Wooow pred kraj ljeta, zakonnn, samo 2-3 mjeseca! -sarcasm-
Printable View
Danas sam ga prvi puta koristio na putu i nisam bas odusevljen. Naisao sam na nekoliko problema:
1. jako puno vremena treba za pronalazak satelita iako ih mob sam po sebi nadje za nekoliko sekundi
2. nerijetko se zbuni i misli da sam na drugoj cesti ili se smrzne tijekom preracunavanja rute
3. previse trosi bateriju, otprilike 1-2% po minuti, cak i kad iskljucim display
4. vodi me na sporedne ceste koje su skoro makadam iako sam to zabranio i odredio brzu rutu
Kad u iGO-u upišem odredište i stisnem "idi", navigacija kreće za koju sekundu, a na Mireu čekam po nekoliko minuta. Nekad pomogne kad ponovno pokrenem aplikaciju, ali opet nije tako brzo kao na iGO-u.
Ne mislim na izradu rute nego na trazenje satelita. Rutu mi napravi trenutno, ali kad treba zapoceti s navigacijom, nikako ga docekati.
Sorry, onda sam krivo shvatio, a i nemam neki savjet. Fix mi nađe u najviše 20ak sekundi i nisam primjetio razliku u odnosu na druge aplikacije.
Eventualno da probaš ovo, ali vjerojatno već jesi:
http://cafe.mobil.hr/threads/69098-A...)spori-GPS-fix
Imam custom ROM u kojem to nije potrebno raditi. U bilo kojoj drugoj aplikaciji mi satelite nadje za par sekundi, samo ovdje nece.
ja sam im jučer rano ujutro (8h) poslao e-mail za narudžbu karti (pošto nemam pay-pal), ali još uvijek nisam dobio nikakav odgovor od njih... :(
Steta da nemas PayPal, da imas to stvarno ide trenutno.
Ja sam im bio prije par dana poslao upit na njihovu FB stranicu, trebalo je nekih 3-4 dana da odgovore. Mozda ne stignu...
Koliko sam shvatio zaštita čita imei uređaja i sn kartice? Kako ide procedura u slučaju da uzmem novi uređaj/želim staviti drugu sd karticu?
Koliko sam skuzio, postoji opcija "recover content" ili slicna, a i mozes im se javiti mailom, koliko sam vidio imaju puno razumijevanja i da se dogovorit s njima.
Aplikacija je tehnicki vrlo dotjerana, bit ce perfektna po rjesavanju ovog always on buga, jerbo na Androidu koristenje exit-a nije cesto iz poznatih razloga.
Mislim da je Mireo trebao dati neko promotivno razdoblje, poglavito kupcima iz RH, barem za kartu iste...bio bi to dobar marketinski potez.
@Inovator,
Pa zapravo i jesu, bila je nekakva nagradna igra na facebooku. Ali da, trebalo je biti sire (nisu svi na fejsu).
Ta nagradna igra je bila za troje dobitnika...
Jel bi morao ponovo kupovati kartu hr ako formatiram mobitel i memori karticu?
Sent from my MB860 using Tapatalk
Lista je vjerojatno na google serverima (oblaku), gdje bi inače bila i preživjela full wipe i format sd kartice? :)
Sve vaše teorije padaju u vodu jer karte ne možete kupiti na marketu, već preko Paypala(ili opće uplatnice).
Zadnja saznanja koja imam je da se karte pamte po principu ID broja mobitela(svaki ima drugačiji).
A uostalom, uvijek ih možeš kontaktirat.
Uglavnom odgovor, nećeš morat kupovat opet karte.
Cijene karti:
Croatia 7,99 EUR
Slovenia 9,99 EUR
B&H 7,99 EUR
Serbia 17,99 EUR
Hungary 17,99 EUR
Slovakia 14,99 EUR
Czech R. 14,99 EUR
Poland 17,99 EUR
Romania 11,99 EUR
Italy 17,99 EUR
France 17,99 EUR
Benelux 17,99 EUR
British Isles (UK, Ireland) 17,99 EUR
Dach (Germany, Austria, Switz) 17,99 EUR
Iberia (Spain, Portugal) 17,99 EUR
Scandinavia 17,99 EUR
Da, istina to sam zaboravio. Inače se pod https://market.android.com/account pamte aplikacije koje sam instalirao sa marketa (iako mi se čini da ne pamti baš sve), vjerojatno će se tako pamtiti i one koje budem kupio jednog dana kad to bude moguće. Nevjerojatno je kako Google stalno ima neke propuste ili probleme s marketom.
Evo potvrde iz Mirea...
"Poštovanje, licence za aplikaciju i karte vezane su na id hardvera, tako da neće biti problema ako formatirate ili na bilo koji drugi način izgubite podatke iz telefona ili s kartice.
Jednostavno ponovno instalirajte DON’T PANIC, i ponovno zatražite kupovinu karte – dobit ćete je besplatno, jer je već jednom plaćena.
Pozdrav,
Ana"
Hm, to znaci ako promijenim telefon i samo preselim SD karticu (dakle i sve mape), to nece raditi?
Da. Ja sam promijenio mobitel, sd zadržao. Ne radi.
ma vjerujem da bi islo kad bih kontaktiro i dao im podatke novog mobitela....
Pošalji im email