vsel ti je podešen i na manje od 56 na 900MHz na cyanovom romu. tako da, slobodno stavi na 900, raditi će ti definitivno bolje nego na 750. a potrošnja ti je doslovno ista.
Printable View
Evo ako slučajno još netko ima problem s QWERTY tastaturom da se neće preko OR promjeniti u QWERTZ neka skine ovaj OR http://code.google.com/p/androidiani-openrecovery/
Uspio sam srediti i enter = send u sms, ima u settingsima poruka opcija...
Primjetio sam da svaki put kada isključim i uključim mob da mi svi widgeti imaju problem loading...Ima li još tko ovakav problem?
Ja nemam taj problem... cudno...
Sent from my Milestone using Tapatalk
Možda ima veze s Launcherpro koji koristim?
ne brišite defaultni launcher koji je gore postavljen. to je adw. pravit će vam svašta probleme, ne samo ovo što sad imate. defaultni launcher mora biti. a pošto je stock izbačen, ne brišite adw. instalirajte i koristite launcherpro, i ja ga koristim, ali ne brišite adw.
Ja izbrisao i radi bez greške... Na Eclairu sam isto izbrisao stock launcher preko root explorera, isto nije bilo problema. Problem može bit jedino ako se ne postavi Launcher Pro kao defaultni launcher prije brisanja, bar ja tako mislim...
Znači ti ga nisi izbrisao nego samo promjenio default launcher? xD sreća da nisam imao problema s tim...
http://www.droidforums.net/forum/kou...t-problem.html
Widgeti programa na sd kartici ne rade. Kad ih prebacim na mob sve ok.
Hahaha ja mislio neki veci problem kad ono app2sd xD aj bitno da si rjesio.
Edit: Samo da kazem prve dojmove o CyanogenMod 6 na Milestoneu.
1) Lijepo izgleda i UI se mijenja prelako.
2) Brz je, pogotovo u kombinaciji sa Launcher Pro, ali tek nakon OCa na 800mhz nema nikakvih trzanja, inace ima ali su prilicno rijetki i neprimjetni. Pali se 5 sekundi brze od stock 2.1.1 :)
3) Sve sto treba bit na Froyo-u tu je, i radi( bar meni :P).
4) Potrosnja baterije: Ja nemogu znati jeli povecana ili jednaka, jer sam se uzivio i stalno nesto radim na njemu(internet,igre,video,muzika). Wifi+besprekidno surfanje=> sigurno bi izdrzao 6h(a nisam ga punio pravilno).
5) U pocetku je bilo nekih FCova, ali sad je sve ok. Baterija se manje zagrijava dok je mob na punjenju a radim na njemu.
Linpack cm6 11.546mflops / stock 2.1.1 7.5mflops
***sve u svemu, super je***
Sent from my Milestone using Tapatalk
Pravilo je ovakvo: widgete, launchere i sve vizualne efekte koje koristite ne prebacujte na SD ukoliko nema podršku za prebacivanje. Zašto? desit će se da ćete nakon restarta ostati bez widgeta, launchera i svega. zašto? zato što ih android neće moći pročitati. vrlo jednostavno.
GoGs, jel tebi na CM6 sumi iz zvucnika kad pokrenes pjesmu ili video, ili igru( ubiti sve sto inace ima zvuk) ali sa iskljucenim zvukom... to sam primjetio kad sam gledao neki video s interneta, sumi ne bas glasno ali iritira... i tako svugdje,osim u filmovima koje imam na kartici, znaci tu ne sumi(cuje se kad stavim na uho al inace ne glasno kao kad je muzika ili igra u pitanju). Stvarno neznam u cemu je problem, jel do zvucnika ili nesto drugo :-(...
meni je prije CM6, nešto cvilio stalno. kad je bio zaključan i kad nije ništa radilo u pozadini... ono sam je na stolu i počne cvilit i zujat sam od sebe
Hahaha, al ne, bas cudno mislim zvuk smanjen na 0, u postavkama sve off, al opet cim upalim nesto sumi, i prestane kad izgasim... preglupo... -_- @lujo znaci ti nemas taj problem? Onda vjerojatno hardware problem :(
šumi ili onako krči i krcka? i meni je to bilo. ako si drkao po pal postavkama kamere u open recoveryu, onda ti je do toga. to ne radi najbolje i u pravilu to nemoj nikad dirati.
ne bih znao, ja sam se sa tim igrao, pa se pomrdalo. mislim da ćeš morati flashati iznova.
Ma neka sumi tko ce sad sve iznova instalirat. Kad dodje bolji ROM onda... nego hoce li biti moguc Android 2.3 na Milestoneu? Vjerojatno ce "zderat" bateriju :D.
GoGs, imaš li problema s launcher pro kada izlaziš iz nekog programa na home i da ti se ne pojavljuje nijedna ikonica na "desktopu" niti u meniju nego tek nakon 30ak sekundi? Istina bog, događalo mi se i s ADW.
Da. u launcher pro namjesti keep in memory, a u bilo kojem task killeru namjesti da ti launcher pro bude ignore. ne želiš da ti ga task killer ruši stalno i gasi. usput, widgete bi isto mogao excludati, da ih ne gasi svaki put kad mob ode u sleep.