ako produzis da ti ostaju uvjeti koji su bili,ako zasnivas noviugovor onda po uvjetima u trenutku potpisa ..
ja sam uzeo novi broj bez OTPO-a,nevezano za sve to kad radiš produženje ostat će ti popust 50%
Vidis to nisam vidio jer sam samo prosao autom pored oglasa pa nisam detaljno citao.Ako je tako onda je sigurno neka mucka.
svi koji ste na total mix (S, M, L i XL) tarifama za privatne korisnike potrošite bodove u studenome jer u prosincu ostajete bez t-club bodova.
kako, zašto?
vidi:
S danom 01.12.2012. članovi T Cluba mogu biti samo privatni pretplatnici koji koriste sljedeće tarife: Extra Priča, Extra Total, Extra Total+, Extra Obitelj, Extra Obitelj+, Mobile net i Extreme Mobile net.
Je li moguće ostvariti popust za korisnika Extra priča tarife pri prelasku na Extra Total S+ ?