Današnji update Vibera na 2.2.3 izgleda drži konstantno aktivan proximity senzor (potvrđeno na One X i SGS2). Izgleda da još neko vrijeme ostajem na vrlo solidnoj 2.2.1 (2.2.2 je isto ok, ali imam individualan problem s jednim 3rd party appom).
Printable View
Današnji update Vibera na 2.2.3 izgleda drži konstantno aktivan proximity senzor (potvrđeno na One X i SGS2). Izgleda da još neko vrijeme ostajem na vrlo solidnoj 2.2.1 (2.2.2 je isto ok, ali imam individualan problem s jednim 3rd party appom).
Ja sam napravio update, najgora stvar je što je sada cijeli imenik u viberu a ne samo oni koji ga koriste. Bolje ostanite na prošloj verziji.
Šta nema u postavkama "show all contacts" ili u kontaktima tabovi viber, all i favorites? Nisam probao 2.2.3.
Ima, ali ne funkcionira kako bi trebalo. Iako se odabere opcija da prikazuje samo viber korisnike, kod pokretanja programa on uvijek prvo prikazuje sve kontakte te je potrebno rucno odabrati samo viber kontakte.
gdje bi dobio 2.2.1 verziju? na mobilism forumu?
Ne, čuvam backupove zadnjih nekoliko verzija unazad, ovisno o aplikaciji. Ako trebaš evo:
https://dl.dropbox.com/u/12007684/co...voip.2.2.1.apk
Izludio sam dok nisam shvatio da je viber odgovoran za konstantno upaljen proximity senzor...nema sta nisam pokusao sa telefonom
Ma tko ga šiša ostati ću sada na 2.2.1
Instalirala sam Viber.Imam kuci wifi e sad kako da zovem one koji ga imaju takodje i da li oni moraju biti na wifi mrezi
Zoveš preko aplikacije?!
Ne moraju biti na wifiju, može i na mobilnoj mreži.
Znaci zove se preko aplikacije?
..neznam kako drugima, al ja se odlucio za deinstalaciju...
S obzirom da ga ne koristim previse..
A previse budi mob iz deep sleepa, dok whatsapp radi mirno ko bubica...
@kapica: Jedno vrijeme sam koristio mob bez Vibera (jednostavno ga zaboravio restorati) i gledajući history nisam vidio odstupanja u potrošnji baterije u sleepu. Vratio sam ga i opet sam pratio stanje, usporedio i - ništa.
Ne znam po čemu misliš da ti Viber budi mob iz sleepa, gdje to vidiš?
Kako koristim BetterBatteryStats tamo vidim da Viber niti nije na listi onih koji su budili mob. S druge strane, u 26h koliko mi je mob trenutno na bateriji od zadnjeg punjenja, pod Alarmima vidim 189 wakeupova i treći je na listi. Iznad njega su GoogleServiceFramework s 194 i Twitter klijent. Koliko ti alarmi utječu na bateriju, ne znam, jer visoko na listi imam čak i neke igre koje uopće nisam igrao...
Ne znam ni koliko igra ulogu to što sam još na v2.2.1, vjerujem da da ne igra.
Imam jedno pitanje u vezi vibera... naime napravio sam hard reset uređaja i normalno sve se izbrisalo i vratilo na tvorničke postavke. E sada me zanima da li se nekako mogu vratiti poruke koje su bile u viberu prije tog hard reseta?
Ako nemas backup, ne mozes. Slike ce ti ostati spremljene na memoriji telefona ili sd kartici (tvornicke postavke u pravilu ne brisu te stvari osim ako to nisi odabrao).
Mozda ako si paralelno imao Viber za desktop tada pa mozes nac ono sta je ostalo.... S moba nista neces zbavit to je garant.
Nažalost nisam imao ni viber za desktop ni backup tako da onda ništa od poruka...
Natalost ne. Cak i da promijenis broj/sim karticu,lako se desi kod aktivacije da pomete sve ako ponovno instaliras.
Imam čudan problem s Viberom. Nedavno sam ažurirao softver na svom S5 i otada ne dobivam notifikacije za pozive i poruke na Viberu. Uredno rade za Whatsapp i Messenger, ali Viber neće i neće. Novu poruku uočim jedino kad uđem u aplikaciju. Zna li netko zašto je tome tako?
Probaj otic u aplikacije i obrisat podatke. Ostat ces bez svega pa aktiviraj viber ispocetka.
Obrisat podatke? Ne razumijem što bi to točno značilo. Već sam ga bio deinstalirao pa ponovno instalirao i prijavio se, ali ništa od toga. Promjena postavki (da Viber konstantno održava wifi aktivnim) također nije pomogla...
Treba ti crtat. Obrisi podatke i privremenu memoriju.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...08c01ab407.jpg
Ako ga je uninstalirao, to je podrazumijevalo ovo sto ti spominjes tako da nema potrebe opet to raditi ;)