Ja mislim da ne vrijedi imat class 10 karticu, ako mobitel sam nije brz...Neznam
OT: Radim rizoto sa skampima ;D
Printable View
Ja mislim da ne vrijedi imat class 10 karticu, ako mobitel sam nije brz...Neznam
OT: Radim rizoto sa skampima ;D
Ma koji god mob uzeo u početku je brz a kasnije smeće, samo šteka.
I ovaj Legend bi trebao biti brz dosta, ali nije, šteka mi tu i tamo što me jako živcira.
Nikako da nađem neki mobitel da sam zadovoljan s njim da ga mogu imati duže vrijeme, svaki ima neku manu, svaki.
To sam i imao u planu, imam savršenu ponudu za Desire ali Legend nemogu riješiti.
Ajmo svi kod Sanadera u hotel ;D
De mi reci jesi je kupio kod nas ili preko ebaya? Nisam se raspitivao pošto su kod nas a vidim na ebayu da nisu baš jako skupe?
Desire može iskoristiti class 10 :) Doduše, to nećeš osjetiti na USB transferu jer je tu nešto limitirano od strane kernela/OS-a, ali u sintetičkim testovima je razlika golema kada je u pitanju interni (data) R/W. Znači brži install/uninstall, load nekih appova i sl. Hint: data2ext :ninja: :P
pricajte rvacki, molim O.o
i ti, zasto ignoriras sms? :belj:
ponedeljak ostavio akomulator radi garancije u trgovini di sam ga kupio,danas odem tamo i akomulator na istom mjestu.... normalno da bi nekog sad ubio
Resendaj mi ga, dobio sam ga uslijed tranzicije s jednog ROMa na drugi i izgubio sam ga. Viš, skroz sam zaboravio na nj... Nisam ga zapravo ni pročitao :(
sere, nije šaltao rom ovaj tjedan uopče. ima te na blacklisti ^^
Kuš! :notooth:
Šta si htjela osim toga da dođem u zg, tu priču smo već prošli? :p
doci ces ti, znam da hoces.
pitala sam koji IM koristis na androidu. ako koristis.
Meebo IM. Koristim ga malo pa mi ne trebaju neki ekstra fičri, samo da prikazuje poruke i bok.
Sta je ovo? Kakav je ovo ontopic u offtopic dijelu?! :ninja:
Zdravo becari, doso doma iz skole, i dosla mi externa baterija :notooth:
Pijem cokoladno mlijeko :)
zivcanjenje na repertoaru narednih sat i nesto.
uf.
Kupio sam Desire, napokon!!! :)))