Ti je upaljen internet (ne wifi) dok pokušavaš naći satelite?
Printable View
Ti je upaljen internet (ne wifi) dok pokušavaš naći satelite?
Probaj još i ovo:
Skini GPS Status - isključi wifi i upali internet - uđi u GPS Status i klikni 'menu - tools - manage AGPS data - klik na reset pa nakon toga download'.
S prozora bi trebala uloviti barem 4 satelita, ako ne i više... Nemam više ideja, ali da baš nikako ne možeš uhvatiti više od par satelita, to mi je čudno.
Radi!!! Hvala ti puno!! Nego, u čemu je bila fora? Hvala još jednom!:p
planiram mozda preci sa tele2 na t-com i uzet ovaj mob.
trenutno imam samsung galaxy i7500, uzasno je spor i mrzim ga :)
da li se na ovom galaxy s+ modelu pojavljuju kakvi veci bugovi? moj i7500 je imao no sleep bug, gps bug da skroz isprazni bateriju jer nejde u sleep mode itd..
ako nema vecih bugova i ako imaju na lageru obvavezno kupujem i mjenjam mrezu (prijenos broja mi omogucuje 50% nizu pretplatu).
Ja mislim da je omjer uloženo-dobiveno jako dobar, ali možda ćeš se načekati da dođeš na red, jer dolaze na kapaljku, a potražnja u t-mobile je OGROMNA (pouzdan izvor) pa bi bilo dobro da se što prije predbilježiš ako uopće više daju (ili potegneš neku vezu)jer akcija za prijenos traje da 31.1.
a nije do 31.12.?
ako je do 31.1. onda jos bolje :)
jel samsung i9001 galaxy s+ isto ko i samsung galaxy s+?
Jest, isti je.
Meni je već pomalo dosta i polako odustajem od mobitela. Već više od mjesec dana ima kako sam ga rezerirala. Tu se nezna više tko pije, tko plača. Pustili su super ponudu, a mobitela nema..... i uopće im nije neka fora....Svaki dan pratim postove, obilazim t-centre i slušam kojekakve gluposti, al' kontam si da ni oni nemaju pojma....sve u svemu NEOZBILJNO..... i sigurna sam da se i vi svi slažete samnom....
Apsolutno da je neozbiljno, al sve je to tak kod nas, nista nova :)
Uglavnom, ja sam preko weba ostavio podatke, to je bilo zadnje prije nego maknuli iz ponude iz web shopa...
I zvala me gospoda u subotu, da dal sam zainteresiran, reko da jesam i pital dal ce se slucajno mijenjat cijena kad ga opet dobiju..
Rekla ona da nece, i da ce me zvati dok dodu nove kolicine, naravno nije imala preciznije informacije o tome kad bi ga mogli dobiti :)
Evoga. Zvao me sad dostavljac cityexa da je mob dosao, pa da se dogovorimo za isporuku.
Narucio sam ga online, produzenje ugovora sam odabrao tamo u moj.t-mobile.hr i izabrao mob. To je bilo u cetvrtak. Dakle 2 radna dana im je trebalo.
evo ponosni vlasnik galaxy s plusa :)))
prvi dojam. prezadovoljan :)))
Je, i meni je odlican. Ima par musica, al dobro. Ne pase mi polozaj USB konektora, spojen mi je na laptop, vise bi volio lijevo il desno. Power gumb isto cudno postavljen.
Cca 200 MB rama jos slobodno. Ovih 8 GB sto kazu, 5 je kao USB storage, nesto preko GB za aplikacije i to. Ostalo je popunjeno necim drugim.
Za te pare, nemas sta birat.
bas to. al mislim da cu tek nakon mjesec dana moc rec koliko mi "normalnog" koristenja traje baterija... :D
Ma baterija je super! Nakon onog malog dreka od xperije x8 ovo je preporod!
koliko traje baterija?naravno malo naprednije koristenje.....
Četiri dana na Desire-u....uf.
Koliko sam imao prilike koristiti S+ čini mi se da mu je 24h maksimalac uz WiFi/3G, što je zapravo i realno. Sa nekim drugim ROMom, postavkama CPU-a i tako, dalo bi se izvući i više.
Dal na galaxy s+ pod cell standby ili stanje ćelije ima time without signal, ili vrijeme bez signala? Obično 50% piše - ak piše tako upali airplane mode i zatim nakon minutu ugasit airplane mod...baš me zanima dal na novijim androidim se to javlja? - uglavnom, nakon toga "trika" baterija duže traje
4 dana ak sam ga koristio za par sms-a i par kratkih poziva dnevno, realno uz normalno koristenje je mogao 2 dana izdrzat komotno.. kod mene je uvijek wifi/3G upaljen, slazem se da jedino undervoltanjem i razlicitim drugim tweakovima bi se kod S+ sacuvalo malo vise baterije
vrijeme bez signala 0% , tak da nis od toga
ok, mora onda da je ispravljeno na novim androidima
Evo 2d i 33m i na 34% sam uz dosta razgovora, povremeni sms i wifi. Po meni solidno!